Намаления - пролет/лято 2017

• 191 634
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
В световен план датата за намаления на Зара тази година е 29ти юни. Но няма потвърждение, че във всички държави задължително ще е на един и същи ден.

# 436
А за Окайди някой има ли представа?
и аз чакам за там

# 437
  • от Луната
   А за H&M сигурно ли е, че от понеделник ще правят голямо намаление, на всичко?
каза ми го момиче, което работи в HM. Смятам, че информацията й е сигурна, пък да видим.
Вчера в Ринг мол имаше само малко детски тениски, рокли и широки панталони на 50 %, общо 4 модела бяха . Момичето на касата каза, че няма никаква информация за каквото и да било намаление от понеделник  newsm78

# 438
Много ясно, че така ще каже. Изчакайте да дойде понеделник.

# 439
  • Стара Загора
Запитване до мамите в София - Някоя случайно да знае детския магазин в Paradise- Сержант Мажор дали е започнал намаленията?
Много бих искала да направя някои покупки от тях за чаканато бебе. Особено ескимосчетата им са прекрасни, ама на редовната им цена.  #Crazy

# 440
  • София
Бях в Пандора днес успях да намажа все пак. От 20 и 30 % ми хареса повече моделите като че ли, от 40 и 50 % преобладаваха коледните талисмани.

# 441
Бях в Пандора днес успях да намажа все пак. От 20 и 30 % ми хареса повече моделите като че ли, от 40 и 50 % преобладаваха коледните талисмани.
Има ли намалени гривни ?

# 442
  • София
Има ли намалени гривни ?

Toчно за гривни не видях, понеже се интересувах от талисманите. Със сигурност има намалени обеци и пръстени. Съжалявам, че не мога да съм ти полезна.

# 443
Ще мина тези дни да проверя как са нещата Simple Smile Иначе в Бенетон в Мол София имаше намалени неща на по 30 %. В Мотиви много слабо. Рано е още.

# 444
Намалението в Pandora:

http://static.pandora.net/campaigns/local/BG/Sale_summer_2017_br … e_BG%20casNEW.pdf

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 17:58 от Пух*

# 445
Възползвах се от намалението в Теранова с карта - 30% на всичко, вкл. намалените неща.
Мисля, че от утре ще започне стандартно намаление на новата колекция и с тези 30% от картата ще стане още по - голямо намаление.

# 446
  • София
В Масимо има страхотни неща за мъже - намалени. От женското само 1 топ ми хареса и купих. Намалението е 30 - 50% на повечето неща. Има доста зимни също.
В Бенетон нищо не харесах.
В кое Масиму има мъжко?

# 447
Възползвах се от намалението в Теранова с карта - 30% на всичко, вкл. намалените неща.
Мисля, че от утре ще започне стандартно намаление на новата колекция и с тези 30% от картата ще стане още по - голямо намаление.
Как и от къде се взема такава карта за намаление от Теранова?

# 448
Как и от къде се взема такава карта за намаление от Теранова?
Мисля, че се ходи в магазина и се попълват някакви данни и така.

# 449
  • София
Бях с щерката вчера в дъ Мол. Абсолютно никакви намаления няма! Хич не се хабете! Там, където има табелки за такова, даже няма да коментирам, за да не си хабя клавиатурата! ooooh! Crossing Arms
Изключително съм впечатлена, обаче от колекцията бански на Ню Йоркър! Дъщеря ми пожела бански от там, който е набелязала от доста време. На редовна цена си го взехме. Никакво намаление нямаше никъде на бански! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт