Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Момичета с какво се мажете мисля че мазането за еластична кожа трябва да почне рано аз вече нададох поне 3 кила от началото на стимулацията . Четох за едни препарати на Мустела ама много скъпи 50 лева А и не искам химия

# 586
Танче, аз да си призная си купих едно олио за корема и се намазах за цялата бременност точно 3 пъти. Нямам никакви стрии. Не казвам обаче, че това е правилно. Може просто да съм извадила късмет.

# 587
  • В сърцето на любимия човек
Йоан също сваляше много бързо ръкавиците, та ги махнах още след първата седмица. Понеже се роди с маникюр се наложи бързо да се науча да му режа ноктите. От самото начало извършвам тази процедура като е буден и спокоен и вече е свикнал, но ако ви е страх в началото много майки предпочитат да действат докато детето спи.

Аз се мазах с Палмърс, крем за тяло с помпичка отгоре. На опаковката пише, че е за гърди и корем, с какаово масло беше. Нацепих се съвсем малко и то накрая буквално за една нощ в болницата. Просто ме наляха много със системи, на сутринта не можех да си мръдна халката на пръста. Ако не се беше наложило да съм на системи вероятно нямаше да се нацепя.

# 588
  • Сливен
https://www.beauty.store.bg/p170898/sebamed-anti-stretch-mark-cr … sitive-skin-.html препоръчвам го,започнах да го ползвам края на 3 месец досега нямам нито една стрия.

# 589
Да, докато спи режа ноктите, като е буден много шава Simple Smile

Аз се мазах с олио на Икаров за 8 лв. Нямам стрии.

# 590
Таня, за да няма химия може да ползваш чисто масло - кокосово, какаово, ши или комбинация от тях. Полезно и приятно на мирис, разтапя се от топлината на кожата. Единственият недостатък е, че попива по-бавно, но няма как. Всичко друго, което е в течна форма под формата на козметика има някаква химия. Просто няма как.

# 591
=💎Bling-a-ling💎
И аз си мислех за кокосово изчетох много добри отзиви дори и за бебчета  много приложения , четох че го дават и за раздразнени зърна и не пречело малкото като суче , даже и вече си взех незнам какъв ще е ефекта но като се разнася по тялото е направо божествено , Благодаря ви

# 592
Използвам на Палмърс бътъра с какаово масло, ухае божествено на бисквити и кекс, кожата е хидратирана в продължение на 24ч (усеща се, че е мазана), икономичен е. Аз мажа бюст, корем, кръст и дупе общо взето през ден, защото забравям. Мисля си, че с каквото и да се мажем, всичко зависи от еластичността на кожата. Някъде бях срещала, че има мами, които пият шуслерови соли по тази причина...  Crazy
Блингче, супер аватар!  Hug

# 593
Таня, аз ползвах бадемово олио, нямам стрии, не знам до колко се дължи на него. Но сега  на бебчо му беше мн суха кожата и се брлеше като гущерче, ползвам за него козметика на Мустела, педи ме посъветва да го мажа с бадемовото олио и за три дни се махнаха кожичките. Така че олиото за мен е най - добрия вариант.

# 594
  • От Луната
Аз мажа и малкия с кокосово масло. Много съм доволна ...
Иначе аз ае мазах с какво ли не и се нацепих зверски. Просто е до кожа. Ползвах олио на тьопфер, лосион на мустела и накрая и с кокосово, но файда никаква.
Преварила съм мас и невен и мас и лайка, но ще е за зимата, понеже четох че загрява.

# 595
Аз се мажа с нерафинирано какаово, че дори и органично масло. Мислех да се взема и кокосово, но това го имам още от предната Б. Бях си го взела тогава рано рано от мерак и така си ми седеше. За съжаление не съм много постоянна с мазането, а трябва, че кожата ми хич не е от еластичните. Имам страхотни стрии от съвсем леки промени в теглото и ме е страх да не се нацепя. За сега държа положение и гледам да съм по-редовна с мазането. Досадно е понеже си трябва доста време съхнене, но поне вече е топло времето. Доста пъти бях на ръба да залитна и да си взема нещо готово и течно за мазане, но реших да не правя компромиси и да се помъча. Обмислям да проуча и някакви варианти за беба с масла или поне по-пречистени марки козметики и памперси.
Clear  Hug

# 596
  • От Луната
Аз одържах фронта до 7мия месец и след като лежах в болница за вливане на аб се започна. Отекох зверски и това беше преломния момент. После малкия много се дупеше и от там допринесе. Отделно И 4кила бебе ... На мен още ми е странно къде се е събрал в корема ми.

# 597
Аз се мазах с разнообразни масла и козметики,  не особено редовно, нямам стрии, а общото тегло на бебетата беше 5 кг  Wink

# 598
Аз пък имам  Crossing Arms

# 599
И аз нямам стрии , а почти не се мазах. Обаче корема ми вече втори месец след раждането си стои и не се свива. Вярно , че секцио и кърмя, та не смея да пазя диета и нямам време от Ема да правя гимнастика. Но всичко е до кожа

Общи условия

Активация на акаунт