Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Тюх, да му се не види.... Laughing

Ако видите изгодна кафе машина без капсули, свиркайте.

# 526
Сега забелязах,че в една поръчка от английския амазон,пусната на празна карта имам начислена доставка 3.96.,явно съм я пуснала със стандартна доставка. Обаче от опцията за смяна на доставката не ми излиза "безплатна",а има възможност само за   Expedited -не знам какво е това..
Идеи как да я сменя с безплатна?

# 527
Тюх, да му се не види.... Laughing

Ако видите изгодна кафе машина без капсули, свиркайте.
Кафе машината не е с капсули. Тя е с "pads", които май финансово са по  изгодни от капсулите. 
https://www.google.de/search?q=kaffeepads&client=ms-android- … rc=KR4IBbc5-rJtkM:

# 528
  • Sofia
Сега забелязах,че в една поръчка от английския амазон,пусната на празна карта имам начислена доставка 3.96.,явно съм я пуснала със стандартна доставка. Обаче от опцията за смяна на доставката не ми излиза "безплатна",а има възможност само за   Expedited -не знам какво е това..
Идеи как да я сменя с безплатна?

Да не би по някаква причина поръчката да не отговаря на условията за безплатна доставка?
Expedited shipping обикновено е по - скъп, вид експресна доставка.

# 529
  • София
По принцип не изпращат таблети, Киндъли и т.н. до България. То и затова служителят от снощния чат не успя да ми изпрати нов директно до БГ.

Ако издействаш да ти го пратят с някаква бърза поръчка, така че да пристигне на адреса на GGBG до събота, в сряда ще ти е в София  Peace Само не знам от къде си, та ако има после и Бг куриер, пак няма да стане за 16-ти, но поне за 17-ти може и да се справят. Момчетата в GGBG са много точни, ще съдействат с каквото могат, така че поне закъснението на подаръка да е минимално.

# 530
# 531
По принцип не изпращат таблети, Киндъли и т.н. до България. То и затова служителят от снощния чат не успя да ми изпрати нов директно до БГ.

Ако издействаш да ти го пратят с някаква бърза поръчка, така че да пристигне на адреса на GGBG до събота, в сряда ще ти е в София  Peace Само не знам от къде си, та ако има после и Бг куриер, пак няма да стане за 16-ти, но поне за 17-ти може и да се справят. Момчетата в GGBG са много точни, ще съдействат с каквото могат, така че поне закъснението на подаръка да е минимално.

Те получават курс сряда през деня и ако много се измоли е вероятно да открият пратката и да я пратят още в сряда и четвъртък да стигне. Но може би не е зле дасе уговори предварително, за да знаят и да оставят някъде отгоре пратката при товаренето.

# 532
Мимита, сигурна ли се че проблемът е от таблета? На моето момченце подариха детски таблет Fire, който беше с включен едногодишен абонамент. Оказа се, че важи само за Англия и затова не може да се използва по предназначение. По същия начин не допуска синхронизация. Прочети коментарите и предполагам ще се натъкнеш да доста подобни оплаквания. Просто му изтеглих Google play и си тегли каквото реши.  Peace

# 533
Здравейте,
Имам малък проблем и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Получих cheque cadeau и не съм сигурна как да го използвам. До сега не съм пазарувала никога от сайтове, още по-малко чуждестранни. На самия чек-кадо пише, че трябва да отида на www.amazon.fr/utiliser-cheque-cadeau, да въведа кода и да кликна на "добави в сметката ми" (ajouter à mon compte). Направих го, избрах си артикул (дреха), добавих го в "количката", тук идва проблемът: следващата стъпка е Choisissez l'adresse de livraison de chaque article, (добавете адрес за доставка на всеки артикул). Добавям адрес, но получавам следното съобщение:
Désolés, cet article ne peut pas être expédié à l'adresse que vous avez sélectionnée. Plus d'informations. Vous pouvez modifier l'adresse de livraison ou supprimer l'article de votre commande. Vous pouvez également voir si l'article est disponible à l'expédition sur votre adresse auprès d'un autre vendeur.
Та въпросът ми е: Защо не може да бъде изпратено? Не доставят до България или?
Благодаря предварително на отзовалите се, надявам се, че задавам въпроса на правилното място.
 bouquet

# 534
  • София
Здравейте,
Имам малък проблем и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Получих cheque cadeau и не съм сигурна как да го използвам. До сега не съм пазарувала никога от сайтове, още по-малко чуждестранни. На самия чек-кадо пише, че трябва да отида на www.amazon.fr/utiliser-cheque-cadeau, да въведа кода и да кликна на "добави в сметката ми" (ajouter à mon compte). Направих го, избрах си артикул (дреха), добавих го в "количката", тук идва проблемът: следващата стъпка е Choisissez l'adresse de livraison de chaque article, (добавете адрес за доставка на всеки артикул). Добавям адрес, но получавам следното съобщение:
Désolés, cet article ne peut pas être expédié à l'adresse que vous avez sélectionnée. Plus d'informations. Vous pouvez modifier l'adresse de livraison ou supprimer l'article de votre commande. Vous pouvez également voir si l'article est disponible à l'expédition sur votre adresse auprès d'un autre vendeur.
Та въпросът ми е: Защо не може да бъде изпратено? Не доставят до България или?
Благодаря предварително на отзовалите се, надявам се, че задавам въпроса на правилното място.
 bouquet

Да, не всички неща се доставят до България.

# 535
Благодаря Hug
А има ли начин да модифицирам търсенето така, че да виждам кои се доставят?

# 536
# 537
  • София

Някой получили ги?Как са като качество?

# 538
  • гр. София

Те бая големи сега като се загледах в размерите им.... 33 см дълбочинааа....

# 539
Стандартните три размера за куфари са, както виждам.
Как са опаковани, някой получавал ли е три куфара наведнъж?

Общи условия

Активация на акаунт