ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 092
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Ни ми са подмазвай, няма ти пратя ГХИ smile3534

# 346
Баткото го захраних с тиква на 6м. Купувах готови пюрета, защото много мразя тиква и само от мизизмата ми се гадеше. Другите неща си ги правех, но тиквата  Sick
Сега пак така мисля да започна като стане на 6м. За кисело мляко сте писали вече. Като се въвеждат млечните е хубаво да се започне със козе сирене, не по-рано от 9м. Кисело мляко след 10-11м.
Поли добре, че ме подсети за гхи. Отдавна не бях правила.  Hug
Относно килимчетата пъзел, не бих ползвала такова нещо и то за пъзлящо бебе, което постоянно си лапа ръцете.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 14:38 от Zireael

# 347
Пууууу, проклетия Twisted Evil

# 348
Норичка, и моята е така с водата  Laughing
Сега и с чая нямам голям успех, но започнах да го давам с лъжичка и даже се кефи хайвана hahaha

# 349
По принцип белокорите тикви са по сладки,нали съм родом от Тиквенбург,та съм разбирачка Joy Много внимавайте с пащърнака и броколите,че са газообразуващи и става стомаха сит и гащите топли hahaha

# 350
Пууууу, проклетия Twisted Evil

Хах пресмял се ърбел на щърбел hahaha

# 351
Тиквенбург! Ще ме умориш hahaha

# 352
Тиквенбург! Ще ме умориш hahaha

Така казват на Севлиеви. Имаме и празник на тиквата.Ииииии много мразя като ми дойде някой чалга певец да ми забаучи като умрел койот и ми се отщява и тиквеник да ям #2gunfire

# 353
* Севлиево

# 354
  • София
Кристи, на концертите за бебоци е страхотно, но след годинката  Heart Eyes тогава отбират нещо.... и ето на това сме ходили: Музика за бебета Щом го има в сайта им, сигурно още ги правят  Heart Eyes

# 355
  • София
Нашият татко пък ме обвини, че прехранвам бебето, понеже се било трътнало много откакто е в болницата. Laughing Обаче е прав. Не знам какво му става на бубенцето, но откакто сме тук, се пръсва от ядене. newsm78 Яде пълни порции през два часа - два часа и половина. Съдира се да реве, докато не ѝ дам да яде. Такова нещо вкъщи нямаше. И не разбирам защо е толкова гладна. newsm78 Може би трябва да ѝ вдигна милилитрите. Не ми се вярва отсега млякото да не ѝ стига... Thinking

# 356
Това не ми е попадало, ще го прегледам, благодаря  bouquet

# 357
Аз се зарадвах, че сутринта тръгна със сън, а то какво стана... Joy
Точно след пускането на поста ококори очи и чак ей сега се кротна.  Shocked
Аз обаче реших да го закарам в кухнята и пред него да си сготвя. chef С такъв интерес гледаше, чак не примигваше.  hahaha
Много интересни занимания споделяте, със сигурност и ние ще ги посещаваме, само нека се оправи времето.
Cristi, радвам се, че всичко е наред.

# 358
Аз се надявах моят да гледа с интерес как простирам, ама не би  Mr. Green

Разболявам се  Sad Почнах да бухам като магаре Sick

# 359
  • София
Кристи, няма защо  bouquet но щом си до Токуда, това ще ти е далече, това е до моя квартал Hug И не се разболявай!
И аз искам тиквенбург!  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт