Намаления - пролет/лято 2017

• 191 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Има голямо намаление в аутлета на Кенсол на ул. Раковски - блузи, топове, тениски по 10 лв, поли и панталони по 15, рокли по 20 и 25. Най висока е цената на саката и якетата - по 55 лев максимум. Имаха и номера - и малки и големи.

Може ли да ми кажете магазина им в Центъра на пл. "Македония" 1 къде точно се намира - в бгмапс нещо не се ориентирах или поне на пл.Македония не го видях Sad

Мога :  Магазинът е от лявата страна по посока бул. Христо Ботев. Като подминеш сладкарница Рицка, продължаваш по същия тротоар, той завива на ляво и очертава един полукръг, който завършва непосредствено преди бул. Ботев. Кенсол е предпоследния магазин ако не се лъжа, до него има Секс шоп : )

# 616
  • София
Има голямо намаление в аутлета на Кенсол на ул. Раковски - блузи, топове, тениски по 10 лв, поли и панталони по 15, рокли по 20 и 25. Най висока е цената на саката и якетата - по 55 лев максимум. Имаха и номера - и малки и големи.

Може ли да ми кажете магазина им в Центъра на пл. "Македония" 1 къде точно се намира - в бгмапс нещо не се ориентирах или поне на пл.Македония не го видях Sad

Мога :  Магазинът е от лявата страна по посока бул. Христо Ботев. Като подминеш сладкарница Рицка, продължаваш по същия тротоар, той завива на ляво и очертава един полукръг, който завършва непосредствено преди бул. Ботев. Кенсол е предпоследния магазин ако не се лъжа, до него има Секс шоп : )

Благодаря!

# 617
  • Пловдив
H&M онлайн до -70% + безплатна доставка до 09.07. Wink

# 618
Във физическите магазини НМ дали стигнаха -70?

# 619
Доставката не се калкулира нулева

# 620
  • Popovo
Доставката не се калкулира нулева

Поточе, има код за безплатната доставка -ето го.
Използвайте код 0184. Валидна до 09.07.2017.

# 621
Благодаря!

# 622
  • русе
Каква е гаранцията на обувки в H&M?

# 623
Каква е гаранцията на обувки в H&M?

Мисля, че по закон е 30 дни.

А в Дебенамс не знам защо още се бавят - предишни години и до 70% съм виждала, сега все още нищо  Tired

# 624
Някой дали знае в ESPRIT дали има намаление и колко е? Дали има намалени мъжки дънки примерно? Благодаря.

# 625
Вчера са отворили нов магазин за обувки на центъра в Бургас. Гламурела, били български. И в София имали магазини. Някой знае ли тази марка, купувал ли е, дали са скъпи щом са българско производство?
П.п Не знам дало въпросът ми е за тук, но все пак питам.

# 626
  • Тра-ла-ла
Вчера са отворили нов магазин за обувки на центъра в Бургас. Гламурела, били български. И в София имали магазини. Някой знае ли тази марка, купувал ли е, дали са скъпи щом са българско производство?
Може Гламурела да името на веригата магазини, а не на тръговската марка обувки. В нета няма никакво инфо newsm78

# 627
Може Гламурела да името на веригата магазини, а не на тръговската марка обувки. В нета няма никакво инфо newsm78
Да, точно, името на магазина е, но и те си ги произвеждали в БГ. Явно не са известни и по София, както и в Бургас.

# 628
Продават удобни, но невзрачни ( да не кажа грозновати) обувки. Имат си сайт glamourella.eu  и кратки представяния на отделни магазини - например на сайта на Парадайс мол София. Не са скъпи, но няма и да оправдаят очакванията ти да са евтини - не са по 40 лева.
Не са моите обувки, та по тая причина не мога да кажа много.

# 629
Харесах едни платформи само.

Общи условия

Активация на акаунт