Дългото чакане след трансфер 59

• 67 172
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Благодаря ви момичета. На 5 дневен ембрион ще е Steffie и сериозно се замислям и за следващия ден. В същия ден определено май ще останем.

# 151
Варки,питай лекаря.С 5 дневен на мен ми казаха два дни да почивам.Аз дори си починах повече.

# 152
Мен ме накараха да пренощувам една нощ и тогава да пътувам, а в къщи да лежа 7 дни. Първите 3-4 дни изпитвах болка ниско долу след това спряха и стомаха ми се поду и стана болезнен. Та така или иначе от болки и да исках не можех да щъкам нито из нас камо ли да излизам навън и си пазех леглото с желание. Сега особено за обяд си го топля - почивам и не се преуморявам. По малко по малко и отмятам къщните задачи

# 153
Мен ме накараха да пренощувам една нощ и тогава да пътувам, а в къщи да лежа 7 дни. Първите 3-4 дни изпитвах болка ниско долу след това спряха и стомаха ми се поду и стана болезнен. Та така или иначе от болки и да исках не можех да щъкам нито из нас камо ли да излизам навън и си пазех леглото с желание. Сега особено за обяд си го топля - почивам и не се преуморявам. По малко по малко и отмятам къщните задачи
newsm78 направо се замислих и аз момичета, на мен пък са ми казвали да си пътувам, и че не било проблем...От София до Стара Загора до е доста път...Пак ще питам

# 154
Момичета аз да питам и друго Sad
Получих и сърбеж отдолу, дали се дължи на утрогестана или съм хванала нещо.
Преди 2 месеца МБ ми беше чиста.
На доктора ли да звъня да чакам ли? newsm78

# 155
Момичета, след като мине трансфера. В деня на трансфера почивка и после спокойно се връщайте към ежедневието си. Пътуването не пречи, има много мами в Истанбулската тема, които след трансфер са пътували с автобус. Дори мъкнат тежките куфари и пътуват със самолет - а забременяло, износили и родили здрави бебчета. Ако трябва да стане, то си става- от лежане полза няма, дори се влошава кръвоснабдяването на матката. Така че живейте си живота.

# 156
Ами аз бих казала че всеки организъм е различен. Аз лично си търсех почивката. Сега сутринта по 2 часа напред назад по задачи, лягам почивам, после пак ставам. Който както иска. Аз не се филмирах- оле ле ами сега ако е станало нещо щот съм носила торбата с покупки или не знам кви примери. Казах си каквото стане, няма да го мисля. Първи опит ми е и съвсем нормално се отнасям без превъзнасяния.

# 157
И аз си търсех почивката.То такъв студ и лед беше след моя трансфер,че не ми се мърдаше никъде.Топлех се под юргана.

# 158
Момичета аз да питам и друго Sad
Получих и сърбеж отдолу, дали се дължи на утрогестана или съм хванала нещо.
Преди 2 месеца МБ ми беше чиста.
На доктора ли да звъня да чакам ли? newsm78
Ivana, според мен виновен е утрогестана, поне на мен при предишните опити ми се е случвало един-два пъти, но след цикъл е отшумявал сърбежа. Ако те притеснява много питай док какво да правиш.

# 159
Здравейте и от мен. Пожелавам на всички чакащи + тестове.

# 160
  • пазарджик
След трансфера аз също пътувах за Пазарджик ,не смятам че е проблем

# 161
Записвам се. Прясно трансферирана с 2 пет дневни енбриончета.На момичетата с положителни тесчета чистото! А на всички останали успех! bouquet

# 162
Здравей Рончо, спокойно чакане и две чертички Hug

# 163
Записвам се. Прясно трансферирана с 2 пет дневни енбриончета.На момичетата с положителни тесчета чистото! А на всички останали успех! bouquet
Рончо успех, утре аз съм наред, дано на всички момичета се сбъдне мечтата за
бебче(та).

# 164
Някой правил ли си е уринен тест на 11-12 ден след трансфер на 5 дневни?
Дали ще покаже резултат? Страшно много ме болят гърдите и кръста, а усещането е все едно ще ми дойде всеки момент. Днес ми е 12 ден, но до понеделник за кръвен ще изтрещя Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт