Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 108 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол

musicdoubl3 правиш поръчката,без плащане,-place order, и пишеш да промени цената.

# 271
Момичета къде се вижда оценките,които продавачите   слагат на нас?

# 272
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, бях питал по-рано, но тогава нищо не направих и затова пак да питам:

Искам да започна да поръчвам от сайта, ясни са ми нещата горе-долу, но относно картата-имам доста пари в нея и се чудя безопасно ли е от нея да поръчвам или по-добре в друга карта да си вкарам някакви пари и от нея да поръчвам.

# 273
По добре в друга карта, която ще ти служи за плащания в нета.

# 274

Искам да започна да поръчвам от сайта, ясни са ми нещата горе-долу, но относно картата-имам доста пари в нея и се чудя безопасно ли е от нея да поръчвам или по-добре в друга карта да си вкарам някакви пари и от нея да поръчвам.
Попринцип е безопасен доста сайта, но ако това те притеснява си направи нова карта само за интернет покупки.

# 275
  • Sliven, Bulgaria

Попринцип е безопасен доста сайта, но ако това те притеснява си направи нова карта само за интернет покупки.

И аз това се чудя- не съм кой знае колко притеснен, а и не съм чул за някакви случаи на посегателство на картите. Но знам ли... Освен това използвах същата карта и за превод на пари в bet365 и там не е имало никога такива проблеми.

# 276

И аз това се чудя- не съм кой знае колко притеснен, а и не съм чул за някакви случаи на посегателство на картите. Но знам ли... Освен това използвах същата карта и за превод на пари в bet365 и там не е имало никога такива проблеми.
Пазарувай смело, няма нищо да стане по мое мнение.

# 277
  • Ямбол

stasy_f в профила ти feedback там в графа получени.

# 278
Едно питане- не си ориентирам как да поканя приятел да се регистрира в сайта

# 279
Добре може и аз да не съм огледала добре, ама вече за 3 път превъртам страниците на акаунта, та накрая реших да питам. Без да искам си запаметих картата при едно от плащанията и сега не мога да видя от къде да я махна. Ако някой знае моля да сподели.

# 280
Някой да е купувал евтинджос прилична четка за фдт? Да ми препоръча продавач. Praynig Иначе ще си търся от БГ, ама като знам как им надуват цените. Whistling
Поръчвала съм само един път други четки /за сенки/, много хубави, ама продавачът е зачезнал. Crossing Arms

# 281
Аз искам да попитам имате ли забавяне в пратките. От февруари не съм получила нищо. Не са много пратките, нито скъпи, но такова забавяне не ми се е случвало досега. А и се притеснявам да отварям диспути, за да не ми блокират акаунта newsm78

# 282
Всичките ми пратки от февруари се забавиха, постепено започнаха да пристигат, останаха само 2-3. Исках удължаванв на защитата
на няколко пъти.

# 283
  • Бургас
Аз искам да попитам имате ли забавяне в пратките. От февруари не съм получила нищо. Не са много пратките, нито скъпи, но такова забавяне не ми се е случвало досега. А и се притеснявам да отварям диспути, за да не ми блокират акаунта newsm78
имаше, мойте идват вече
системата пише че са към 70-ти 80-ти ден

# 284
  • Пловдив
Момичета за първи път ми се случва да пише доставката е анулирана .
Дали ще дойде пратката ,или да чакам парите да ми върнат ?
Ако на някой му се е случвало моля да сподели !

Общи условия

Активация на акаунт