Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 640
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Аз честно казано изпадам в тази крайност веднъж на няколко години. През другото време съм си обикновена чернокоса Joy Но дойде ли момента за промяната и с топ неможеш да ме спреш да правя това,което съм наумила. Обичайно нещата приключват с рев и мазане на черна боя по нощите Laughing

# 526
Боряна не я знаех, но много ми хареса.

Ариа, коя зодиа си?  Mr. Green Предчуватсвам че сме една порода, само дето аз се връщам към много тъмно кафяво,  а не черно.   

# 527
  • В полите на Пирин планина
Лятна буря, аз станах веднъж лилава като на втората, показана от теб снимка, без да искам с добавен лилав коректор на Макадамия в боята. По принцип съм руса, но исках по-студен цвят, а станах ярко лилава. После тичах за нова боя, независимо, че се измих има-няма след 10 минути.  Mr. Green

# 528
Аз честно казано изпадам в тази крайност веднъж на няколко години. През другото време съм си обикновена чернокоса Joy Но дойде ли момента за промяната и с топ неможеш да ме спреш да правя това,което съм наумила. Обичайно нещата приключват с рев и мазане на черна боя по нощите Laughing

Joy Никога не съм разбирала защо като примерно знаем, че вероятността да съжаляваме след дадена промяна(особено тези, дето сме с много тъмни коси), е огрмона, пак го правим и не можем да се удържим.
Вероятно е поради необходимостта от промяна, която я има при повечето жени.
Принципно съм за промените, един живот живеем, и има толкова хубави цветове.
Аз тук откривам много съмишленички, защото също като доста от вас си сменям мнението постоянно, в мига, в който се направя тъмна, реша,че искам светло, а когота сложа червено или шоколадово, след максимум месец вече ми се е приискало почти черно  Mr. Green
И това винаги е повлияно от някоs лъскава снимка на коса, я в Пинтерест, я на някоя холивудска актриса  Crazy Crazy Crazy

# 529
  • Пловдив
Lady Brinne, за съжалание не знам дали и при мен ще се получи. Че моята е тъмнокестенява с червени оттенъци.

# 530
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, за съжалание не знам дали и при мен ще се получи. Че моята е тъмнокестенява с червени оттенъци.

Сигурно, не. Аз се боядисвам с 9-ки и косата ми е доста светла.  Peace

# 531
И аз харесвам Боряна.Гледах и клипа в който е правят с по светлото червено.Е честно си казвам не ми хареса.Предния и цвят с по тъмното доста хубав беше.С този не ме кефи.
Както и да е .Фризьорката докато и прави косата каза доста интересни неща.Не на всяка коса може да се понесе процедурата обезцветяване и колкото и да му се иска на човек да смени цвета ,по добре  да си стои в цвят близък до неговия. Това е и мнението на моята фризьорка знаете.И за драстични промени ми отказва винаги Simple Smile.
Аз нямам търпение да си направя новата прическа .Ама ще си потърпя .Инатлива съм.
Лятна буря и аз имам проблем като твоя с новите продукти.Видя нещо ново и го искам.Хубавото е ,че попадам на подходящи за мен неща и оставам доволна.
Каролини не съм пробвала коприната.На чи имам серума с безсмъртна Моринга. Добре ме сети да го потърся.Скоро не съм го пробвала и съм то за бутала в шкафа.Много е икономичен и го харесвам.
Мохини отлично правиш ,че щадиш косата.И аз така се опитвам.От време на време ме обзема лудостта знаете.И ето ти омбре в лилавата гама. hahaha

# 532
Моята фризьорка също ми отказва разни неща,защото косата няма да ги понесе. Преди години с 300 зора ме разубеди от трайното изправяне. Преди две седмици пък,бях за подстрижка в салона,разубеди една дама да си отеже косата. Косата на жената беше къса черта,видимо изтощена,тя искаше да я поотрежат доста. Фризьорката я убеди,че ще съжалява. Честно казано лицето на жената не беше хич подходящо за къса прическа.
Аз като отидох да отрежа дългата коса,сто пъти ме пита сигурна ли си,да не плачеш после Grinning не плаках де.
Но има и друга крайност. В квартала ни има един много добър колорист. Сума жени ходят при него и много го хвалят. Но явно не е преценил косата на една абитуриента и вместо да я откаже от това,което е искала и е съсипал косата. Сега момичето нищо ще има мечтания цвят,нито пък мечтаната прическа за бала. ooooh!

# 533
  • Пловдив
Момичета, при мен се появи нещо странно. По принцип 3-4 месеца след подстрижка косата ми леко почва да цъфти. И то определени кичури, забелязала съм го. Подстригавана съм на два пласта и горния никога не е цъгтял. Само определени части от долния. Както и да е, нямам сантименти и ми клъцват всичко цъфтящо. Обичам си здравите връхчета. Но... последните седмици забелязвам нещо странно. Няма цъфтежи като досегашните, но на 4-5 косъма попаднах на странно разцепване на косъма. Не започва баш от края, а някъде 7-8 см преди него. Другата седмица ще се подстригвам и това ще бъде елиминирано. Но ми е интересно защо изобщо го има. Последната година се подстригвам с гореща ножица и не знам дали не се е появило оттам. С нея се запечатват връхчетата, но проблемът избива по-нагоре.
И да кажа, че сешоар използвам веднъж на около две седмици. Преса и маша веднъж на месец - два. Косата ми не е горена.

# 534
Лятна буря,при мен ставаше така след едни руси кичури,след това покрити с тъмна боя. Буквално се разцепваха по средата. Беше преди повече от 10 години и не помня с какво се мазах,за да спре това цъфтене. Тогава за първи път видях косата ми да цъфти.
Мамче,аз съм Везна. Имам още две близки Везни и те са така. Едната от червена,става руса,после пък патладжанена,абе каквото се сетиш. Другата в момента е с розова коса Joy

# 535
Аз съм скорпион  Laughing Уж не бива да съм колеблива, аз всъщност не съм колеблива просто не мога да се харесам и да кажа - това е!

Последно ви заливам с мои снимки и спирам да досаждам  Laughing Laughing Laughing  Как ли не се намествах пред слънцето и целия този труд трябва да го споделя , иначе е напразно  Joy

Скрит текст:

Определено има разлика в корените и дължините, не е дразнеща и плавно се прелива, но я има. Възможно ли е така да се явя на работа или да търся някаква боя да замаже положението? Макар че знам каква, каквото и червено да взема ще подсили това в корените. По скоро нещо "кафяво червено" което е е междинен цвтя между корените и дължините , за да изравни? Виждали ли сте такъв цвят измежду масовите бои за коса?

# 536
  • Бургас/Пз
Направо се чувствам като излязла от скрина. Постоянно имате идеи за нови цветове и прически, аз не смея да си помисля да й направя нещо, сакън да не падне косъмче от главата ми.  Mr. Green
Не си сама  Mr. Green , а така да ми се иска, ама не ми стиска. В момента съм така
Скрит текст:
От известно време ми се иска да се направя така, обаче сядам на стола и се отказвам, не знам защо, ама все ми се струва, че ще ми отнема повече време да я поддържам.
Скрит текст:

Това червено от средата надолу адски много ме дразни и май наистина ще рискувам и ще ходя да я режа  Joy

# 537
Мамче, хванала си цвета май. Харесва ми.
Ани, престъпление е да мислиш за ножица.

# 538
Ани, много си си хубава и сега, но и новата прическа много ми харесва  Heart Eyes

# 539
Мамче,аз в корените май съм горе долу като твоя цвят. Чудя се дали само при снимката така излиза,че цвета не е равен. На моите снимки също така излиза,а пък аз се гледам на огледалото,че почти няма разлика. И да ти кажа,има червено кафяво,ама не помня на коя марка го видях. От дрогерийните е със сигурност.
Ани,аз съм подстригана така,не ти струва. Косата изисква ежедневно изправяне. Последният път започнахме по малко да подравняваме косата,но си върви пак в тази линия,но вече не с толкова изразена разлика. Ако ще се подстригваш така се приготви за изправяне постоянно. Първият път,когато направих такова каре го изтраях един месец и започнах да пускам пак по дълга коса. Сега съм направо рекордьор. От септември съм така,ту по късо,ту по дълго.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт