ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 19 [235]

• 60 180
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...
Мислех да не пиша, ама пусто не мога да се спра...

Varynia, какво ще кажеш да се включиш в преводите на сериите? Гледам имаш знания ли, мнение ли, претенции ли... Но със сигурност ще си по-полезна и ще има как да изразходваш по-смилено енергията си Peace

Ани  Hug Heart Eyes, подкрепям на 1100% Peace

# 556
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha  как се хили  hahaha hahaha
пица аби бил  hahaha hahaha hahaha  тия ще ме уморят  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Слънчо  Crazy Crazy

Varynia, що не си дадеш почивка от тази тема?  Mr. Green

Коя си ти,че ще ми казваш какво да правя?Значи според теб другите нямат право на мнение и да пишат тук?В темата имаше въпрос LiLisy, как бихте превели репликата на Сарп :
Скрит текст:
ESSEGIN S*IKIII
от гифчето.Аз отговорих и след това пак госпожата пак се опита да ме захапе.Аз питам какво сгреших след като отговорих и нямам ли право да го правя?Ако е второто,то тогава затворете си темата и си говорете, пишете само вие!?

Девойко, стана няколко пъти пишеш в темата, няколко пъти се чудим после, от къде изгрява слънцето. Пускаш пост за нещо в нищо  Shocked Едно линкче лепнато  Shocked няма това е.. във връзка със... по повод на... цитата на...  ииииии после на магарето за каквото се сетиш ... е, а де  Rolling Eyes Ако човек не се престраши да отвори линка, никога няма да предположи, че ти искаш да отговориш на питанката на Лили пусната преди 5 страници.

И аз съм 1200%   Peace Peace

# 557

+ към %  Joy

аз виках модовете  Mr. Green   Peace    Party 

ади сега   newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80
ама са мноУ, не бързайте  Naughty  то марка, то реклама, филм, сериал, мъж тук, мъж там   Crazy Crazy Joy   
и непременно за шефчето  Naughty  че е голЕм  Crazy

гласуват дори за МОЛ  Joy Joy  а категория "пончик"  Rolling Eyes  йОк  Rolling Eyes

http://turkiyegenclikodulleri.com

тия задължителни  Naughty

https://pbs.twimg.com/media/C42-xuOWIAEBrkH.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C42-yGmXUAA77JU.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C42-yY-WQAE_PUQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C42-y4qW8AANCbE.jpg

# 558
  • Sofia, Bulgaria
        Добър ден на всички! Grinning Hug Hug Hug

Тази снимка не я помня ама,е сред любимите на Чачи  newsm78 Grinning Grinning Grinning

https://www.instagram.com/p/BMbnSd9hEZ6/?taken-by=cagatayulusoy

Иве Hug не мога да си го преведа - само веднъж на 24 часа ли може и за колко неща newsm78

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 12:29 от Iskra Pandova

# 559

Коя си ти,че ще ми казваш какво да правя?Значи според теб другите нямат право на мнение и да пишат тук?В темата имаше въпрос LiLisy, как бихте превели репликата на Сарп :
Скрит текст:
ESSEGIN S*IKIII
от гифчето.Аз отговорих и след това пак госпожата пак се опита да ме захапе.Аз питам какво сгреших след като отговорих и нямам ли право да го правя?Ако е второто,то тогава затворете си темата и си говорете, пишете само вие!?

Varynia, не за първи път се случва да не влизаш в тона на темата, да се заяждаш с пишещи тук, след като не си им схванала хумора. Мисля, че по време на един онлайн ти го казах след като се беше случило за втори път.
да се заяждаш с пишещи тук,

Напоследък точно заради такива като теб, които влизат само за да развалят кефа на другите, много момичета нямат желание за писане. И аз съм в това число.

Ако можех да затворя темата само за определени хора щях да го направя, повярвай ми ...  Mr. Green Но не може. Затова може би скоро ще дойде времето, когато аз и не само аз ще се изнеса от темата и ще можеш да си пишеш на спокойствие и никой няма да ти нарушава правата.  Peace

Сега ако искаш пак извикай модовете.  Peace

Ани (Aniska),Хаха  hahaha ,Казваш да се заяждам с пишещите ту? Я проследи хронологията, какво съм коментирала и после ,кой ме е репликирал заяждайки се с мен, и след това коментирай!?Защото аз в постинга си  не бях визирала никого, а в последствие веднага ме осмиват .......... и защо?Хич не ми излизай с номера,че уж видите ли е било хумор!
Колкото до това, че заради такива като мен, които влизат само за да развалят кефа на другите, много момичета нямали желание за писане. Но има едно уточнение, че аз следя тази тема отдавна и не съм коментирала никога до сега,от скоро се престраших да коментирам,за което съжалявам и повече няма да го правя.По-скоро вие сами сте пропъдили другите преди мен с вашият УЖ хумор.Както сама забелязваш наистина се броят на пръсти коментиращите в тази тема,защото и аз в самото начало забелязах същото!Знаеш има и други теми  в BG-mama, но се оказа , че само вие владеете хумора и само тук пишещите са малко, другите не смеят да пишат, защото отдавна са се "опарили" от вас!Така, че   не си успокоявай гузната съвест с "такива като мен".Край вече няма да коментирам в тази ВАША ТЕМА!

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 02:17 от Varynia

# 560

fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Искре, да  Peace

# 561
  • Sofia, Bulgaria
    Ренка,Ани Hug Hug превода е от вас Peace

#içerde 22. Bölümden ilk fotoğraflar ve özet geldi!
Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur.
Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır.
Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur.

Ох бе и аз искам да съм коте  Grinning Grinning Grinning

# 562
# 563

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Сарпче ще ходи на лов  Joy  за какички  Crazy Joy

# 564

Joy Joy Joy Joy Joy

явно няма да има слука, щото бързо оставя  авджилъка  Laughing Laughing Laughing  следващта седмица пици ще ходи да носи  Crazy Crazy

# 565
  • Яко в Матрицата...
Този/тази, който/която пише озетите... Ма вярно защо изобщо си прави труда да ги пуска? Rolling Eyes ooooh! Tired

Откриването на парите, които Яшар взема от полицията, след влизането на Сарп в затвора и оневиняването на Сарп веднага след това, създават някои подозрения в ума на Джелял. Иска да се увери, че не се е продал на полицията. Много опасно изпитание очаква Сарп.
Джелал споменава на Мерт за големите си планове за бъдещето. Мерт не знае, че когато постигне целта си, Джелял ще пожертва семейството му и ако се наложи, него също.
Стъпка по стъпка Ейлем продължава да следва Мерт. Всяка следваща улика, която намира, става причина още повече да го подозира.

# 566
Този/тази, който/която пише озетите... Ма вярно защо изобщо си прави труда да ги пуска? Rolling Eyes ooooh!  Tired

hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

явно няма да има слука, щото бързо оставя  авджилъка  Laughing Laughing Laughing  следващта седмица пици ще ходи да носи  Crazy Crazy

може да си търси причина  да иде в дома й   Whistling hahaha hahaha  нЕма ходи с кошница чипове
hahaha hahaha

# 567
Този/тази, който/която пише озетите... Ма вярно защо изобщо си прави труда да ги пуска? Rolling Eyes ooooh!  Tired

hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

явно няма да има слука, щото бързо оставя  авджилъка  Laughing Laughing Laughing  следващта седмица пици ще ходи да носи  Crazy Crazy

може да си търси причина  да иде в дома й   Whistling hahaha hahaha  нЕма ходи с кошница чипове
hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ренко, саол за озета  Hug Heart Eyes

# 568
# 569

Naughty Naughty Naughty Naughty

Ренка  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes чичеци за озета, довечера  Joy Joy

Сарпче ще ходи на лов  Joy  за какички  Crazy Joy

Тук сигурно се обяснява на Мелека за новата кака  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт