Ин витро в Истанбул - тема 21

• 125 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мили момичета,
Пътувам за Мемориал за започване на процедура
В Бг има ли заместител на Zitrotek
Или ако помоля в Мемориал могат да ми дадат там
Благодаря
Пишете ми на лични

# 331
Мили момичета,и аз в 20:30 пътувам за Истанбул и в деня на изборите се връщам.Дано е спокойно по границите и опита успешен ,и да внеса положителни емоции Simple Smile
Успех на всички  Hug

# 332
Мили момичета,и аз в 20:30 пътувам за Истанбул и в деня на изборите се връщам.Дано е спокойно по границите и опита успешен ,и да внеса положителни емоции Simple Smile
Успех на всички  Hug

Алдита, успех момиче и дано този път да е за цели 9 месеца.  Praynig Hug

# 333
Алдита,
силно стиснати палци и от мен ! Желая ти успех, и ще очакваме добри новини от теб !  Hug

# 334
Успех и от мен очакваме хубавите новини да ги чуем скоро

# 335
Успех на всички в процедура Peace!

# 336
Благодаря ви момичета  Hug
Вълнението е голямо въпреки,че не ми е за първи път  Grinning
Кой от каквото има нужда пишете,с удоволствие ще помагам с каквото мога!

# 337
Успех на момичетата.

Стеле, ако четеш пиши как се развиват нещата във вашия случай, защото опитът ви ще бъде много важен за мен.

Подарих своите лепенки Климара, и ще помоля, ако някой има възможност да ми вземе.

# 338
Gerda,аз ще ти взема,предполагам в Бахчечи има ,не съм слагала.

# 339
Не мога много добре да си разчета рецептата - сякаш пише Climara poteh 3 , S: Ix1
 И не мога да преценя колкоопаковки да си купя

# 340
  • Варна
aldita, успех ти желая. Дано това да е твоят опит! Стискам силно палци и ще чакаме хубави новини  Hug

# 341
Здравейте, момичета! Успех на всички и само положителни тестчета да има в темата. Имам въпрос към тези които са в Клиника Bahceci. Задължително ли е представянето на брачно свидетелство там? За клиника Мемориал разбрах, че брачното свидетелство е задължително, но на първа страница пишеше, че са пропуснали да им го поискат в Клиника Bahceci.

# 342
Здравейте, момичета. Има ли някой информация как е по границата. Разбрах, че има опашки за тирове. А как е за колите?

# 343
Здравейте, момичета! Успех на всички и само положителни тестчета да има в темата. Имам въпрос към тези които са в Клиника Bahceci. Задължително ли е представянето на брачно свидетелство там? За клиника Мемориал разбрах, че брачното свидетелство е задължително, но на първа страница пишеше, че са пропуснали да им го поискат в Клиника Bahceci.

Green tree, на нас ни поискаха брачно свидетелство. На първичния преглед изобщо не стана дума за него, но при започване на стимулацията Док. каза, че трябва да занеса.

# 344
Здравейте момичета,мина прегледа,естрадиол 180,прогестерон 0.11,тсх 0.2.Размразяваме 3 ембриона и слагаме 2 в петък.В Бахчечи беше пълно,и въпреки това минахме бързо.Страхотни са всички!По границите чакахме 3.30ч ,имаше 10 автобуса,а на връщане преди изборите нямам представа какво ще е и дали ще успеем като тръгнем в 20:30 в събота 25ти в неделя в 11:30 да стигнем до летището.Времето е приятно!В предстартова треска съм!Успех още веднъж на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт