Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 256
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • София
След любимите ми "Don`t move" и "Twice born", искам много да гледам "You can´t save yourself alone". Дали някой има представа откъде мога да го изтегля ? В Замунда го няма, или не знам как да го търся.

Ако е филмът на Серджо Кастелито от 2015 г., има го в Зелка.
Търси го с оригиналното заглавие - Nessuno si salva da solo

# 286
Негов е, благодаря ти много !

# 287
   Интересен ми се вижда филмът "You can't save yourself alone". Обезателно искам да го гледам. Ако го намерите, веднага публикувайте линка към филма, който може да бъде изтеглен.

Гледах филма "Get out" преди малко. Става за един път гледане. В този филм се разкрива как никога няма да има равенство между бели и черни.

# 288
Ето линк към филма :
http://zelka.org/details.php?id=491815

П.С.
Скрит текст:
Аз имам книгата "Чуй ме" на Мацантини (екранизацията е "Don`t move"), предстои ми да си взема и другите две книги. Ако някой обича да чете, горещо препоръчвам авторката. А мъжът й е успял да улови същината на драмата, почти всеки докосващ детайл, просто уникална взаимовръзка между книга и филм, човек да се чуди кое е по-добро. Аз като книгоман, разбира се, се трогнах повече от книгата, но атмосферата, актьорската игра, посланието, което достига до зрителя във филмите на Кастелито е повече от въздействащо. Дори в Don`t move, той изпълнява главната мъжка роля, за Пенелопе Круз няма какво да кажа- просто невероятна.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 17:23 от Анонимен

# 289
  • София
Снощи гледах Split, не е нов, но е много добър и през цялото време ме държа в напрежение. Актьорската игра е повече от впечатляваща! Определено влиза в списъка ми на любими филми.

# 290
Е, как "Split"  да не е нов - премиерата му, доколкото помня, беше в началото на годината или най-много края на миналата... Какво да кажем тогава за филмите от началото на 20. век?

# 291
  • София
Неправилно се изразих, имах предвид, че не е от тази година.

# 292
Снощи гледах Split, не е нов, но е много добър и през цялото време ме държа в напрежение. Актьорската игра е повече от впечатляваща! Определено влиза в списъка ми на любими филми.

Интересен звучи според резюмето.

# 293
  • В Космоса
Black Butterfly - хареса ми, с някои забележки и края също нещо не беше направен както трябва. Двама любими актьори, които се справиха чудесно, особено Джонатан Рис Майърс. Blue Heart

# 294

Помня че го чаках с голямо нетърпение, а после се разочаровах много. Добра игра на Джеймс Макавой, но филмът като цяло за мен беше боза. Добър замисъл, добра игра на актьора, слабо реализиран филм.

# 295
Black Butterfly - хареса ми, с някои забележки и края също нещо не беше направен както трябва. Двама любими актьори, които се справиха чудесно, особено Джонатан Рис Майърс. Blue Heart
Гледах го, благодаря за препоръката. Интересен беше сценарият, държи в напрежение. Антонио Бандерас игра много добре, впечатли ме определено.

# 296

Взела си ми думите от устата. Подписвам се с две ръце под този коментар.  Peace bouquet

# 297

Помня че го чаках с голямо нетърпение, а после се разочаровах много. Добра игра на Джеймс Макавой, но филмът като цяло за мен беше боза. Добър замисъл, добра игра на актьора, слабо реализиран филм.

И аз го изгледах току що по Ваша препоръка...Не е лош,но очаквах повече...Малко банален ми дойде сценария

# 298

„The Promise” е филмът. Отивам да го диря по торенти. Дано го има вече.
Преди 2 дни качен, скоро значи ще има и субтитри  Blush
Има вече субтитри. Ако случайно и други са чакали като мен.

# 299
  • някъде
Току що изгледах Split и съм съгласна с мненията на Мереленда и Dussie.

Общи условия

Активация на акаунт