Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~166

• 35 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Лу при по-внимателно вглеждане се забелязва влагата в очите на Сюрея...особено ва втората снимка, но на снимките не се вижда добре, на видеото  само....

# 586
Тук са прекрасни!

Сериалът започна добре! Интересен сюжет, който може да се види и в други турски сериали! Може би затова в този момент рейтингът е нисък – 16 място. Играта на актьорите е много добра! Йозджан е на висота, но не му отстъпва и Аслъ! Това, което не ми харесва е облеклото на Сюрея. Стилистите ужасно я обличат. И все пак това е само 1-ви епизод – запознанство с героите и навлизане в съществената част – интригата, която ще заформят  майката Есма  и втората снаха Ипек.
Лу за стайлинга смятам ,че го правят за да подчертаят произхода и социалният статус на Сю .От грозното патенце ще се превърне в изящен лебед .Макар че е силно казано ,защото Аслъ-Сю е много хубава -1000 пъти по красива от Ипек.  Hug

# 587
Хайде малко смях щом говорим за стайлинг ,че до петък има доста време.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 588
Цитат
Злати, не мога да кажа от къде го изрових. Не разбирам нищо от турските сайтове и карам на посоки. Може за първия епизод да съм сбъркала числото, сори! Бяха дадени трите групи за всички епизоди, на ДиК.
По-важното е , че исках да кажа, че и Дръзки и красиви започна с по-нисък рейтинг и после се повиши с излъчването на сериите.
Деси Hug,
Скрит текст:
Аз пуснах линк за всички епизоди!Наистина се вдигна!Поддържа м/у 6 и 7!Но ако видя последните два епизода са  с по-нисък от 1-ви! Wink
Цитат
На мен Ози и Аслъ ми харесаха като двойка. Дори си мислех, че по-добре, че играе Аслъ вместо Гизем.
С партньор като Ози няма как партньорката му да не се справя с ролята.
Ани Hug,Аслъ има миловидно,нежно лице!Красива е!Аз очаквам повече в играта! PeaceДано Ози и Ипек Билгин(тя дава уроци по актьорско майсторство) и дадат някои напътствия,освен режисьора,който следи играта!Това е мое мнение,разбира се!Все пак сме гледали един епизод и по нататък ще се отпуснат предполагам! Laughing

Бризче HugТио HugЛу Hug

Ето как изглеждаше Ипек Билгин...
....в Езел като сляпа....

....и в 20 минути с Туба...

ПП Тио Hug,за стайлинга зависи! Laughing
Скрит текст:
Нали гледаш ДиК? И там понякога не харесваме как обличат Туба!Посред зима всички обечени дебело,а тя с тънки роклички и къси поли Laughing
За колажа.... Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 22:37 от Zlatina3

# 589
  • Стара Загора
Привет,момичета wavey wavey wavey

Скрит текст:
Само дето се похвалих,че днес почивам Crossing Arms
Ходих си на село;-свекървата започна с разсадите и парниците...и аз покрай нея
За едните краставици и домати работа на корем ooooh!

Ани Hugза каква кражба ми говориш?... Grinning Ползвай си гифчета,колкото и където си искаш Grinning Peace

Гости Hugдобре си се завърнала от твоите родители Hug
Мерси за пожеланията Heart Eyes

Бризче HugТио Hugстрахотни колажи сте направили Grinning Heart Eyes

Ани waveyБризче waveyсега четох статия(по-точно интервю),че Аслъ и Мурат Боз не са се разделили newsm12
Статията е на турски,но от преводача се разбира за какво става дума Peace

Не можах днес да изгледам серията със субки,но до петък все ще намеря време...

Злати Hugхаресва ми Аслъ;-много е лъчезарна и усмината Peace
Досега,обаче не съм гледала нищо с нея и от една серия не мога да давам мнение за играта и NaughtyМного е рано...

Сиси Hug

Както е писала Ани,добре,че партньорка на Ози не стана нито Гизем Караджа нито пък Мирием Узерли newsm17

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 23:36 от bojana maneva

# 590
Лу  Hug Тио  Hug Злати  Hug Боби  Hug

И аз мисля, че обличат така Сюрея, за да покажат социалния й статус...Та тя няма пари за билет да отиде до Бурса...ама иначе е ларж - плаща кафето на Фарук бей.... Joy Joy Joy Joy Joy То и аз бих му го платила ама йок...той не се заглежда по баби  Joy Joy Joy Joy Joy

Аз понеже не гледам много сериали и голяма част от актьорите са нови за мен....И така предпочитам - да гледам нови актьори - изключвам нашите патрони....
Но много зависи от ролята в която влизат актьорите...
Например
Скрит текст:
За Джансу Дере съм чела различни коментари - положителни и отрицателни......Но в "Майка" играе страхотно...сякаш за нея е направена тази роля...
Предпочитам особено актриси, които не се мислят за звезди....

А когато Сюрея стане Боран ханъм ще я видим с нов стайлинг.....Макар, че хубавото и под скъсан чул си личи....

Но на Фарук не му прави впечатление как е облечена Сюрея...Любов, любов  loveuuu

# 591

Добро утро, приятелки.  Приятен понеделник и цяла седмица.
Бъдете винаги млади. Радвайте се на  живота и пролетта.
И да не се забравяме, защото живота е един миг.
Прегръщам ви.

# 592
Добро утро в понеделник

С пожелание за успешна нова седмица, с много красиви моменти и слънчеви усмивки, в която всичките ни надежди, очаквания и желания се превръщат в щастлива реалност

Днес е денят на Парченцата...Ще видим довечера кой и какво ще направи на Алаз....

Сиси  Hug благодаря за кафенцето - пия го с удоволствие

# 593
# 594
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Да започнем седмицата с много любов и се стягайте в сряда да празнуваме.... Wink
Страхотни гифчета но то и материала е благодатен Joy Joy JoyИзгледах серията и Фарук бей както му казва Ани Heart Eyes намери място в моето сърце Laughing то е широко има място... hahaha като започна от срещата в кафето, после в заведението и т.н. пролича си , че е любов от пръв поглед.....така беше и със Сеймен и Б ахар, но приликите са до тук Peace много ми хареса как и "подари " цигулката, а скъсването на договора с онзи похотливец smile3501 От видяното до сега Фарук не е кукла на конци в ръцете на мама и ще отстоява любовта си....а че тя е голяма се видя как организира да се видят насаме Mr. Green така, че с нетърпение очаквам следващата серия...Относно рейтинга...аз поне не се водя от него....случвало се е тези с висок да не ми харесват и обратното...важното да е достатъчен, за да го излъчват.... Naughty

# 595
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug
Скрит текст:
Следващият път не се хвали предварително,че почиваш! LaughingИдва пролет и работата на село започва! ooooh!

Сиси HugАни HugГости Hug,благодаря за кафенцето и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Довечера сме с Парчетата! Peace Дано Джихан хване Хазал,че вече ми омръзна да слушам лъжите и! Peace Докога и как смята да се защити! Peace Ще започне да плаче и да казва,че не знаела и тем подобни! Peace

Приятен ден,момичета! bouquet

Щастлива нова седмица! bouquet

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 09:56 от Zlatina3

# 596
  • Стара Загора
Добро късно утро в понеделник food010 момичета Hug Hug Hug

Пожелавам ви прекрасна мартенска седмица,
пълна с хубави случки, безкрайна радост
и щастливи усмивки!
Красиво начало на новият ден за всички!

"Хубаво е да си припомняте, че някои от най-хубавите мигове в живота ви все още не са се случили..."
Хорхе Букай

Сиси HugМерси за кафенцето Heart Eyes

Ани HugГости HugЗлати Hugблагодаря за пожеланията Heart Eyes Peace

# 597
Гости  Hug Злати  Hug Боби  Hug

Гости за разлика от Кахраман, Фарук за сега е по-убедителен. С майка си се държи добре, но нищо не й спестява. Напомни й какви ги е свършила Есма ханъм в миналото. Разгада много бързо какво е намислила сега...Поставена натясно Есма се опита да се защити, като му каза, че той ще си избере жената до него...тя само иска да има снаха и внуци....И Фарук веднага й заведе снаха в дома....Тази, която той иска....
Но не можем да правим аналогия между Кахраман и Фарук, защото Кахраман беше женен. Докато Фарук е свободен и мама му няма какво да каже, освен да беснее, че й е развалил плановете....
Ще видим в следващия епизод как Фарук ще защити своя избор. Как ще защити Сюрея.....

Злати време е Джихан да разкрие игричките на Хазал. Но тя отново както казваш ще подсмърча и ще се опитва да лъже...Време е вече Джихан да я постави на мястото...Много своенравни деца.

Боби благодаря за пожеланията и снимките  Hug

Тези гифчета нещо не искат да се мърдат....

# 598
Здравейте в ранния следобед!

Цитат
намери място в моето сърце Laughing то е широко има място... hahaha

Гости, имаш голямо сърце, има място.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като гледам Ози, правя неволна аналогия с Кахраман... в жестовете, когато е в костюм/а това е в повече от времето/.
Ани, наистина сега е непоколебим в решенията си, но си мисля че маминка ще играе на тънката струна и ще се опитва заради фамилията да си прокарва някои идейки. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
От фрага към втората серия ми направиха впечатление думите на Сурея - перефразирам - а къде е моето място в тази картина? - когато Фарук й обясняваше, че е отговорен за братята си , а и за майка си..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
И другото - аз не искам да заставам във твоята война с майка ти или нещо подобно...

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 14:33 от dessislawa1

# 599
Деси - сега Фарук твърдо ще стои до Сюрея, но ще дойде ден в който ще настъпи обрат..Иначе няма да има сериал. Нали трябва да има интрига, за да направят повече епизоди....

Тук Фарук увери майка си, че никой човек или град няма да го разделят с неговата мама и симийството му...Но мама му ще го направи сама....Дано и този ведма накрая да не я окъпят и да й изчистят образа, както стана с Къймет....
Ще има български превод на сериала. Само ще трябва да изчакаме малко....

Общи условия

Активация на акаунт