За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 800
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 570
Защо непрекъснато ни заливат с новини от САЩ? То не са пожари, то не са катастрофи. Кво ме интересува?! Тук всичко е ток и жица, нямаме актуални тема, започват новините с Америка! Абе, я......
Е как ще пропуснат? Това им прави предаванията, пък е и много по-лесно. И тук е така. Като хванат една тема, не я пускат цял ден.

# 24 571
Гневна съм на Даниела Тренчева, защото прави отвратителни предавания. Направо е заминала Карбовски. Въпросът е ЗАЩО? се показва всичко това в праймтайма.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:11 от blackcat6

# 24 572
  • Бургас
Изобщо не ме интересува ни Америка, ни Русия, ни никоя друга държава.
Искам в милата ни родна България да стане по-добро място за живеене! Искам нашите политици да започнат да работят за Народа ! И родните ни медии също!
Стига все другите са на първо място, а това което е наше или за нас е назад!

# 24 573
Гневна съм на Даниела Тренчева, защото прави отвратителни предавания. Направо е заминала Карбовски. Въпросът е ЗАЩО? се показва всичко това в праймтайма.
По коя телевизия и кое е предаването?

# 24 574
  • София-в сърцата на моите деца
По коя телевизия и кое е предаването?
Предполагам "Ничия земя" по Нова , за убиеца на 3 деца, който е от 35 години в затвора. Много гадно беше!

# 24 575
  • София
Е няма как да се изолираме от света групово. А и да има не е ок. Много хора имат роднини и приятели и в Щатите и другаде по света и се вълнуват. А и положението на страната ни се влияе от външната политика. Виж индивидуално всеки може да изключи  тв-то.

# 24 576
Дидиела каза!

# 24 577
  • Бургас

за убиеца на 3 деца, който е от 35 години в затвора.
И там да си остане до живот!

Не знам за случая, не се сещам, но и по-добре....

# 24 578
По тая Ничия земя, все  утрепки дават.

# 24 579
Точно това ме възмущава. Да си го снима, да си го сложи на сайта, който иска да гледа подобни неща да гледа, а не в най-гледаното време да ги пускат.

# 24 580
  • Mediterraneo
Мисля си, че, въпреки всичко, хомофобията се вихри около нас в пълната си сила Sad

# 24 581
Кой ще и влезе в сайта да гледа тези буклуци? Престъпници, пияници, наркомани, гейове, лесбийки,брантии, за какво изобщо ги удостояват с внимание?

# 24 582
И на мен ми се появи това предаване, малко го позяпах,малко послушах, че шетах из къщи...ама чак да се възмущавам...никой не ви е взел дистанционното- ползвайте го!
Предаването може и да нелицеприятно, но определено навява мисли...за човешката природа, и за това колко е нисша...Гледните точки могат да са много полюсни.

Кой ще и влезе в сайта да гледа тези буклуци? Престъпници, пияници, наркомани, гейове, лесбийки,брантии, за какво изобщо ги удостояват с внимание?
..за да си свалят  розовите очила, примерно??

От същата серия предавания, има за един лежащ до живот, за убийство на педофил.

# 24 583
  • Бургас
Направо се радвам, че не съм включвала телевизора, почти две седмици!

# 24 584
Кой да си свали розовите очила?

Общи условия

Активация на акаунт