"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ринка,
 Ай Япъм си знае работата... Керем Чатай е бизнесмен с нюх.
Аз  пък се сетих за Корхан-миличкия, той не успя  да защити себе си и не разбра, как е "изневерил" на жена си,сега щял да защити сестра си от Джесур....Важното са намеренията..
Тук таме четях ,каква е сега тази измислена бременност....
Според мен идеята е много добра ,стига де се развие добре сюжетната нишка...
" За живот   изграден върху лъжа и наследство придобит чрез измама " точно си заслужава такъв наследник    

# 121

Много хубави гифчета!

дива, Ринка, София  bouquet bouquet bouquet за чудесните ви постове!

Дива, ти все повече надминаваш себе си!

Удоволствие ми е да ви чета!

# 122
  • Бургас

Лека нощ!

# 123
  • Сливен
         Ринка, Hug Лили ,  HugСинан,  Hug благодаря за превода на трея!

Огън у Сю! Тепърва ще я откриват и опознават и тати и Джес! Няма да им позволи повече да я разиграват като марионетка. Вече тя ще дърпа конците и ще трябва да се съобразяват с нея. Та тя е дъщеря на Тахсин Корлудаа!

Много силно изигран момент от Туба! Браво!

Лека нощ!

# 124
Добър вечер,дръзки красавици  Hug Hug Hug

Ринка,за новата ни темичка,която ни приютява с добрия тон и положителни емоции  newsm51 newsm51 newsm51

Благодарности на екипа ни преводачки за преведения 11 еп  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ринка,Лили,Синан,за превода на двата трея  bouquet bouquet bouquet

Момичета,отново страхотни постове  Hug Hug Hug

Със закъснение честито на патерица на празнувалите Тони и Боби  bouquet bouquet bouquet

Приятно е да видя нови пишешщи в темата.Добре сте ни дошли и пишете по-често,не ни четете само от балкона Hug Hug Hug

Изгледах серията с превод и ме заплени още повече!Страхотна игра на всички!

Страхотни два трея-напълно противоположни  #Crazy #Crazy #Crazy

А сега за тъй въпросната ПБН-според мен е осъществена и си правя извода най-вече от последния трей,в който Сюхан крещеше на Джес-"Счупи всичко.Всичко стана на парчета!"Според мен тя имаше впредвид,че в ПБН между тях е започнало нещо,което Джес е разрушил.И понеже тя му се е доверила и отдала-това сега я прави толкова гневна и решена да отмъсти.Казах аз,че Джес ще бъде наказан от нея ,че я използва в отмъщението си!Нооооо виждам огромно промяна във вече влюбващия се Джесур.Видяхте ли как се моли на Сюхан-"Сюхан,моля те,плашиш ме!"-Думи на един мъж,който не е никак безразличен към Сю,а и с какво вълнение гледаше пръстена за Сюхан!

# 125
Здравейте посред нощите

Благодаря за превода ма трея на Лили  bouquet, Ринка  bouquet и Синан  bouquet
Като го видях
С двата трея за 12 еп ни лашнаха от едната крайност  txtloves до другата  Rage

Благодаря на всички ви за интересните мнения, гифчета, колажи, които сте споделили   smile3525

На Сюхан й се натрупаха доста неща, които през последните дни трябваше да асимилира - то не бе катастрофа, в основата на която беше баща й, то не бе отвличане от любимия й татко, в резултат на което се убеди що за човек е,  то не бяха картините, които Джес открадна, и които видя в тайния проход, то не бе истината за подготовката на  документите за брака им от страна на Джес, за което разбра неволно на масата за подписване, защото тя му е "осигуровката ",  а в добавка и ПБН. А имаше и още по-дребни факти. И накрая разбира, че Джес предварително е знаел за завещанието на майка й Peace Е, няма начин при толкова натрупани факти да не избухне. Naughty  Да видим по-нататъка СЦ как ще разреши тази буря в отношенията между Джес и Сю. Надявам се, че с тази пречистваща огнена  реакция на  Сю отношенията им да започнат да се изграждат отново, но вече на чисто. Стига Джес да няма още скрити карти в ръкава си, за които не й е казал.  За да се стигне до  истинската Любов между двамата  Peace

Огън у Сю! Тепърва ще я откриват и опознават и тати и Джес! Няма да им позволи повече да я разиграват като марионетка. Вече тя ще дърпа конците и ще трябва да се съобразяват с нея. Та тя е дъщеря на Тахсин Корлудаа!

Много силно изигран момент от Туба! Браво!

Боби smile3521

Сборна  ядосана гневна  Сюхан, която не мърда newsm53

Лека нощ!  smile3524

# 126
Добро утро! Hug Hug Hug

И двата фрагмана ни хвърлиха в размисли!Затова и сериалът ни е толкова интересен! Laughing Време е Сю да покаже каква дъщеря е на Тбей! Laughing

Благодаря за всичко споделено в темата! bouquet bouquet bouquet

Желая ви хубав и спорен ден! bouquet

# 127
Здравейте! Приятен ден!  Hug
Благодаря за споделените мнения, колажи, гифчета!  Hug Hug Hug
Не само актьорите ни са талантливи, а и пишещите в темата!  Peace Peace

Очаквах по-сериозни стълкновения между Сю и Джес в 13 епизод, но може би малко ще избързат.
Надявам се Едже да не ги скара така, че да ги раздели за дълго. Надявам се, че дори и скарани все ще намира поводи да ги събира за да бъдат заедно.  Peace

Разводът на Туба днес е отразен много сериозно в пресата.

# 128
Мерси за трея! Hug Hug

Сю малко късно се сети да показва на какво е способна, след като вече е жена на Джесур. И защо веднага ви изникват бебета в главата? newsm78 Това никога не съм го разбирала и винаги съм се чудила защо жените като гледат сериали и първото нещо, което им е в главата са сватби и бебета? newsm78 #Crazy Все едно няма други интересни посоки, към които може да се развие един сюжет.

Според мен последното, което им трябва в момента е бебе. Те първо да се разберат дали този брак е фиктивен. Според мен си е точно такъв, поне на този етап. И двамата имат изгода от него. Важното е да решат какво ще предприемат срещу Таксин> Джесур каза, че двамата ще разследват и ще стигнат до истината. Да видим дали Сю е готова, защото аз такова нещо у нея не виждам. Защо нито веднъж, не се замисли, че тя няма баба и дядо, а те са на Джесур, че всичко, което притежава баща й е негово. А какво виждаме в трея " Аз съм дъщеря на Таксин Коорлуда". Ако иска да застане зад баща си малко късно се е сетила. Но все пак да го направи.  Ако не, да поиска да научи цялата истина и да се изправи срещу него. То не може когато ти изнася да си срещу баща си, когато не- да си негова дъщеря!

# 129
  • Бургас
Добър ден! Докато вляза в темата и ви изчета, станало обяд! Embarassed

А, възможно ли е Та-бей да е посъветвал бившия адвокат какво да каже на Сю? Нали в полицията братчето се беше намесило и Сю пак я подхлъзнаха със злополуката на Хасан Карахасаноглу/?/

Аз съм склонна да мисля, че Джес е искал да купи именно чифлика на Та-бей и така да е научил защо е, към него момент, непродаваем!

Но, мисля си и друго, бурната реакция на Сю, за мен, е съвсем оправдана. Да, много неща и се натрупаха, които трябва много бързо, в движение, да смели! От любимката, "съкровището" на тати трябва да се превърне в отмъстителка. Освен това не е сама. Обстоятелствата я принудиха да потърси помощ и да се довери на ..... "палача"! Джес, от момента, в който е научил истината за семейството си /истината я знае само от майка си и Руфат/ се подготвя за това отмъщение. Почти всичко е премислено, изчислено, комбинирано..... В момента това е смисълът на живота му! Та, добавяйки и любов за разкош, ще има и много други бурни реакции. Видяхме вече няколко, ред е на Сю.

Филмът, в момента ме владее напълно и вече писах, мога да ги гледам многооооо дълго, не някакви си 39, 50, 70-80 епизода!!!! Grinning

# 130

Дейзи, напълно те подкрепям! Въпреки, че по социален статус съм баба!  Laughing

Тони, Тази добавена "любов за разкош" е важна добавка, която също ни държи будни към сериала.

Изненадай ни  с още един колаж. Предишният ти беше много хубав. Нежен и въздушен!

# 131

Дейзи, напълно те подкрепям! Въпреки, че по социален статус съм баба!  Laughing

Тони, Тази добавена "любов за разкош" е важна добавка, която също ни държи будни към сериала.

Изненадай ни  с още един колаж. Предишният ти беше много хубав. Нежен и въздушен!

ORS, няма значение социалния статус. Има значение дали въображението ти стига по-далеч от най-тривиалните неща. Искрено се надявам въображението на сценаристите да стига по-далеч от сватба и бебе. ooooh! А и ако искате истинската любов и бебето да се случат още сега, какво очаквате да гледате още 30-40 епизода? newsm78 Според мен този сериал е силен заради отмъщението.

Не знам Бану какво ще я правим? newsm78 Тя може да залитне в много опасна посока след като е толкова наранена.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 12:26 от daizy_g

# 132
Дейзи, в 90% от дизитата бебето е просто задължително след ПБН.  Joy Joy Което не означава, че Едже ще използва и тук този похват.  Peace Едно бебе би усложнило още повече и без това сложната ситуация.  ooooh! ooooh! Надали от  17-те секунди разправия в трейлъра можем да отсъдим кой крив, кой прав, затова ни е необходима цялата картина от 2 часа.  Peace Peace

Днес Алекс е рожденничка!  Hug
Да е жива и здрава, щастлива и с късмет!  Peace
Благодаря и за труда по подготовката на сериала.   Hug

# 133
Рина, дано Едже се опитва да избяга от клишета вместо да робува на тях. Освен това в повечето сериали ПБН и сватбата са накрая и бебето идва за хепи енд. А тук е различно. Искрено се надявам да няма бебе на този етап.

Иначе аз изводите за Сю си ги вадя от няколко серии насам, не от трея. Откакто чу разговорът на Джесур и Бану мина доста време. Нито веднъж тя не се замисли за тази информация, че баща й е бил в сиропиталище, че си е присвоил живота на Хасан и тн. Извинявайте, но това е жизненоважна информация и е безумно да не помислиш над нея, да не предприемеш някакви стъпки, та тя дори не попита баща си дали е бил в сиропиталище и тн. Камо ли да се замисли над нещата, че целият живот, който живее е фалшив. Според вас това нормално ли е? newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 12:46 от daizy_g

# 134
Скрит текст:
Рина, дано Едже се опитва да избяга от клишета вместо да робува на тях. Освен това в повечето сериали ПБН и сватбата са накрая и бебето идва за хепи енд. А тук е различно. Искрено се надявам да няма бебе на този етап.

Иначе аз изводите за Сю си ги вадя от няколко серии насам, не от трея. Откакто чу разговорът на Джесур и Бану мина доста време. Нито веднъж тя не се замисли за тази информация, че баща й е бил в сиропиталище, че си е присвоил живота на Хасан и тн.
Извинявайте, но това е жизненоважна информация и е безумно да не помислиш над нея, да не предприемеш някакви стъпки, та тя дори не попита баща си дали е бил в сиропиталище и тн. Камо ли да се замисли над нещата,  че целият живот, който живее е фалшив. Според вас това нормално ли е? newsm78 newsm78
Да,  Peace когато не си готов да научиш отговорите  Laughing

"Не е предприела никакви стъпки" не е вярното твърдение  Peace

"Дъщеря съм на ТК" означава, за мен, "Какво да се прави, дъщеря съм му!"
 Thinking  ooooh! Сю иска да застане зад себе си, не зад Джес, не зад баща си, зад себе си!
Иска си своята идентичност, фактическата, генетичната, емоционалната, всякаквата...  Peace Peace Grinning
И ако тогава някой я приеме за партньор, дъщеря, съпруга, приятел... моля!  Sunglasses Hug
С бебе или без  hahaha hahaha
 Joy Joy

Бягането от клишетата...  Rolling Eyes  И аз се дразнех преди...  #Cussing out
Но, за тур дизитата, вече ги възприемам като задължителни съставки в една рецепта, не става дума дали, а как ще ги използваш  Peace Peace

Бану  Thinking И на мен ми е интересно  Grinning  Какво, наистина, ги свързва...
Казах ли, че адски харесах диалога и с Бюлент? Мисля, че там имаше в пъти повече истина за отношението и към връзката и с Джес, отколкото в "мразя те" по тел със Сю  Rolling Eyes Party Party

Дейзи  Peace Hug Hug

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 13:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт