"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
Оцелява Симона, но остава инвалид  Confused Confused Confused

# 376
  • София
Оцелява Симона, но остава инвалид  Confused Confused Confused
Предположение или ,.....?!

# 377
Надявам се да е предположение, а ако е факт- не е много коректно да се изтипосва информация за предстоящи серии.

# 378
  • София
Може Симона да е в кома и Асен да бъде през цялото време до нея,докато тя не събуди и се съберат отново.

# 379
Дано тук измислят нещо интересно.

А тази дето сваля Дани има вид на чиста прости.......а.
 Sick Sick Sick

# 380
Може Симона да е в кома и Асен да бъде през цялото време до нея,докато тя не събуди и се съберат отново.

Той и Асен май няма да е много ок след тоя тупаник. Малката лигла си показа рогата.

# 381
Не мисля, че Симона напуска сериала. Мисля, че наскоро в инстаграм профила и видях снимки от нейната квартира с Асен и едно от момичетата.

п.п. Нейната сцена (тази с катастрофата) е снимана, когато е имало сняг, а до колкото ми се стори, когато биха Асен нямаше сняг. Едва ли това и е било последната сцена, ако и беше последната сцена едва ли щяха да я слагат в началните надписи.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 00:44 от Martin Georgiev_535338

# 382
  • София
Не мисля, че Симона напуска сериала. Мисля, че наскоро в инстаграм профила и видях снимки от нейната квартира с Асен и едно от момичетата.

п.п. Нейната сцена (тази с катастрофата) е снимана, когато е имало сняг, а до колкото ми се стори, когато биха Асен нямаше сняг. Едва ли това и е било последната сцена, ако и беше последната сцена едва ли щяха да я слагат в началните надписи.
И Рая до скоро беше в началнте страници,а я няма отдавна  Naughty

# 383
  • Gotham City
Е тя Симона си е от началото там

# 384
Дани и Миха се скараха,сега тя и без работа може да се върне в Пловдив .И Дани да се загаджи с шефката си  smile3534  Галя и Жоро италиянеца в колата- ще става интересно и там  Grinning

# 385
  • Gotham City
Дани и Миха се скараха,сега тя и без работа може да се върне в Пловдив .И Дани да се загаджи с шефката си  smile3534  Галя и Жоро италиянеца в колата- ще става интересно и там  Grinning

А к'во като е без работа, в тази квартира не е като да е проблем  Flutter

# 386
Симона и Асен сигурно ще се срещнат в болницата и ще й стане ясно ,че Асен не я е лъгал.А тая малка пикла Райна ми иде да й бия два шамара.Не може сама да се оправи и ...ходи да плаче на рамото на тати.Ей такива мърши най-ги обичам. #2gunfire #2gunfire

# 387
Горкия Асен - ако се беше хванал пак с Райна, щеше да яде бой. Не я отрази, пренебрегна я - пак яде бой. Няма положение, в което да не го ступат  Crazy

# 388
  • София
Ще ми се,както оправиха образите на Зара и Стефи ,така да стане и с Райна по нататък !
По -добре Теди отколкото Аглището .....нещо не си пасват с Найден като двойка

# 389
  • Gotham City
За какво пък на този безличен боклук да му оправят образа? На мен ми се щеше катастрофата да стане с тяхната кола и Симона, само че на Симона да и няма нищо, а с тези двамата да приключим в сериала...

Общи условия

Активация на акаунт