Д:какво става, Сарп, така посрещ нощите.
Д:ти сега ще разлереш за Анйа и Конйа.
Д:Седни, недей да ми висиш така над главата.За какво ще говорим?
Джелял си спомни за казаното от Кудрет и за разговора със Сарп.
М:сарп е в къщата на Хандан.
Д:Не го пипай, той е по петите на Кудрет..
Джелял каза на Мерт да намери истинския запис, Мерт пък ще тръгтне да намери онези, които са убили Тахсин..
Е, демек и Джелял и Мерт не са стояли с вързани ръце..
Отиват при Шевко да го питат кой го е прострелял, давут пък им каза, че ще им помогнат.
Шевко позна мъжете..
Ще проверяват в полицейския регистър дали имат криминално досие мъжете и ако имат ще следват сигнала по телефоните им, за да ги сгащят.
М:тази каква рабоат има тук? А ще се среща с мъжа..На вярна следа си, мерт..намерих те.. Сарп! Улан, по-скоро този каква работа има тук? Какво става, лан? Както и да е, на вас да ви е сладко..Аз ще си гледам работата..
Прекъсна ми!
Но сварих да видя двамата братя..какво стана, не разбрах..Но е ясно, че пак ще се затрудняваме при превода на бипчетата..

Ама са много сладки бе.Сарп и Мерт..
М:Улан, Сарп, винаги когато ми се изпречиш на пътя, ми разваляш работата..
Мерт пак каза на Ескобар да проследи сигнала от телефона, но вече не може да го следи, защото човекът се е отървал от телефона сди..
Джелял каза на Мерт да направи всичко възможно да намери другия запис..
М:Ттако, надеждите ни намаляват, но сега ще отида в пл. управление да видя какво мога да направя..
Муса намерил мястото на избягалия наемен убиец на Кудрет.. Мерт отива при него.. Дали съм разбрала правилно..демек ако хванат този наемен убиец и ако са взели другия запис, ще се разбере, че той е убиецът на Тхасин, а не Джелял и Сарп