"Ние, нашите и вашите"

• 60 126
  • 350
  •   1
Отговори
# 255
Е, тази може да ме откаже да гледам, Джуджи, моля ви се.

# 256
  • София
И в "Дунав мост" ми беше жал за героинята на Стефка Янорова, и тук ми е жал за нея. Тъжна и самотна изглежда.

# 257
Джуджи освен за певица, не става и за актриса. Дано по-бързо й развият образа и да си отива вкъщи  Grinning

# 258
  • Варна
Защо решиха точно Джуджи да вкарат ужас то фъфленето на Иво нищо не е сравнение с нейното... Бързо да я махат
Чичо Зорко ме зарадва с паричките за Марто.. Ех на чичо бее 😀😀😀
Ека нещо май за Иво си замечта... 😁

# 259
  • Пловдив
А тъщата що отсъстваше от рождения ден Rolling Eyes И...никой освен най-малкия ли не я разбра че си взема от общите пари?

# 260
  • ту тук, ту там
Тъщата на погребение отиде.

# 261
На мен чичо Зорко много ми бърка в здравето, много дразнещ мрънкЯлник е Simple Smile.

# 262
  • София
Аз го мернах Кристиян наскоро в едно предаване по БНТ, хубаво е момчето и добре се справя с играта.
И бабата също много ме кефи как играе за разлика от Джужи, ужас просто, от къде изобщо се появи тази жена, тя нали не е актриса? Явно е нещо друго на някого обаче и така се урежда newsm78

# 263
  • София
Аз го мернах Кристиян наскоро в едно предаване по БНТ, хубаво е момчето и добре се справя с играта.
И бабата също много ме кефи как играе за разлика от Джужи, ужас просто, от къде изобщо се появи тази жена, тя нали не е актриса? Явно е нещо друго на някого обаче и така се урежда newsm78

Тя въобще каква е по професия?  Simple Smile

# 264
  • София

Тя въобще каква е по професия?  Simple Smile

Бивша секретарка на покойния Грашнов.  Mr. Green

# 265
Джуджи в На кафе спомена, че нейна приятелка отговаряла за кастинга на актьорите. От там разбрала и се явила. Дани Ангелов каза, че е имало много хора (не разбрах дали професионални актьори, вероятно и такива) НО! избрали точно нея. И понеже се справила страхотно решили да развият ролята. Хм... случаЕност?  Thinking

# 266
  • София
Джуджи в На кафе спомена, че нейна приятелка отговаряла за кастинга на актьорите. От там разбрала и се явила. Дани Ангелов каза, че е имало много хора (не разбрах дали професионални актьори, вероятно и такива) НО! избрали точно нея. И понеже се справила страхотно решили да развият ролята. Хм... случаЕност?  Thinking

Ти да видиш  Mr. Green умре Джуджанка да се показва по телевизоро.  Mr. Green

# 267
  • София
Тя кво да направи сега, че тази, която отговаря за кастинга се е случило да й е приятелка? Тя понеже е много добра актриса, и хубава, и секси, затова са я избрали хората, ама ние както не разбираме, само злобеем Joy Като го налегна този в колата, въздуха му изкара, ауууу

# 268
  • София

Разбира се, че е случайност, намекваш ли нещо.  Thinking Joy

# 269
Тази е толкова бездарна и неартистична, а с толкова огромно желание за изява, че чак да ти стане симпатична, милата.

Общи условия

Активация на акаунт