Професионални серии за коса - тема 113

• 102 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Може пак да се върнем на финиши,олиа,на кой какво му е фаворит и какъв е резултатът на косата му. Също на мен ми е интересно какво правите за сухи връхчета и изобщо има ли оправяне.

# 661
Откакто започнах да се боядисвам не сухи връхчета, а сухи дължини ми е проблема. Правя домашния еластисайзър един път в седмицата и обилно финиши преди сушене, но ми отнема от обема на косата.

Моля който е ползвал еластисайзъра на Philip Kingsley да ми помогне с дилемата този или този?

# 662
  • Горна Оряховица
Момичета, някой има ли свободен код за отстъпка от Рибката, че си харесах няколко неща, а се оказа че моят код е бил до април  Cry
Харесах си тези:
https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-balsam-s-konopeno-i-arg … onditioner-355-ml
https://www.zlatnaribka.com/eliksir-s-konopeno-i-arganovo-maslo- … ir-original-60-ml

чудя се за балсама, дали ще ми се отрази добре. Не съм толкова запозната с разликите м/у хидратация и протеини и т.н. Косата ми е със сухи и заплитащи се краища след омбре. бях си взема балсама и 2 мин. кератинов реконструктор на ApHogee, като останах много доволна от 2-рото, но от балсама НЕ. направ косата ми една...тежка, прилепнало като мазна и спластена, трудна за разресване и сушене.
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … oisturizer-473-ml
И се чудя с какво съм прекалила. Иначе имам сметаната, коприната на Чи (много ми допада), някакво олио на Мароканойл.
Та за този балсам на ApHogeе пише, че е хидратиращ, да не би да съм прекалила с хидратацията, това ли е признака - тежка и прилепнала коса?

# 663
Аз вчера също се измих с 2 минутня реконструктор и шампоана за изтощена коса като оставих косата да изсъхне сама. В началото беше добре, начупи се и всичко ок, но когато изсъхна цялата стана една твърда и вяла, особено отпред. Явно нямам нужда от протеин. Оставям си моя цвят да израсте. но косата ми дополовината е руса, като омбре. Rolling Eyes  Заплетена стана, където е русото, което е странно, защото мислех, че там си има нужда от протеин и заздравяване. Следващия път хидратация.
На мен любимите ми теми са темите със снимки. Никога няма да ми омръзне да гледам косите ви. Embarassed Heart Eyes  Снимки преди и след също са ми интересни.
Другото, което ми се иска да прочета е повече отзиви за четката на Ровента, защото я обмислям сериозно като покупка, имаше мнения назад в темите, но ми се иска да са повече.  Embarassed

# 664
Ааа, зеления Керастаз ще си го взема задължително, но се сетих и за двустъпковия кератин, затова попитах и за него.
Още веднъж ти благодаря bouquet
не взимай цялата серия,просто ако имаш от къде една ампула фузиодоза зелена. В Рибата ги имаше по физическите магазини,не онлайн.

# 665
Може пак да се върнем на финиши,олиа,на кой какво му е фаворит и какъв е резултатът на косата му. Също на мен ми е интересно какво правите за сухи връхчета и изобщо има ли оправяне.
Слагам само термичното мляко на Kerastase Nutritive. Никакви олиа вече не ползвам. Само това е напълно достатъчно при мен. Подстригах я по-драстично преди няколко месеца и косата се възстанови, а беше доста изтощена. Ползвам преса два пъти в седмицата и почти не виждам цъфтеж. Но на всяко къпане слагам от 2-минутния реконструкутор на Афоджи само на връхчетата.

Моля който е ползвал еластисайзъра на Philip Kingsley да ми помогне с дилемата
Само оригиналния вариант съм ползвала на еластисайзър. Този новият с кокос и на мен ми грабна окото. Но искам да ползвам твоя въпрос за едно чуденка - еластизайзър сваля ли по-бързо боята за коса?

И понеже онзи ден исках съвет за тониращ шампоан за руса коса, исках да споделя, че съм адски доволна от Филип Кингсли. Няма такава хидратация просто. Освен това матира доста прилично, според мен.

# 666
  • Пловдив
Аз не съм забелязала Еластисайзър да сваля боята, но не го използвам толкова често - веднъж на два месеца. Мисля, че разлика между различните видове Еластисайзър няма, само ароматът е различен. Също екстремния е за по-ударна хидратация.

# 667
Благодаря! Поръчах с кокос. А някой ползвал ли е това? Цената му е доста висока за 30мл.

# 668
Благодаря! Поръчах с кокос. А някой ползвал ли е това? Цената му е доста висока за 30мл.
Да, много хубав продукт за изтощени коси. Неикономичен е много и да, много скъп.

# 669
Да, много хубав продукт за изтощени коси. Неикономичен е много и да, много скъп.

Явно е точно за моите сухи дължини. Домашния еластисайзър и маските подобряват, но на 2-3 ден корените започват да се омазняват, а дължинте стават по-сухи. Затова забелязах, че само продукти без измиване ми дават нужната хидратация.

# 670
Ааа, зеления Керастаз ще си го взема задължително, но се сетих и за двустъпковия кератин, затова попитах и за него.
Още веднъж ти благодаря bouquet
не взимай цялата серия,просто ако имаш от къде една ампула фузиодоза зелена. В Рибата ги имаше по физическите магазини,не онлайн.
Супер, още утре ще отскоча до там.

# 671
И на мен ще ми бъде интересно да видя снимки на косите ви в следващата тема bouquet

# 672
  • Варна

Моля който е ползвал еластисайзъра на Philip Kingsley да ми помогне с дилемата този или този?

От всичките Еластисайзъри избрах домашния. Сори ама нито един не ми действа като моя си бъркоч. Бъркам глицерин с ЯЧРМ,зехтин довлечен от Гърция от една ферма мътен и смръдлив  Joy. За по-лесно миене сипвам и накакъв балсам в тая мазнотия. Напоследък употребявам или хидратиращия на Марокан/никоя мацка го нещя в размените,а на мен ми е слаб/ или матиращия ефтинджос на Леганза.
 Косата ми е точно като твоята изрусена и жадна. За да не ти мазнеят корените пробвай това с балсама. Действа!  bouquet

Преди време питах за маската на Мажистрал. Бях я пробвала от отливка от една съфорумка и нещо не се харесахме в оня момент. Ама крастата си е краста та я взех де  Laughing. Явно и е дошъл момента при моята коса. До сега ползвах Хрома рич и Нутритермик,но и двете взеха да ми утежняват,а в същото време се чувства нуждата на протеин. Компенсирам с Хроноложист,но голямо внимаване иска. Та в момента мажистрал ми дойде точно на място. Има я и хидратацията и протеина в достатъчно количество. 

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 19:54 от prinzesata

# 673
Аз изчетох доста теми назад и прочетох идеята за маска в еластисайзъра  Wink и така си го правя с глицерин, кокосово масло, вит А. Слагам само на дължините, като мажа и корените получавам обилен косопад при измиването. Сега като тествам купеният еластисайзър ще докладвам кой повече ми харесва.

# 674
  • Варна
 Имах и класическия и екстрийм. Класическия ми идваше слаб,а с екстрийм не си харесах косата. Не знам може и аз да не съм правила нещата както трябва.  Може би е време пак да му дам шанс  Laughingама първо на дневен ред е маската на Хроноложист и един нектар термик,че като ми намалее под половината и ставам нервна  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт