Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 204 297
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Сливен
Дънкови ризи имам от първото пускане,мисля че от 2015,не са мръднали.

# 331
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че е време да се допълни списъка на: Продукти, които не харесваме от 1-ва стр.
Доста негативни мнения изчетох, а списъкът си стои непроменен. Това със сигурност ще помогне на много потребители.  Peace

# 332
  • София
Дънкови ризи имам от първото пускане,мисля че от 2015,не са мръднали.

Моите са от 2016-та , светлата, може само този цвят да е бил дефектен

# 333
Гризините вкусни ли са или обикновенни солетки newsm78

# 334
И аз съм се наточила да проверя дънките, че имам нужда от нови. И таблетки за миялна ще взема да заредя, че са изгодни доста, пък не се развалят  hahaha

# 335
  • Пловдив
Аз искам да пробвам скини дънките, ама номерата в Лидл са малко по-различни. Та вие как решавате кой номер да вземете?

# 336
  • София
Аз искам да пробвам скини дънките, ама номерата в Лидл са малко по-различни. Та вие как решавате кой номер да вземете?

Тези пасваха точно по размерите, така че взимай си точен размер

# 337
  • Gorni Bogrov
Скоро имаше ли кубински кафеварки?

# 338
Дънки си вземам един номер по-малки,  че ми се отпускат и свличат. Нося 38-ми номер, но в лидълските се намъквам в 36.
В края на миналия месец си купих блуза и рокля S размер, блузата ми беше добре, роклята замених с по-малка. От други модели рокли на Лидл ми стават S-ките. Общо взето на място преценявам, пък и има удобна опция за връщане. Peace

# 339
  • София
Каква е цената на омекотителя Dal Via 2 литра?

# 340
  • shumen
Аз днеска ходих и най после опитах локумените вафли РС и ми харесаха.Взех и детето една лятна пижама намалена на 6,50 с къс ръкав и шоколади.

# 341
Мацето, отговарят ли си на номерата? Като ги съпоставиш с други марки, примерно H&M, например...

# 342
Добро утро...

Я кажете суджуците стават ли да се пекнат директно така във фурната?

Знам, че писахте, че стават май, а и аз съм вземала една сурова наденица, която така я пекох, но да попитам все пак конкретно за нашите Жужуци ?

И друго - мога ли да ги ползвам и като кайма? Да махна обелката и да взема само вътрешната смес? Да не купувам отделно кайма, че ми трябва малко и без това?

# 343
Във фурната ги пекох мин.седмица,а днес мисля на тигана да ги метна chefЩо да не може да ползваш кат кайма...?аз най-редовно го правя като имам сурова наденица.

# 344
А някой може ли да каже нещо за слушалките ,ако са пускали същите и друг път?  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=56385

Общи условия

Активация на акаунт