Вили е с рефлукс, по едно време имаше и съмнения за АБКМ. Накрая се спряхме на Аптамил АР и ще го давам до годинката
Темата доооста позамря,жалко за което
Отдавна не съм писала,но много неща се случиха последните няколко месеца,и наистина не мога да смогна.Юли месец е прибрахме в Бг да запознаем детето с баби и дядовци (голямо щастие от тяхна и наша страна),след 1 месец ппрестой в Бг се върнахме без детето за 2 седмици,преместихме се извън Лондон,в един по-малък град,намерихме квартира,изместихме багажа
и аз се върнах в Бг да взема детето и да го донеса към Англия.Та беше доста натоварено.
),като в момента го мъчат страничните два.Много е активен,изправя се в кошарката,не е проходил,нито пролазил (предполагам заради килограмите) все още.Иначе прави "боц",казва как прави патето,кончето и тн.Показва и колко голям ще стане,както и на колко годинки ще стане
)
много ми се иска, за да може да си гризка разни неща, но уви... с яденето не сме много на ти- просто сме капризни. Сутрин рано и вечер преди лягане ѝ давам мляко, иначе опитвам с другата храна колкото хапне. За лазене, не лазим. Или по-скоро не много. По няколко "крачки" . За ходене-ходим за ръчички и се набираме на разни мебели прави.
Виолета на 9м беше 10,300 и 73см. В понеделник ще видим как сме на 10м
8мия месец бяхме с +4 зъба, общо 6. Сега излиза един кучешки, направо играта ни разказва. Събужда се през нощта с рев и едвам я успокоявам.
гушка котката с огромна нежност, а някои от играчките отнасят и целувки
Пълзи професионално по целия етаж
, ходи като я държа за ръчичка и доста време стои вече сама права. Обаче не се отпуска още сама, страх я
, но има време. Изправя се на всичко , за което се хване
На гърне я слагам от началото на 8мия месец и вече върши работа в памперса само ако сме навън.
) иначе яде вече всички и му давам всички,което аз ям,ест без опасни храни. Имах предвид че не го пазя от месце,плод,ориз и тн. Ягоди,мед и алергенни не съм давала още. Давах му зрънчо и ест мн го обича,но гледам да не свиква много. И така
Препоръчани теми