ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 404
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Лид проблема с фейсбук е, че не можеш да го ползваш ако нямаш личен профил в него.
А във Фликър е адски елементарно, правя един профил Октомврийски бебета , една парола и си качваме снимки. Там обаче всичко се качва в jpg формат  bowuu

# 601
И аз съм за. И за фейс и за фликр. Във фейса може и група да се направи, която не се вижда от никой и в нея можеш да влезнеш само ако те добави админ .

# 602
Само, ако имаш ФБ акаунт обаче Wink

# 603
  • Варна
Аз също нямам ФБ никога съм нямала а и не искам да си правя 😀

# 604
Така е. По добре не си и правете, че е голяма краста Grinning

# 605
Аз също искам рецепти за пюренца, че ми е тъмна индия Simple Smile.Ние сме на АМ, но вода почти не пие, с голям зор пробутвам няколко глътки и за деня е не повече 30-40мл Sad, чайове също правех ама неще и неще да пие.

# 606
Готово - направих акаунт във Фликър, създадох и албум.
Който иска да го ползва да ми пише на ЛС за парола и юзър  Grinning

# 607
Аз не искам

# 608
  • София
Клипчета могат ли да се качват? Mr. Green

# 609
  • София
37°C ON Йеее! За сърчицето, не за сополите  Crazy

Chuby Пиша за данни Simple Smile

Innerlane Да се оправяте.

Много гадно това с Вентолина и то от сега. Дано да е за пръв и последен път. За съжаление въздухът в София е в пъти по-мръсен от максималната норма. От известно време следя по-изкъсо темата и положението е много, много зле. Ето и статия от днес:

http://www.dnevnik.bg/zelen/2017/02/02/2911224_zaprashavaneto_na … skochi_osem_puti/

Най-лошото е, че махнаха станцията за отчитане на фините частици от Орлов мост. И в Пловдив имаше станция, но я махнаха, като там оправданието е, че е била на мръсно място.  ooooh! Сега има станция в Павлово и я дава с най-високи стойности. Гоним Пекин Sad

# 610
InnerLine - могат да се качват  Mr. Green

# 611
  • Варна
Момичета качих снимка на моя Георги да го видите давайте снимки и на вашите бебоци
Пп изтеглих си една програма която преибразува снимките  в jpeg  формат всичко става за секунди Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 19:38 от n0richka

# 612
  • София
Офффф, много съм смотана  ooooh!
Днес аз съм кривата. Вчера малкият спа от 13:00 до 17:00, а днес сега направи трета дрямка от 20 минути. Не е особено крив, ама нали трябва да спи, а не иска. И аз съм крива затова.

Накрая баща му го сложи в раницата и се разхожда с него из нас и той заспа. Mr. Green

А на мен ми дойде. Усетих се, преди 5 минути. Даже по-рано днес имаше розово зацапване, което се зачудих от къде е, но грам не ми мина през мисълта за цикъл. Ама хич! Излязох от WC и забравих.  Crazy Как може на толкова години да не се сетя, че ми идва? Joy Joy Дори незнам какъв емотикон да сложа. Като ги гледам, всичките на залюханите майки са подходящи  Mr. Green

# 613
   Мисис, ти кърмиш ли? Аз имам само болки като преди цикъл и до там.... newsm78
   Честит 4-ти месец Chuby! И аз го чакам, ама има още 8 дена!  Laughing
   Вашите бебчета плачат ли докато пръцкат? Защото нас май много ни боли!  Sad

# 614
Моят напоследък пищи, докато го вдигам да се оригва. Не знам дали е свързано с твоя въпрос за пръцкането, но изглежда като да има някакъв дискомфорт newsm78

Днес ме ощури до 16.30 и оттогава спи Shocked Довечера явно ние няма да спим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт