и аз мисля, че е по-добре първо месото и после глутена. Магинка как въведе жълтък? Нещо педи ми обяснява четвърт жълтък в едно пюре омесвам и давам една лъжичка само. И другото какво да го правя на боклука ли
Някой ще сподели ли как точно го е въвел, с колко е започнал, всеки ден ли, през ден ли и колко време се дава, за да се счита за въведен? Аз въведо първо месото, сега ще въвеждам жълтък и после глутен.
Кучката ми беше перфектен тренинг за връщане във форма преди да забременея. Трябва да седна и да си запиша какво точно правя всяка сутрин и после може да направя изпит на ММ дали ще се справи. Ще засичам и време. Той много ми помага,ама когато е възможно,което се случва рядко,защото някой трябва да изкарва пари за батати и авокадо,примерно
. Поне оризова чиста инстантна има,така че няма какво да я мислиш толкова. Някъде четох,че трябва да се изсуши ориза във фурната,да се смели на брашно и т.н. Може би има и брашно от ориз,но според мен,да свариш ориз и да пасираш,си е същата работа. Ползването на брашно е по-трудоемко за мен,защото те връзва на котлона да бъркаш постоянно.
Някой ще сподели ли как точно го е въвел, с колко е започнал, всеки ден ли, през ден ли и колко време се дава, за да се счита за въведен? Аз въведо първо месото, сега ще въвеждам жълтък и после глутен.
Препоръчани теми