За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 800
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 540
  • София
Всички го искаме krazz, но гаранция - цъ! Просто някои не осъзнават колко е несигурно бъдещето и това им позволява да си живеят безметежно. Или пък просто не им пука какво ще се случи.
Тези, които имат гадната участ да знаят, че  нещо важно им предстои, пък и да се тревожат за него си усложняваме живота двойно повече.
Напоследък се опитвам малко като Скарлет О'Хара и като Пипи Дългото чорапче. Утрето ще го мисля утре.

# 24 541
  • Бургас
Знам, момичета! Просто самата мисъл ме държи и крепи! И ми дава надежда!

# 24 542
Мисля си за това колко са смотани мъжете.
Не е честно един мъж да е създал семейство с една жена, да имат дете и да ходи да си вее капата. Докато жена му сигурно тича от работа да вземе детето, да напазарува, сготви , метне една пералня, подреди, той да с*и с някоя си за едното ч****е. Преди живеех в заблудата, че такива неща не съществуват , а сега май се убеждавам , че е доста често явление.
*Не е свързано с моето семейство. Наблюдение над други хора е.

# 24 543
  • France
Кой както си го направи, Пийк. Има и жени, които процедират по същия начин

# 24 544
Пийк, то и обратното не е редно. Примерно тая, дето е ощастливил също може да е семейна, да е зарязала мъжа си да се оправя с детето и тя да си вее гащята примерно Simple Smile
Така де, щом има търсене има и предлагане, никога не е едностранна тая работа Simple Smile

# 24 545
  • София
Мисля си колко по-хубав би бил животът, ако имаше повече човечни и нормални хора.

# 24 546
Karzz, всичко хубаво,  което очакваме се случва, когато съвсем сме забравили какво искаме.
Само търпение. Heart Exl

# 24 547
  • Бургас
Охх,търпение...Пипи..., колко още...?😞

# 24 548
  • Fairbanks, Alaska
Мисля си за предстоящото неизвестно!
Искам всичко около мен да е спокойно, да живея спокойно, да имам сигурността от която се нуждая за утрешния ден!
За съжаление това е новото нормално. Преди години, в различни предавания се казваше, че тогава животът ни бил прекалено спокоен и трябвало да се вкара малко динамика. Става въпрос за около 2016-2018 година някъде. И ето ти я динамиката.

# 24 549
  • София
Явно баш по времето на "спокойния живот" аз съм била на друга планета ... планетата на маймуните ... на малките деца маймунчета и така и не съм разбрала за намалението.

# 24 550
Как да раздвижва енергията, така че да започнат да ми се случват някои различни неща.

# 24 551
Мисля си за предстоящото неизвестно!
Искам всичко около мен да е спокойно, да живея спокойно, да имам сигурността от която се нуждая за утрешния ден!
За съжаление това е новото нормално. Преди години, в различни предавания се казваше, че тогава животът ни бил прекалено спокоен и трябвало да се вкара малко динамика. Става въпрос за около 2016-2018 година някъде. И ето ти я динамиката.
Като в китайското проклятие "дано живееш в интересни времена"

те ти интересни времена

# 24 552
Спокойствие човек няма как да има, след като нон-стоп е 'available' за целия свят с онова адско изобретение в джоба, наречено смартфон. Simple Smile

# 24 553
  • SF
От 2016-2018 само Ковид пандемията внесе някакви новости и странности, но те преминаха и започват да се забравят от по-невпечатляващите се.
Иначе периодът не е много далечен, за да говорим, че мисленетона човечеството и навиците му са се сменили с нещо различно. Много хора си работят същата работа, която и тогава, на същото място, живеят в същото жилище, със същия партньор. Е, за други като мене са настъпили промени, ама това не е от глобално значение.

# 24 554
  • Бургас
Натаел, на мен динамиката ми е в много повече, повярвай ми! Затова и искам спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт