Жалко,че у наше село няма такива забавления за бебчета
.Гледала съм по тв точно такива упражнения.Супер са.Вчера докато ядох ябълка и дадох на бебка да близне.Е няма такъв кеф.Чак пискаше и искаше още,но мама е лоша и не даде
.Гледала съм по тв точно такива упражнения.Супер са.
Свиренето от гърдичките не е изчезнало, но е понамаляло. Истината е, че много постоянство трябва с инхалациите. Като оздравеем съм решила профилактично да продължим да си правим такива само с физиологичен разтвор. Отвсякъде чувам, че много добре се отразявало.
Това, че някои бебета оцеляват и на него, не оправдава подобен избор. Няма педиатър, който би одобрил. Не оправдавайте такива майки. Не им позволявайте да "имат личен избор, който да трябва да се уважава".
.Гледала съм по тв точно такива упражнения.Супер са.
Свиренето от гърдичките не е изчезнало, но е понамаляло. Истината е, че много постоянство трябва с инхалациите. Като оздравеем съм решила профилактично да продължим да си правим такива само с физиологичен разтвор. Отвсякъде чувам, че много добре се отразявало.
Това, че някои бебета оцеляват и на него, не оправдава подобен избор. Няма педиатър, който би одобрил. Не оправдавайте такива майки. Не им позволявайте да "имат личен избор, който да трябва да се уважава". 
Да си призная се смях на сагата с памперса,ще прощаваш,на теб не ти е било до смях

Аз ходех на "музика за бебета" с баткото
Може и сега с малкия, ама трябва да дойде пролет , че бати да започне градината...
И аз не знаех, че аптеката е денонощна. Когато съм ходила, беше до 19.00, ако не се лъжа.
едва я отбих и сега гледа дребния че цока и вика искам и аз... Аа викам ненне стига ми едно чудовище дето цока... Та ще изчакам с захранването той така или иначе си качва по 1кг.. Ама педи ме притиска хайде сок незнам си кво.. 😑😑
Луди станахме.