скалп с рани

• 15 571
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Я да се възползвам от темата. От около месец зверски ме сърби тила. След като се изкъпя минава. Мия си косата всеки трети ден. Снощи дъщерята и ММ ме гледаха, казаха, че няма нищо - нито люспи, нито въшки, само зачервено от чесането, което отминава. Даже на лекар не смея да отида, защото в момента нищо ми няма. И така  newsm78
нерви  Mr. Green
миналата година бях изтрещяла от проблеми и реших, че нещо ужасно ми е станало
Та ходих при личната, тя каза да не си слагам на сърце нищо, за мое успокоение ме прати на кожен, а той вика пийте по 1-2 питиета за здрав сън, нищо Ви няма

# 16
То е ясно, че ще отида на дерматолог, но тези, които се водят "по-читави" рядко взимат от днес за днес - трябва да минат ден, два. Всеки с този проблем ще потвърди, че си е доста дразнещо и ти е нужно нещо поне за момент да те отпусне.
Благодаря за отзивите. Сега се издържа и в понеделник съм на дерматолог Simple Smile

# 17
То е ясно, че ще отида на дерматолог, но тези, които се водят "по-читави" рядко взимат от днес за днес - трябва да минат ден, два. Всеки с този проблем ще потвърди, че си е доста дразнещо и ти е нужно нещо поне за момент да те отпусне.
Благодаря за отзивите. Сега се издържа и в понеделник съм на дерматолог Simple Smile

Да кажеш какво точно е било като минеш в понеделник. 😊

# 18
И при мен имаше такъв проблем, от около 6 месеца е, но имам и пърхот. Това, което на мен ми помага, и облекчава сърбежа е шампоан и спрей на Blue cap. Те са специално за такива сърбежи и неприятни усещания.

# 19
Какво стана, какво каза доктора в понеделник?

# 20
Дерматит, който се разнесе и по шията и гърба. Докторката предположи, че е от комбинацията на лекарствата, които пия. Обясни ми, че реакции се образуват и след натрупване на дадени вещества. Спрях си препарата за стави, остана само хапчето за кръвно. В момента съм по пътя на търсене на правилното хапче.
Лечението, което назначи е терапия с хапчета Низорал и шампоан. След това да измивам косата с катранен шампоан, биодерма сенсибо или на авен.
Забравих да пиша, че тази седмица няма много сън, а и за листовки гледах прочета... Simple Smile

# 21
  • Варна

diotimma Вземи си първо мостри на Биодерма и Авен и тогава вземи цяла тубичка от съответния крем. От Авен бях много доволна преди като ги ползвах, на Биодерма нещата ги хвърлих в коша и съжалих, че съм си дала парите. На Авен термалната вода е много хубава!

# 22
Успех в лечението!!!

# 23

Gaburata, аз нещо не харесах Биодерма. На сина ми купих бебешката им козметика /целия сет/ и какво се оказа - бебо се обрин от кремчето против подсичане. Ще потърся мострички /добре ме подсети/. А, извинявай за тъпия въпрос, но термална вода какво ще рече и за какво се ползва?
Веси, благодаря. След първото миене вече се чувствам друг човек, даже не съм се омазнила още... Simple Smile

# 24
  • Варна
diotimma Копирам от интернет,че аз не мога да го обясня Grinning
Термалната вода се смята за по-чиста от минералната, тъй като се намира дълбоко в земните недра (което елиминира възможността от химическо замърсяване) и е подложена на въздействието на високи температури и налягане. Тя съдържа минерални соли и микроелементи (бром, йод, мед, желязо, хлор, магнезий, натрий и др.) в съотношение, което е оптимално за човешкия организъм. Термалната вода ускорява клетъчния метаболизъм, възстановява нивото на влажност на кожата и повишава естествените й защитни свойства.
Аз я ползвах след като си измия лицето и го пръсках. Действа много успокояващо по принцип.

# 25
Да се похваля, няма и коричка, нито каквато и да е следа по скалпа. И една буйна и лъскава стана косата, жал ми е да се подстрижа Sad

# 26
Да се похваля, няма и коричка, нито каквато и да е следа по скалпа. И една буйна и лъскава стана косата, жал ми е да се подстрижа Sad
Браво,радвам се за теб!  Hug

# 27
  • София
Я да се възползвам от темата. От около месец зверски ме сърби тила. След като се изкъпя минава. Мия си косата всеки трети ден. Снощи дъщерята и ММ ме гледаха, казаха, че няма нищо - нито люспи, нито въшки, само зачервено от чесането, което отминава. Даже на лекар не смея да отида, защото в момента нищо ми няма. И така  newsm78
нерви  Mr. Green
миналата година бях изтрещяла от проблеми и реших, че нещо ужасно ми е станало
Та ходих при личната, тя каза да не си слагам на сърце нищо, за мое успокоение ме прати на кожен, а той вика пийте по 1-2 питиета за здрав сън, нищо Ви няма

Една приятелка ми препоръча хининова вода, аз и без това имах, пръскам на място и веднага минава сърбежа.

# 28
  • Бургас

Аз не можах да разбера ти с лечението на лекарката или с термалната вода, нещо се обърках   bouquet . Сподели повече какво направи, че си доволна от крайния резултат.

# 29
  • София
Аз да се оплача - нерви са, да. Понякога ме прихваща даже след като съм се къпала. Сега ме сърби всичко отзад - тил, врат, гръб. Имала съм го и преди, но само на гърба.
А сега даже няма за какво да се нервирам...

Общи условия

Активация на акаунт