Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 475
  • 916
  •   1
Отговори
# 450
Хай-че, това с ходенето си е страшно. Моя позната живееше в квартира, като студентки с една девойка, която така ходеше насън, пускаше газовия котлон, водата в банята, правеше страшни неща! Не знам какво да те посъввтвам, освен да минава бързо!  Hug

Тонка, успех днес! На теб, ууууу саааааа  Crazy да не го запукаш тоя (аз това бих направила), а на приятелката ти, късмет!!!! Стискам палци да мине добре!

Що така аз от тоя Фешън нищо не харесвам?!! Покажете нещо да видя!!!!

Аз в сряда съм на шофьорски изпит! Последен! (надявам се). 4-ти поред, то не бяха вътрешни листовки, външни листовки, вътрешно кормуване... ooooh! Сега взимам опреснителни няколко кормувания, в София е ад! Карам в  час пик (чувствайте се предупредени) около 17ч. по маршрут Плиска, Интерпред, кръговото, после по бул. България и  из Бели Брези. Изпита ще е и той някаде там. Много се притеснявам! Много!!! Мразя изпити, мразя възможността да бъда скъсана, стреса. Щофьорите са ужасни, много нетолерантни, изпреварват ме от ляво, засичат ме...
Искам да обявя всенародни веселия в случай, че взема тази епична книжка! Тя и без това стана революционна с моите отлагания.. Така че, най-сериозно казвам: Взема ли я, всеки да нарамва кой каквото вино иска, Мавруди, Кабернета и да почват веселията!!!  Crazy

Аз в моя град си бях миналата седмица и там открих един магазин! С някакви немски стоки и мебели е, втора употреба. Има уникални неща! Моята душа на клошар едва се удържа при тия гледки. Значи...като се почне от мебели, витрини, шкафове, кресла.... Имаше много стъкларии, чинии, керамики. Аз намазах един комплект за чай, който подарих на майката на моя приятел. Беше 10 лв, чудесен.

Скрит текст:

За нас взех 2 кристални чаши за по 2лв.  Crazy Тях ги нямам снимани. Ох, умирам за кристал. Искам да имам кристални чаши, съдове...ама от тези красивите, с орнаментите. Вече няма такива! Имаше навремето чешки кристал (аз пък все едно съм на 100 години). Обичам да си пия виното в красива чаша.

# 451
  • Пловдив
Захир, има бе, ти ела, аз ще те водя да зяпаш кристал.

# 452
Добро утро!
Днес съм нервна и зла. Много мразя, когато работя с някого, който е над нещата и е на принципа - Бързата работа, срам за майстора. Ми има си срокове, колкото по-бързо се свърши, толкова по-добре, моловете няма да избягат!

# 453
Захир, много ти стискам палци за изпита, ще се справиш. И аз се записах на шофьорски курс, крайно време е да се науча да карам кола. Всичките ми приятелки вече имат книжки, само аз още не.

# 454
  • София
Утре учебен ден ли е? Аз мислех, че децата и утре са на училище, пък пишете, че днес им е за последно за този срок?

# 455
Учебен е.

# 456
  • Пловдив
Утре е учебен и после чак четвъртък и петък са на училище.

# 457
Къде няма кристал,в София ли  newsm78 ? Специално при нас в Асеновград знам 3 магазина в които продават-чаши,фруктиери,пепелници,каквото се сетиш.И аз много го харесвам,но гравираните са тежки и не ги ползвам за всекидневна употреба.Преди няколко години имаше промоция с точки на ОМВ,та от там си направих комплект кристални чаши за вино,доооста големи.Но аз с моите две леви ръце успях да счупя две  Whistling .
Захир успех на изпита,ще стискаме палци  Praynig .

# 458
Учебен ден е утре, нали  Rolling Eyes
Аха, писали сте докато публикувам.
Моите са на целодневно обучение - няма първа, втора смяна.

Хай, аз редя онлайн пъзели, когато имам свободно време на работа. Много ми допадат, редят се от много хора. Забавно е  Laughing

Вчерашната рокличка днес пристига. Дано да ми стои добре, че такава материя май не съм имала  Simple Smile

# 459
  • София
Благодаря и аз така мислех.

# 460
  • някъде ... тук ...
Дано е хубаво времето за ваканцията, т.е. слънчево и студено, за да става за каране.
По повод съоръженията - кефя им се на сърбите, защото има много гардове/спасители, постоянно някой снове по пистите и гледа/помага/прави забележки, лифтовете/седалките се спират или намалява скоростта им при проблем. Та не е само до поддръжка Peace

Тони, ако имаше син, щеше да намажеш и ти с геврек Simple Smile
Честит празник на мъжките майки!
Ние си го празнуваме този ден с петел, ако няма и с пиле.

Захир, успех на изпита! Успокой се само Hug

# 461
  • Варна
Разправих на моя мъж какви ги върши нощес, а той се смее и казва - ако се метна през терасата тъкмо ще се отървеш от мен и ще ми вземеш застраховката живот. Казвам - да бе, по-скоро ще те излежа в затвора, защото веднага ще ме набедят, че аз съм те бутнала за да гушна парите, те хората за 5 лева се трепят, а ти за няколко хилядарки мислиш, че няма да го помислят ли?

Остана замислен.

# 462
Захир, успех и от мен.
Чудно ми стана от къде искаш да те изпреварват, ако не от ляво? Thinking
Не пия никакъв алкохол, вино ползвам бяло, за готвене.

# 463
  • ГО
Захир, успех!

Червено вино не обичам.  BlushСъответно - нищо не разбирам от вина.
Обичам бяло - Траминер, ама идея си нямам дали е престижно.

# 464
 Mr. Green мерси, на всички!

Mr. Green объркала съм се с  изпреварването от ляво!

за кристал, че има, има! Аз искам някакъв от старите, масивните, красивите, с орнаменти. Янтре, къде ще ме водиш? Малко да се затопли и ще скокна до Пловдив. И да не ме водиш никаде, вино ще пием!

Общи условия

Активация на акаунт