Бяла козметика - лице и тяло! (#4)

• 112 803
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
На мен от няколкото продукта на Виши, които съм пробвала (акне серията, идеалия и няколко други), винаги лицето ми е ставало в гадни гнойни пъпки. Нещо не ми понася явно в техните продукти на генерално ниво.

Оххх, и при мен така.
А винаги, когато пуснат нов продукт, искам да го пробвам...
Ето сега от новия Slow Age пак ми се появиха пъпчици. Иначе, много хубаво ми изравнява тена на лицето, но пък ми е тежък - не попива.

# 451
Момичета, да ви питам... Мога ли зимата да ползвам ретинолов продукт , защото имам спукани капиляри?
И още нещо.. Ползвам локална грижа за спуканни капиляри, а серума си нанасям след нея. Греша ли?

# 452
Можеш да ползваш ретинолови продукти, да.

Серумът можеш да го нанасяш преди или след продукта за капиляри.
Зависи най-вече от консистенцията на това което мажеш и колко близо искаш да е до кожата. По правило, по-редките като консистенция продукти, се слагат първи.
Лечебните продукти като цяло, аз лично предпочитам да слагам самостоятелно или ако не може, изчаквам известно време между мазанията, в зависимост колко бързо попива първият продукт. Ако попива по-бързо, чакам по-малко време.

# 453
Миоки, благодаря  bouquet
Приоритет за сега ми са капилярите и за това първо се съобразявам с тях.
Страшно сте полезни, момичета, благодаря.

# 454
Някой има ли четката на Клиник Соник Систем и тази на Кларисоник ? Коя е по - добра и каква е разликата между двете ? Клиник е доста по - евтина  Thinking

# 455
Аз не бих дала толкова пари за четка за лице - имам предвид Клиърсоник.  Peace

# 456
Момичета, да ви питам... Мога ли зимата да ползвам ретинолов продукт , защото имам спукани капиляри?
И още нещо.. Ползвам локална грижа за спуканни капиляри, а серума си нанасям след нея. Греша ли?

Какво ползваш за капилярите? Къде са ти по лицето? Аз имам в основата на носа отстрани, на гънката точно и не знам с какво да ги мажа... Преди бях взела един крем за спукани капиляри на skin doctors, но не видях ефект...  Cry

# 457
Аз не бих дала толкова пари за четка за лице - имам предвид Клиърсоник.  Peace

Аз си купих Клиник Соник Систем и мисля , че направих правилният избор .. С Кларисоник вършат една работа , така че не виждам смисъл да давам толкова пари за прехвалената Кларисоник Миа 2 .. Била на по бързи обороти уж  #Crazy

# 458
... така че не виждам смисъл да давам толкова пари за прехвалената Кларисоник Миа 2 .. Била на по бързи обороти уж  #Crazy
Монтираш една четка на винтоверта и к'вит искаш обороти имаш  Laughing

# 459

Какво ползваш за капилярите? Къде са ти по лицето? Аз имам в основата на носа отстрани, на гънката точно и не знам с какво да ги мажа... Преди бях взела един крем за спукани капиляри на skin doctors, но не видях ефект...  Cry

lunna pateka, и моите са по носа, около него в сгъвките, но аз имам и по бузите и по челото.
Тези по челото бяха образували нещо като пъпка с гноен връх.
Ползвам ИВОСТИН КАПИЛИН КРЕМ за локално лечение. Вече трета опаковка ползвам. Кой знае какъв   ефект няма, но поне разсея капилярите по челото и гнойната пъпка изчезна.

Като захладнее мисля да пробвам с вит. Рутаскорбин и много вит. С допълнително.
Ще си взема и някакъв друг крем . Имам идея да си правя маски с кис мляко- казват, че помага..

# 460
  • София
На мен от няколкото продукта на Виши, които съм пробвала (акне серията, идеалия и няколко други), винаги лицето ми е ставало в гадни гнойни пъпки. Нещо не ми понася явно в техните продукти на генерално ниво.

Оххх, и при мен така.
А винаги, когато пуснат нов продукт, искам да го пробвам...
Ето сега от новия Slow Age пак ми се появиха пъпчици. Иначе, много хубаво ми изравнява тена на лицето, но пък ми е тежък - не попива.

И на мен не ми понасят продуктите на Виши, но аз нямам никакво желание да ги пробвам вече... Убедила съм се, че не са моята козметика и това е. Peace

# 461
 Hug
От години ползвам Lancôme,за моята кожа това е най-подходящата марка.И много маски с натурални продукти разбира се. Peace

Преди съм ползвала всякаква бяла козметика и дрогерийна,и маркова.Имала съм и периоди без никаква,но сега след 40........ .

# 462
  • София
Момичета, търся си хидратираща/с плъмп ефект маска за лице. Имама 2-3 почистващи, но нищо хидратиращо, а кожата ми има нужда. Можете ли да препоръчате нещо?  PraynigЗаглеждах една гел маска на Сефора, но не намирам много отзиви за нея.

# 463
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Харесвам хидратиращата маска AQUAPRECIS на Uriage и Energie de Vie на Lancome.  Peace

# 464
Какво мислите за ALGOTHERM?

Общи условия

Активация на акаунт