Ин Витро център Стефанов - тема 7

• 75 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря oesi за подкрепата.... няма мира братче, всяка седмица , всеки месец трепериш за нещо 😥. Това да се появи, онова изследване да е наред, тсх-то да е наред ... незнам дали ще мога да се отпусна и да се наслаждавам на бременноста. Дано живот и здраве всичко да е наред до края и каквото ни е писано 😊 (ей така сама си се успокоявам) !

# 601
Здравейте момичета и аз да се отчета моят втори опит преключи с неуспех отново,за жалост и като първия път  пак нямах имплантация.0.21 чхг

# 602
MIMIWKA, много съжалявам! Като знам, колко е трудно да го осъзнае и превъзмогне човек ми се иска никои, никога да не минава през това, но уви! Събери се, почини си, но не се отказвай!

# 603
Няма как да се откажа сали продължавам напред чакам среща с др

# 604
Срещата с доктора е важна, искай конкретен план, ако трябва помисли и за смяна на клиниката. Аз в първата направих три опита и след като не можаха да ми предложат смяна на стратегията, ги смених. Нямах време за проба грешка. То не че всеки опит не си е проба грешка, никой не може да даде 100% гаранция. Успех ти желая и каквото и да решиш, където и да отидеш тук ще те чакаме да ни споделиш добрата новина!

# 605
  • Сливен
Здравейте момичета и аз да се отчета моят втори опит преключи с неуспех отново,за жалост и като първия път  пак нямах имплантация.0.21 чхг
Срещни се с доктора обмислете какво още изследвания да направите вярвам че ще намерите правилния път към успеха. Отказване няма докато не станем майки,просто при някой пътя е по трънлив. Пожелавам ти и знам че мн скоро ще ни зарадваш с хубавата вест.

# 606
Здравейте момичета за жалост и моя втори опит приключи с отрицателен резултат 0.150чхг .живи и здрави следващия път ще стане.Пожелавам успех на всички които са в процедура.А на бременнитени много лека и безпроблемна бременност.и един а може би два бонбона на термин.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.

# 607
Благодаря за подкрепата  и много успехи на всички .

# 608
Medixs, прегръдки и кураж! Бях го писала и преди, но пак ще го кажа, не съжалявам за нито един неуспех, защото точно това детенце съм чакала или то мен! И твоето те чака да знаеш!

# 609
  • Сливен
Мимивка,Медикс  Hug много съжалявам,надявам се следнащия път да е вашият.Трудно е ,но не се отчайвайте.

# 610
Здравейте момичета! От събота стартирах стимулацията с гонал ф.  Доктора ми каза да бия по 100 единици сутрин и вечер и ми даде 3 писалки от по 300. В четвъртък съм на първи преглед след старта. Нооо... Вчера нещо ме бутна да си пресметна дозите в писалките и установх,  че тези които ми е дал доктора няма да ми стигнат с една. Възможно ли е той нещо да не ги е пресметнал правилно или аз се заблуждавам?

# 611
Да не би да включваш вечерната доза, която е в деня на прегледа?

# 612
Като се почне от събота сутрин до сряда сутрин ще ти стигнат писалките. Освен ако ти е казал че от дозите остава известно количество и да ползваш и него.  Не знам какво има в предвид, но ако са само тези 3 дози по 300 ще стигнат до сряда сутрин. Обади се в понеделник да попиташ и ако трябва да ходиш да вземеш още дози.
Миникат, а ти как си душко Simple Smile смело се боцкаш вече май май  Flutter Hug

# 613
Vermudche, така е, боцкам си се. От вчера и аз съм в стимулация и си чакам с нетърпение прегледа да видим колко бъдещи бебчета си отглеждам😊😊😊 а при теб как е? Расте ли бебчо❤

# 614
Ами растем - и бебо и корема ми хах. В 11та седмица беше 5.7 см и с 1 седмица напред вървеше. Ще видим на другия преглед как ще е. БХС е добре. Дано и нататък да вървят добре нещата.

Общи условия

Активация на акаунт