Кукър: рецепти и програми - Тема 2

• 127 254
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
И аз като и видя аватараи неволно се усмихвам, действа ми много добре на настроението  Joy Joy

# 76
Момичета, да ви пратя и оригинала! Съвсем ще ви вдигне настроението! Или поне първите няколко часа. После ще вдига прахоляк, щори/пердета, дрехи, торбички, както и вашия адреналин Joy

# 77
Момичета, да ви пратя и оригинала! Съвсем ще ви вдигне настроението! Или поне първите няколко часа. После ще вдига прахоляк, щори/пердета, дрехи, торбички, както и вашия адреналин Joy
Коте ли имаш? Харесвам късокосместа британка! Simple Smile Искам да си взема!
И да не е спам преди носех Фильо в Гърция, сега няма как да помъкна ИП, какво да правя?

# 78
Една колежка ми каза с белина , ставало супер лесно.Още не съм пробвала newsm78
Стеф, страх ме е с белина...да не се повреди! Simple Smile

# 79
Същото като на аватара ми, Мими. В добавка с още две - бяло и шарено Mr. Green Избираш си кое и ти пращам, в комплект с храна и залъгалки Joy

# 80
Ега ти съм и късметлийката, ползвам Филипс повече от 3 години и на
купата нищо и няма. Винаги внимавам как мия купата и за сега нямам
оплаквания. Гозбите ги разбърквам с дървена лъжица.Плочата на кукъра като я видя, че е получила лек нагар я мятам със сода за
хляб или Роли, и светва като нова.
Може ли по-подробно как точно миеш плочата? моята има доста нагар, ама все се чудех как да я измия

# 81
Същото като на аватара ми, Мими. В добавка с още две - бяло и шарено Mr. Green Избираш си кое и ти пращам, в комплект с храна и залъгалки Joy
Много сладки, супер! Simple Smile

# 82
  • Varna
Ега ти съм и късметлийката, ползвам Филипс повече от 3 години и на
купата нищо и няма. Винаги внимавам как мия купата и за сега нямам
оплаквания. Гозбите ги разбърквам с дървена лъжица.Плочата на кукъра като я видя, че е получила лек нагар я мятам със сода за,
хляб или Роли, и светва като нова.
Може ли по-подробно как точно миеш плочата? моята има доста нагар, ама все се чудех как да я измия

Леко намокрям гъбката с която ще мия и слагам или роли или сода за хляб отгоре и. И със това
търкам.
А, щом имаш доста нагар, ще има да се потрудиш повечко. Аз като видя малко и веднага действам,
като не се затруднявам много, много. Дано имаш  успех Hug

# 83

И аз имам 3 - който желае подарявам  Laughing Само кучето не давам  Peace
А сега за кукъра - вече съм писала. По- доволна съм от купата на белия /по-евтиния Филипс/. Подарих ги и двата. Сега съм с Редмънд - беше на промоция за няма 200 лв. Купата му е с чудесно покритие /поне засега, ве4е половин година/.

# 84
  • Spain
И аз да се похваля . От няколко дни имам Оя Ф . Даже мъжът ми ми за видя.  Засега нищо особено не съм готвиЛа с нея...една картофена яхния и ориз.Изумена съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green ,много успешна покупка. Понеже се коментираше правенето на ориз , на мен ми се получи чудесен сух ориз.. програма турбо  , най-високо налягане,140градуса 2:1 вода:ориз 4 минути.....това е за обикновен ориз,бял ..само с подправки..стана Страхотен! Изумена съм колко бързо става всичко Laughing Laughing Laughing Laughing

# 85
  • Varna
Да си я ползваш със здраве, дъъълго време!!!
Аз, за Оя една кофти дума не съм чула, така, че не се учудвам, че ориза
се е получил от първият път.
Всичко да ти се получава от първи път thumbsup

# 86
Записвам се да следя темата. От две седмици съм горд собственик FIRST 5130, но ми липсва опит. Това е първият ми кукър и се чувствам като с две леви ръце. Надявам се да помагате.

# 87
  • Ст.Загора
Записвам се да следя темата. От две седмици съм горд собственик FIRST 5130, но ми липсва опит. Това е първият ми кукър и се чувствам като с две леви ръце. Надявам се да помагате.
[/quote  ]   Аз  съм с Фърст от година и половина , какво не ти е ясно питай .                                                                                                                                                                             

# 88
Миме, как се държи Фърста, доволна ли си......Готвя аз с ИП на налягане, но и Филката ми липсва! А да го държа тук, не става....

# 89
  • Ст.Загора
Миме, как се държи Фърста, доволна ли си......Готвя аз с ИП на налягане, но и Филката ми липсва! А да го държа тук, не става....
Страхотен е , само му смених купата с каменна керамика на Олла . Помня когато си говорихме за уредите под налягане и ти се чудеше , ако си вземеш къде ще го слагаш ,,този казан" Laughing. А сега видя ли че си хареса , хем с добър дезайн , хем и всичко по бързичко става.  Моя Филко се скапа през лятото , както си работеше и спря , гаранцията му беше изтекла и още не съм се наканила да го нося в сервиз .

Общи условия

Активация на акаунт