Милано - 7

• 86 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Milano

След като изчетох всички теми ще си позволя да дам предложение според това, което съм забелязала като често ползване на маршрут от вече завърналите се- Милано - Варенна - Беладжио - Комо - Милано + Брунате преди отпътуване. Напълно постижимо за един ден, по съветите на съфорумци. Това е и маршрутът, който съм си набелязала за нашето пътуване към езерото  Blush

В зависимост от часовете на корабчетата едно отскачане до Менаджо също си заслужава.

Аз се сетих днес да питам как стои въпросът с водата? Има ли чешмички с годна за пиене или да заложим на купена?

Има, да и водата е хубава и питейна, но варовита.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 15:53 от regina di cuori

# 541
  • Вестерос
 bouquet

# 542
А за контактите как стои въпросът ? Необходим ли ми е адаптер ?

# 543
  • София
А за контактите как стои въпросът ? Необходим ли ми е адаптер ?
Не.  Peace

# 544
  • Вестерос
Аз нямам търпение вече  newsm44

# 545
Здравейте, в момента сме в Милано, чудно е. Имам бърз въпрос - къде можем да хапнем хубава полента?

# 546
  • Milano
В моя любим ресторант в Брера полентата е страхотна - с горгондзола и гъби манатарки, ммм.

http://www.tavernadelborgoantico.it/

Зависи как я харесвате. Аз тип ''кашкавалена пита'' не харесвам.

И като второ ''tagliata di manzo con rucola e pomodorini'', ммм...

# 547
Ако си нося в ръчния багаж едни хранителни добавки (билкови) и примерно аналгин, аспирин или някакви прахчета за настинка проблем ли е ?

# 548
  • Вестерос
Май не,аз с раян съм носила аналгин,никой нищо не ми каза.

А някой преса за коса да е носил с раян в ръчния?

# 549
...
А някой преса за коса да е носил с раян в ръчния?
Половината форум.  Laughing

# 550
  • Бургас
Здравейте!
Решихме да се разходим до Милано с децата...за първи път ще ни е да ги вземаме с нас и ми е малко притеснено. Мисля, че като пристигнем на Бергамо ще успея да се ориентирам как да стигнем до Милано /естествено тази тема ми беше много полезна/, но се притеснявам за обратния полет, тъй като е рано. Трябва да сме в 7 на летището, евентуално в 6 часа да хванем автобус от Централна гара към летището. Обаче не съм сигурна дали хотелът, който намерих е достатъчно близо, за да стигнем до Централна гара, особено в този ранен час.
За това ще помоля тези от вас, които могат да преценят и да дадат ценни съвети дали ще трябва да хванем метрото до гарата, дали има удобна връзка или с някакъв друг транспорт да стигнем Simple Smile Става дума за този хотел - https://www.booking.com/hotel/it/alba-milano.bg.html?aid=7344085 … =1&#hotelTmpl
Предварително ви благодаря  Hug

# 551
Здравейте!
Решихме да се разходим до Милано с децата...за първи път ще ни е да ги вземаме с нас и ми е малко притеснено. Мисля, че като пристигнем на Бергамо ще успея да се ориентирам как да стигнем до Милано /естествено тази тема ми беше много полезна/, но се притеснявам за обратния полет, тъй като е рано. Трябва да сме в 7 на летището, евентуално в 6 часа да хванем автобус от Централна гара към летището. Обаче не съм сигурна дали хотелът, който намерих е достатъчно близо, за да стигнем до Централна гара, особено в този ранен час.
За това ще помоля тези от вас, които могат да преценят и да дадат ценни съвети дали ще трябва да хванем метрото до гарата, дали има удобна връзка или с някакъв друг транспорт да стигнем Simple Smile Става дума за този хотел - https://www.booking.com/hotel/it/alba-milano.bg.html?aid=7344085 … =1&#hotelTmpl
Предварително ви благодаря  Hug

Нямам опит с Милано, но като гледам на картата, хотелът се намира на 600 м от спирка Lambrate FS на зелената линия на метрото (M2). До Чентрале са 4 спирки. А покрай хотела Ви минава автобус 81 и спира също на Чентрале.

# 552
  • По широкия бял свят
Ryanair на кой терминал кацат на летище Малпенса?

# 553
Ryanair на кой терминал кацат на летище Малпенса?

На Т1.

# 554
  • Бургас

........................

Нямам опит с Милано, но като гледам на картата, хотелът се намира на 600 м от спирка Lambrate FS на зелената линия на метрото (M2). До Чентрале са 4 спирки. А покрай хотела Ви минава автобус 81 и спира също на Чентрале.
[/quote]

А дали метрото и автобусите се движат преди 6 ч. сутринта?

Общи условия

Активация на акаунт