Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 037
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лошата истина е, че няма как нещо , което не е тествано на животно, да е сигурно, че е безопасно за човек. Хипотетично много неща работят на теория, но приложени на жив организъм се оказва, че работят в неочаквани посоки. А и ако на животни действат по един начин, напълно възможно е при човека да действат по друг... не може да се отрече тестването върху животни. Все пак е по-хуманно и по-добре от тестването направо върху...хора...

# 256
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бихте ли споменали марките на козметиката,която тества върху животни.

Много по-лесно би било да намериш списък с брандовете,които не тестват.
Търси Cruelty free cosmetics и no animal testing.

И не само за козметика,УГГ тази вълна как мислиш я добиват(затова и гледам обувките ми да нямат вълнена основа отвътре),Канада Гууз с пълнежите на якетата им и разни марки,които правят възглавници с перушина.Гъските крещат от болка,те ги скубят до кръв.Долни изроди.
Много болна тема ми е,мога и клипчета да ви споделя,но ще завършите с рев(ако сърцата ви са достатъчно големи,разбира се).

Пролет,вмомента ще бъда 100% откровена и ще ти кажа,че хората мен не ме вълнуват.Няма как да се сравняват,защото при едните насила животинче е затворено в клетка и търпи ежедневни тормози и химии в тялото си,докато го уморят и грабнат друго,докато при хората - това е ИЗБОР.Даваш си организма под наем,вземаш пари,поемаш риска и тестваш препарати.Животните нямат такъв!!

# 257
  • София
Вчера ми дойдоха от Ензо Тайм зироу и Нутри филър на филорга. Очарована съм. И като нощна грижа - на сутринта не ми беше подпухнало лицето, а беше сочно, без нито една бръчица... Сега ги разнасям със СС крема на шанел отгоре и си чувствам кожата супер. Самото СС на мен иначе ми действа изсушаващо. А и си купих 30-ка, която сега гледам ми е... тъмна. Тюх! Лятото чак ще ми е добре...

# 258
  • Чукарландия
Имам едно ББ на Миша и определено ми харесво въпреки че не уцелих много цвета. Ще  я видя и пудрата , вие откъде я поръчвате?
ибей. В кутията има и още една  резервна пудра(без кутийка).
Тази?? http://m.ebay.co.uk/itm/MISSHA-SIGNATURE-Science-Blanc-Pact-SPF5 … ORE-/321989283339
DДа, тази. Аз съм 23ти номер на ББ кремовете на Миша, взех си и от пудрата 23. За лятото ще видим дали няма да ми дойде светла, въпреки пазенето от слънце. Но не видях да има 25 от нея някъде.

От много зяпане в Ибей и сравняване на цени, вместо тази пудра, която коментирате с фактор 50+, взех, че поръчах [MISSHA] M RADIANCE TWO-WAY PACT SPF27 PA++. Ама, че съм патица. Mr. Green
Сега ще трябва и тази с по-високата защита да поръчам. За лятото! Ех, ама съм... Joy

# 259
Скрит текст:
Пролет,ще кажа само,че в тестването върху животни няма нищо,ама нищичко хуманно.И след като едни компании могат да не го правят и никой човек не е умрял от техните продукти,значи всички могат Peace
Beautyholica,клипчетата са много,много страшни,направо сърцето ми се къса Cry
От две седмици използвам почистващата пяна на Nuxe и много ми харесва Heart Eyes Приятен аромат,много е икономична,не изсушава кожата и не ми стават пъпки,което ми е супер важно Също така ми дадаха мостри на този крем на Биодерма и той много приятно ме изненада.Имам за още няколко дни и ако продължава да се държи така добре,ще го взема Simple Smile

# 260
# 261
  • Варна
Отидох до аптека Субра в Мол Варна да си взема тестери на Uriage за лице, обаче така се омотах с всичките други неща, че си взех нощен анти ейдж крем на Авен (с 20% намаление излезе на страхотна цена). Момичето буквално ме затрупа с тестери (точно 11 на брой) на всякакви марки и продукти. Беше толкова мило, до сега все са ми отказвали тестери, а това момиче ми отдели 20 минути да отговаря на въпросите ми и ми вадеше от всяко чекмедже тестер  Mr. Green Колко малко му трябва на човек да се почувства специален...

Между другото тя ми каза, че спират вноса на Апивита в България, марката не се ползвала с голям интерес тук, което ме учуди доста Sad Аз тъкмо се канех да я пробвам, ама ако вземе че ми хареса после как ще си ги набавям  #Cussing out

Та скоро ще дам отзиви на крема за лице на Авен и околоочен на Uriage  Peace

Пацолина, коя пяна на Нюкс използваш?

# 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Предполагам,че говори за Eau de mousse micellaire.И аз я ползвам вмомента - лека пяна,но измива добре кожата.От розовата серия е(aux petales de rose),която е средна хубост и ми ухае химично.Може би другите им серии са по-успешни.

# 263
Да,за нея говоря.Не е нещо уау,но ми допадна.Особено като се има предвид,че бях много негативно настроена Simple Smile

# 264
  • Велико Търново
Пролет, в каква последователност нанасяш серума и крема на Филорга?

# 265
  • Бургас/Пз
Ползвате ли пяната на Филорга и какво ви е мнението за нея?

# 266
  • Sofia
Ползвате ли пяната на Филорга и какво ви е мнението за нея?

Ползвала съм я, много е добра. Peace

# 267
  • Варна
Моля за мнение за тези два почистващи гела:

Скрит текст:

# 268
И аз харесвам пяната на Филорга, изхабих 2 шишета, ползвала съм и на Виши и тя е хубава... Сега и аз ще вземам нова пяна и се колебая дали да повтарям или нещо ново да взема... Може би ще пробвам пяната на Нукс или Сaudalie, че лесно мога да ги поръчам... Някой отзиви за втората?

# 269
  • Бургас/Пз
lunna pateka , The Black Cat ,благодаря момичета, а дали може да се ползва за очите или има опасност да щипе?

Ползвали ли сте това? http://www.alteyaorganics.bg/bio-products/lice/%d0%b1%d0%b8%d0%b … %83%d1%82-%d0%b8/

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 14:28 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт