Кауфланд - тема 20

• 107 794
  • 727
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Коя кухненска хартия е добра и не супер скъпа (може и в другите вериги)?
Лично аз съм най-доволна от Зебра, дори я предпочитам пред Зева.

# 61
Някой има ли стъклочистачката от последната страница на притурката? Моля за мнения. Отдавна съм хвърлила око на този вид, а ММ само ме разколебава... newsm78

# 62
  • 2860 км северно от Екватора
Mисля си че икономисват от хартия, по малка брошура имало ли е до сега?

# 63
Не е до икономия - вестникарската хартия е в пъти по-евтина от гланцираната. По-скоро искат да наблегнат на намаленията според мен.

# 64
Коприва има ли вече,че много ми се ще да си сготвя?
В К. не знам дали има, но на село видях в двора. Пораснала е около 5-6 см.
И понеже моят обича супа от коприва, но аз не ям, забравих да набера.

# 65
  • Gorni Bogrov
Притурката на вестника има ли я качена някъде?

# 66

И нашата е много тънка..... Rolling Eyes

# 67
  • shumen
То всички са такива,защото има притурка.Аз я гледах,ама не харесах кой знае какво този път.

# 68
Ха, и аз днес се замислих, когато сина ми искаше да я разгледа и си помисли, че съм взела няколко страници от брошурата.

# 69
В Сливен по едно време бяха почнали да пускат гланцирани брошури (по-малки), но бързо се върнаха на вестниците. Сигурно са се оплакали хората, че не стават за подпалки  Joy
Аз се чудя на възглавниците на Тед от малката притурка, дали са хубави? Имаме 2 модела несполучливи възглавници на Тед, а тези уж мемори пяна, ала бала  newsm78

# 70
  • 2860 км северно от Екватора

Аз се чудя на възглавниците на Тед от малката притурка, дали са хубави? Имаме 2 модела несполучливи възглавници на Тед, а тези уж мемори пяна, ала бала  newsm78
Aз имам възглавници от последната промоция, преди 2-3 седмици, май беше, доволна съм. За сега са удобни за спане, калъфа им се пере...
Аз нямам притурка пък. Crossing Arms

# 71
  • София
Някой има ли стъклочистачката от последната страница на притурката? Моля за мнения. Отдавна съм хвърлила око на този вид, а ММ само ме разколебава... newsm78

Точно и аз в нея се загледах, и влязох да питам тук за отзиви.

# 72
  • Сливен
Възглавницата от притурката е на Дормео.

# 73
здравейте и от мен. Редовно си пазарим ние от Кауфланд и като цяло сме си доволни.
Гледам, че утре в притурката ще има стълба, мисля да купя, но не знам колко са здрави. Някой дали е запознат или да си търся от строителните хипермаркети?

# 74
има ли от каде да видя новия кауфланд?
пи6а от друг комп затова имам гре6ки

Общи условия

Активация на акаунт