Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 103
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Магинка, пробвай Низитата, става за кърмачета. Уж отпушва нода. Като бременна с каката ползвах и това за мазане, имаше ефект.
Аз нали писах, че си взех таблетки мелатонин. Работят Simple Smile Тази нощ си "загубих" бебето   Laughing Имам спомен, че към четири чада я взех да суче, че се кърмим легнали. И после нищо не помня...ставам 6,45 ч да изнеса кошарата на беба в другата стая да не я събуди кака й като стане за яслата и гледам кошарата празна! Бре! Викам баща им да е взел малкото, ама защо без кошара...И после виждам как сладко си спи на спалнята! Явно съм заспала още докато е сукала и не съм я върнала в нейното легло...ама не помня!

# 496
Леле, Нинив...Grinning То си е страшничко твоето.
И на моите бебета бъркат пола постоянно, но това никога не ми е правило впечатление. То и аз бъркам, като видя бебе. Приличат си някак.

# 497
  • Русе
Абе колко да е страшно...почти няма опасност да я затисна, голяма е вече. Няма и как да падне. Та по-скоро беше смешно, как няма бебе в кошарата. Но безсънието беше страшно.  На село сега, каката не ме остави цяла нощ да спя и бях като блъсната от влак! Явно и това си е дало отражение, да заспя безпаметно.

# 498
Здравейте, момичета! От много отдавна не съм се включвала, но като те грабне ежедневието и ..
Жорко е вече на 10м и половина. 9кг и 76см. Има две зъбчета (от около два месеца) и други скоро май няма и да има. Хапва си всичко с удоволствие и с лекота борави със зъбчетата си. Вече сме въвели всичко, което е позволено за възрастта му. Като умения - казва как се казва "Го-го-го", показва колко голям ще стане, на колко годинки ще стане, маха за чао и подава ръка за здравей, плези се по команда, показва как прави баба си на "луда калинка", как се въртят гумите, как казва вълкът "Аууу"  и всякакви такива бебешки номера. От думичките казва само "баба", "мама", "ало", "бу", "Аууу"  Simple Smile
Спим заедно на спалнята. Естествено имаше няколко падания, но вече доста дълго време не пада Grinning
Още го кърмя и през деня и вечер и през нощта. Не знам дали това има нещо общо, но за 10м не е боледувал, освен покрай никненето на зъбите. Все е гол и бос, спи отвит по боди с къс ръкав и без клин. Гоня го да го завивам, но докато не се отвие не заспива  #Crazy
В началото на април беше и кръщенето му. Мина нормално. В началото на май пък е именния му ден, в началото на юни рождения ден, в началото на юли съм аз, а в началото на август баща му... Абе всеки месец гостита..  #Crazy ooooh! Много ме натоварва всичко това, да не говорим, че е придружено с много разходи, но какво да се прави..
Ами май това е. Извинявам се за дългия пост. Гуш Heart

# 499
  • София
Анелия, липсват ми постовете ти, да знаеш  Hug

# 500
  • България
И аз се чудех къде изчезна  Hug
При нас вали,вали,вали.....

# 501
Нинив, за щастие малката се оправи, но паралелно с нея аз се разболях. Няма да се оплаквам, но хич не ми е добре, имам питанка, която обаче е извън темата. При ходене и дори леки напъни имам болка в левия яйчник, идеи дали може да е нещо опасно? С малката сме сами и трудно мога да се организирам да ходя на лекар, по план ще ходя другата седмица, но нещо ме хвана шубето  #Crazy

# 502
  • Русе
Нинив, за щастие малката се оправи, но паралелно с нея аз се разболях. Няма да се оплаквам, но хич не ми е добре, имам питанка, която обаче е извън темата. При ходене и дори леки напъни имам болка в левия яйчник, идеи дали може да е нещо опасно? С малката сме сами и трудно мога да се организирам да ходя на лекар, по план ще ходя другата седмица, но нещо ме хвана шубето  #Crazy
Дано е здравичка малката! А твоите болки постоянно ли са? Ако е нещо около овулация или минала такава да е задържан фоликул?...Аз съм с миома, но нямам никакви болки или оплаквания.

# 503
  • Русе

# 504
Браво на Жорко! Според мен изпреварва наборчетата с уменията си. Пускаш ли му ТВ, Анелия?
Магинка, не мога да бъда полезна, дано скоро имаш възможност да отидеш на преглед.

# 505
  • Русе
Дано е здравичка малката! А твоите болки постоянно ли са? Ако е нещо около овулация или минала такава да е задържан фоликул?...Аз съм с миома, но нямам никакви болки или оплаквания.
Анелия, добре дошла отново. Вълнуващо и интересно е около вас.

# 506
Би трябвало да съм в овулация. Тези неща никога не съм ги следяла и разбирала. Дано не е нищо сериозно, но като цяло казват, че след раждането всичко се нормализира. Е при мен хич не е така. Хем е по-безболезнен, хем по-дълъг МЦ  Sad

# 507
  • България
Магинка, не се притеснявай.Нали другата седмица си на лекар.Дано не е нищо сериозно Peace
И аз вчера най-накрая сколасах да отида на гинеколог.Имам засилено прозрачно течение като преди овулация(аз съм свикнала 4-5г. д я следя),но продължава дълго. Не се видя нещо сериозно,каза,че може би е някаква реакция към тампони//превръзки.Пусна ми цитонамазка.Ще слагам полижинакс до цикъл.После ще пуснем МБ.Откри ми малък миомен възел на предната стена на матката 11-12мм.Аз понеже хич не съм наясно, та ми обясни ,че е доброкачествено образувание и за момента нищо не се прави, само се следи.

# 508
  • България
Тази нощ Стели спа 7 СЕДЕМ часа без прекъсване.Това не се е случвало откакто бяха на 3м.За да не се отпускам обаче Теди си помрънка Sunglasses
Иначе и тя си казва името Те-деее Simple Smile

# 509
Еее, мило ми стана..  Hug

И аз се чудех къде изчезна  Hug
При нас вали,вали,вали.....
ЕтУ  меее  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт