Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 871
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Merhaba, Марги, благодаря за кафето и уханните цветя, защото виж какво се случи с моето кафе!

# 16
Здравейте момичета bouquet
Коте, Марго, благодаря че ме отменихте за кафето, Хорти внимавай за любимеца bouquet

Момичета въпрос, от кой сериал е това видео newsm78 newsm78 newsm78, Агата с Бурак Хакъ  newsm78 newsm78

https://www.facebook.com/maa.forever/videos/872047196284628/

# 17
  • Пловдив
Да не е от  "Zeytin Dali" ?

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 16:13 от Hortensia1

# 18
Здравейте! Hug Хорти,предното ти предположение май е вярно. Пише,че е от "Счупено огледало" - 2002. Simple Smile

# 19
  • Пловдив
Здравейте! Hug Хорти,предното ти предположение май е вярно. Пише,че е от "Счупено огледало" - 2002. Simple Smile
Е, това моето беше налучкване. Не бях сигурна точно от къде е , но ти благодаря за уточнението, Чики! Мисля, че с Бурак Хаккъ играе в  "Zeytin Dali".

# 20
Благодаря ви момичета, наистина бях любопитна  bouquet
Не съм го гледала.

Ето ви и наградата newsm51

# 21
  • Пловдив
Силистра, здравей, много размисли събуди у нас в този топъл и задряман следобед! Благодаря за наградата!

# 22
Силистра,благодаря! Приемам наградата в този и вид. Ако беше от ново време,в гората,с кучета и раздърпан СИВ анцунг щях да ти я върна с рекламация.😄

# 23
Силистра,благодаря! Приемам наградата в този и вид. Ако беше от ново време,в гората,с кучета и раздърпан СИВ анцунг щях да ти я върна с рекламация.😄

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 24
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Чики  Hug ти пък го видя и пипна  Mr. Green та чак рекламации ще правиш  hahaha. Яваш бе къз  Peace

# 25
  • Пловдив
Не знам Чики дали го е пипнала, но на мен ми разбърка понятията за мъжка красота, разходи ме по просташките си изцепки и ме хвърли от най-високия клон на дървото с люлката, та си счупих главата! Много арогантен пич излезе нашият любимец, много! Сега ще ни залъгва с усмивки от старите ленти и ще се забавляват с кифлата от нашата наивност да го преследваме по горите и сред кучетата му! Педал!

# 26
Хорти,съжалявам,че няма опция да ти харесам поста. Много точно си се изразила. Споделям мнението ти напълно! Много си права,за жалост!

# 27
  • Пловдив
Хорти,съжалявам,че няма опция да ти харесам поста. Много точно си се изразила. Споделям мнението ти напълно! Много си права,за жалост!
За жалост! Дано и той да ми хареса поста!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 28
  • София
Добра ви вечер  Hug Heart Eyes Hug
Чики, може го харесаш бе, джанъм. Долу на поста има Хареса ми Wink
Аз ша се ша си го и  вай, вай, вай...  Wink като мечтите и туй е безплатно и за туй нема кой, кой, кой... ooooh! ooooh! ooooh! да ме чуй и скива  Whistling

# 29
На мобилната версия не виждам тази опция, за съжаление. Но така или иначе вече май харесвам всичко що ме отрезвява и връща реалността от лудостта Алакурт. Той наистина прекали със своите ругатни и сръдни,които  ние по никакъв начин не сме  заслужили.

Общи условия

Активация на акаунт