Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 857
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Ще ги потърсим, мерси !

# 421
Младост 1, София, точно срещу Окръжна Болница, самостоятелна оранжева сграда. Мисля, че Финес се казват.

Подкрепям! Мислех да го пиша Гита Ог, но се въздържах...

# 422
Видяхте ли това: Искат разреждане на полезните бактерии в българското кисело мляко
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/iskat-razrezhdane-na-polez … lo-mliako-2029052
Пълно безумие!!!  #2gunfire

# 423
Едно мляко ни остана и него да ни вземат... Не ги е срам  #2gunfire

# 424
Видяхте ли това: Искат разреждане на полезните бактерии в българското кисело мляко
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/iskat-razrezhdane-na-polez … lo-mliako-2029052
Пълно безумие!!!  #2gunfire
Цитат от същата "новина":
"Министерството на земеделието, храните и горите не подкрепя предложението за промяна на БДС за киселото мляко."
И за какво е цялата дандания? Какво ни интересува какво искал някакъв си производител? Пише си, че Министерството не го подкрепя, значи няма нищо притеснително, а производителя нека си иска.

# 425
  • Варна
И аз го четох вчера, но се успокоих като разбрах, че реално само някой (дали не е Данон?) иска нещо си. Ама нали сензация трябва да става, метнали гръмкото заглавие. И изобщо кво им пречи на производителите да си правят млека не по БДС?

# 426
То за това на Данон им фалира серията кисели млека. Работят само по плодовите и заквасена сметана... Българите знаем кое кисело мляко е ОК !

# 427
  • София
Е, аман от безумни желания на производители?! Искали били, аз пък искам да ям хубаво БГ кисело мляко. Вместо да гледат да ядем по-чиста храна, те произвеждат все по-големи болуци. Човек трябва да си направи затворен цикъл у дома, че да има шанс да яде нещо свястно.

"Данон" да си произвеждат йогурт в Гърция колкото искат.

# 428
Аз пък се чудя какво им пречеше да направят едно проучване и да установят българския вкус... Ама, не ! По линия на големи и силни се опитаха да си наложат йогурта ! Да, да, ама НЕ !!!

# 429
  • here and now
Е направили са проучване, че се предпочита БДС, затова искат да го променят както им изнася...

# 430
Не им се получи... За това пуснаха "На баба" ама и то нещо не върви въпреки рекламите-гиганти, които го съпровождат !

# 431
  • до най-прекрасния мъж
ОМК е гръцка компания, произвеждат продуктите Верея. Може да има и друга гръцка компания в БГ, за тази се сещам на прима виста.
Хлябът развалиха, сега и млякото... То не остана нищо полезно, с което да се храним. Дано не се одобри. Иначе, с оранжевата Верея ми става най-хубавото домашно кисело мляко.

# 432
  • Варна
Леле, майтап няма, и аз сега прочетох. Може и ОМК да е. Ама защо ще им е да развалят нещо, което се е наложило на пазара?...

# 433
Най-много харесвам Верея ! Ако ме чуе баба ще каже...ооо, нищо общо с киселото мляко, баба...какво мляко си правехме...

Еми, да, ама ние като чада на това време избираме от което предлагат ! Верея има постоянно качество !

# 434
Засега Верея ми е най-близко до старото нашенско кисело мляко - оранжевото.
Чак не ми се вярва да посегнат на този продукт.
Дали не произвеждат и к.мляко с друго наименование и да става въпрос за него?

Общи условия

Активация на акаунт