Пазаруване от Amazon - тема №62

• 97 176
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Дамски панталон Esprit 38-ми номер за 6,99 €

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B01C647PQ4& … ref=qd_dp_ssr_p_8

# 661
# 662
Рокля Тантра, размер L - 9.49 Eur

http://es.buyvip.com/homepage/ref=pe_220051_151281671_dai?sale=A … f=qd_women_eb_1_4

Последна бройка

# 663
  • Бургас
Здравейте,

Как действате ако ви затрият пратка?

От Испанският ВИП една пижама така и не дойде. ( http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01MRI50XX&cAsin=B01N0BDV50&fc=1 )

Преди 10 дена трябваше да е дошла. Други неща съм поръчвал без проблем, но това се затри. Чудя се дали и от пощите не щипват  newsm78 Като няма тракинги...

# 664
Според мен, си пощипват...

Още роня сълзи за една рокля на Desigual. Дано да се обринат от нея.   #Cussing out

# 665
Моля, някой да сподели за дамските дънки Maison Scotch, как са като размер и качество. Нямам нищо на марката...  newsm78

# 666
  • София
Момичета, освен ggbg има ли друг превозвач, който превозва от BG до UK?

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 14:30 от magina

# 667
  • софия
Естествено, че има

# 668
  • Варна
Като качество всичко на Maison Scotch е страхотно, любима марка ми е. Peace Отговарят си на номерата, може би са съвсем ле-е-е-еко уголемени. Peace

За доставките - куриерите не са по-добре.  Close Така се ядосвам за една пратка от преди 10-тина дни, в която имах много намалени ботуши и която умниците от "Ин тайм" върнаха обратно. При проверка в проследяването видях, че са правени два опита за доставка (изписваше "в София", те, в последвалата кореспонденция, твърдяха, че опитите били във Варна) по време, в което у нас е имало човек, без да ми звъннат по телефона (тук твърдяха, че в системата им е записан грешно) и без да оставят бележка на вратата (тъй като имало врата на входа, която се заключва, от съображения за сигурност не оставяли съобщения, освен ако няма пощенска кутия - каквато има и в която също нямаше бележка). С цялата си наглост ми заявиха, че получателят имал задължение да следи пратката по проследяването с цел предотвратяване на проблеми по доставката, на което им отговорих, че те са тези, които имат задължения, тъй като получават плащане за извършване на услугата. Дори не благоволиха да ми отговорят на последното... Толкова по обслужването от страна на българските фирми... Чудя се дали да не пусна оплакване в сайта на UPS, когото умниците обслужват. Rolling Eyes

# 669
С цялата си наглост ми заявиха, че получателят имал задължение да следи пратката по проследяването с цел предотвратяване на проблеми по доставката...
Чудя се дали да не пусна оплакване в сайта на UPS, когото умниците обслужват.
А ако някой изпрати подарък-изненада, пак ли получателят трябва да следи пратката? Rolling Eyes
И аз имах неуспешна доставка с тях, защото куриерът не знае как правилно да натиска звънеца.  Shocked
Но се обадих в централата и ми дадоха неговия телефон, та се разбрахме за среща.  Mr. Green
А за оплакване - разбира се, как иначе ще се подобрят нещата...

Ако на някой му трябва табуретка-разтегаемо легло за 20€ + още толкова доставка:
в Германия или Испания

# 670
  • София

Може би не съм се изразила правилно. Трябва ми превозвач, който може да превози нещо от България към UK.
Иначе знам, че има много фирми, които возят в посока UK към BG  Simple Smile

# 671

Може би не съм се изразила правилно. Трябва ми превозвач, който може да превози нещо от България към UK.
Иначе знам, че има много фирми, които возят в посока UK към BG  Simple Smile
https://www.uktobg.com/prices.html

# 672
  • Варна
Това за куриерите е вярно за съжаление. Аз затова пращам всичко на служебния си адрес. Там няма проблем с получаването естествено. Лошото е като пратката е за пощата, от нея полудявам защото е в ЦП. Там пратките не се описват при получаване в книга, така правят в кварталния клон и търсенето е лесно, отчетността е ок. В ЦП търсят като мухи без глави буквално. Всеки път съм свидетел на скандали.

А UPS са сипроблемни с доставките не само тук. Миналата година 3 пратки имах до Лисабон, само едната доставиха и то защото сина ми беше погледнал през прозореца, видял колата и излязъл да я догони. ooooh! Там пък изобщо не звънят, правят само един опит за доставка и няма офис в града в който да отидеш и вземеш пратката евентуано. Луда работа. Входа им се заключвше и звънеца не проработил ... той беше на възрастта на сградата.Simple Smile

Шипнаха ли ви Кампер обувките?
Само те ми стоят за изпращане ...

# 673
# 674
Аз чакам от 14.02 пратка от Италианския Амазон. Не стига че платих 10 евро доставка, ами доставката е без проследяващ номер т.е. ще иде в пощите вероятно. Дадох си служебния адрес, защото очаквах да дойде в офиса, сега кой знае в коя поща ще трябва да я търся

Общи условия

Активация на акаунт