Ин витро в Истанбул - тема 21

• 124 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Как се действа по принцип с лекарствата? След трансфера си купувате лекарствата, които са за след (евентуално) положителен тест или чак след положителен тест ви казват какво, колко, как и кога?  Rolling Eyes Ако няма никой, който да се отзове на молбата за лекарства, те имат ли български аналог, който би могъл да се използва или мъжо пали гумите и лети до Турция при необходимост? Ако пък ги взимате предварително и няма положителен тест, какво ги правите после?

# 616
Веднага след трансфера обясняват с кои лекарства да продължиш, докога и в какви дози. Аз имах рецепта за естрофем и кринон от подготовката за ЗЕТ, така че добавиха само рецепта  за прогестан. Бях си купила колкото да имам до времето на теста, което ми беше грешката, защото като излезе положителен, мъжът ми в най-големия студ на 2-ри януари трябваше да ходи до Къркларели Laughing. Така че мисля, че е по-добре да имаш в излишък, ако ти останат можеш да ги продадеш или подариш на някой от форума, който има нужда. Естрофем има и тук, също и кринон гел, но той е на двойно по-висока цена за 6 апликатора, в сравнение с турския, който е с 15 апликатора в кутия.

# 617
 Искам да ви информирам за последната цена на криниона,  а тя е 118.20 лири в Идил ! Проверявах и в другите аптеки, но цена под 118 лири не намерих. Клексана е 111.63  лири.

# 618
Здравейте момичета днес ми беше хистероскопията за отстраняване на септум и ще стартираме май месец та да ви кажа ако сте с едри банкноти(500€) не ги приемат в Мемориал и мъжа ми ходи да разваля 1500€ до банка и му взели 30 лири комисионна пълен смях но нямахме избор.Казвам го да знаете да се избегне неприятния момент на тичане хистероскопията ми струва 1600€ няма промяна в цените.

# 619
Намериха се добри хора да ни снабдят с нужното количество Кринон. Благодарим сърдечно.

# 620
Момичета ако ви е много спешен кринона - има го и в българските аптеки! Вярно, че е двойно по-скъп, но ако е спешно има такъв. Винаги след трансфер дават рецепта и ви съветвам, да си купувате лекарствата от Идил, докато сте още там, поне за три четири седмици, за да може при положителен тест Praynig да не се шашкате.

# 621
Искам да ви информирам за последната цена на криниона,  а тя е 118.20 лири в Идил ! Проверявах и в другите аптеки, но цена под 118 лири не намерих. Клексана е 111.63  лири.

Цената на клексанът за 10 инжекции ли е?

# 622

Цената на клексанът за 10 инжекции ли е?

Да

# 623
Момичета, а когато купувате лекарства в по-големи количества как минавате границата? Издават ли ви някакъв документ от болницата?

# 624
Съни, имаш рецепта от болницата, която ти се издава - няма проблем да минеш границата при това положение. Винаги ни проверяват и сме носили много лекарства, освен за мен и за много момичета, които са имали нужда тук във форума. Така че нямаш грижи. Peace

# 625
Благодаря на всички, които ми помогнаха в намирането на част от Гонала.  Hug
Моля, ако има момичета в момента там и ще се връщат до 01.05.2017 да ми пишат, останаха ми още малко лекарства които ми трябват да си набавя.
Благодаря ви предварително и в най-скоро време ви желая най-голямото щастие, за което се борим всички!
Иначе за въпроса с лекарствата по границата, ние бяхме взели предния път доста, отвориха торбата и видяха огромно количество естрофем, питаха мъжа ми дали не е диабетик, и той каза че е за бременност и те нищо не казаха

# 626
Момичета, да попитам скоро някой резервирал ли е през Booking от България, беше споменато скоро в темата, но за проблем ако резервираш през Booking, но от Турция?
Скоро ми предстои пътуване и трябва да запазя места Wink

# 627
Момичета, да попитам скоро някой резервирал ли е през Booking от България, беше споменато скоро в темата, но за проблем ако резервираш през Booking, но от Турция?
Скоро ми предстои пътуване и трябва да запазя места Wink

няма проблем за резервация от БГ.

# 628
няма проблем за резервация от БГ.
Благодаря ти, мила  Peace

# 629
  • София
Здравейте, чета ви отдавна  bouquet

В следващите две седмици трябва спешно да се снабдя с Proluton depot 500mg, оказва се, че имам нисък прогестерон след ЗЕТ и с нищо от тукашните медикаменти не мога да го вдигна.
Надеждата ми е само в инжекциите.

Моля ако някой има и не му трябват или някой може да ми донесе от Турция, нека ми пише ЛС. От София съм, много благодаря предвареително!

Пожелавам на всички скорошен успех и най-прекрасните новини  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт