Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 912
  • 856
  •   1
Отговори
# 270
Никак не харесвам сладкия вкус. Единствено го признавам, ако идва от плод. Случва се понякога да опитам сладкиш, но само толкова - опитвам.
Обаче обичам горчиви марули. Simple Smile

# 271
Добро утро!
Моето все още не е добро. Детето ме събуди в 4.40. И второто кафе не помогна. Освен това чакам цикъл и съм кълбо от нерви. Вие пък за торти говорите... Днес обаче няма да се поддам, защото ще изям половината свят, ако почна. Ще го карам леко и диетично, това, че не съм се наспала, няма да ме катурне  Crossing Arms

# 272
Добро утро и от мен.
Алечка, да те замоля и за малко снимков материал от бъдещата къща! Ще ми бъде много интересно. И на градинката!
Днес у наше село е пазарен ден и ще се опитам да си намеря лапад. Дано да ме огрее. Ще си напълня фризера. Обаче знам, че има и горчив. Някой (Куркума), да има идея как да го позная?
Съни, малкия защо толкова рано?

Сандо, щото съм ти длъжница ти давам идея за много лесен крем за торта.
Взимаш една течна сметана(може и сладка- само си прецени колко обичате да ви е сладко) и половината я разбиваш с миксера. Разтопяваш един бял шоколад на водна баня. Към него прибавяш консерва кондензирано мляко(има и подсладено, то е по- вкусно). После добавяш и сметаната. Бъркаш с шпатула, не с миксер, защото ще спадне. Ако желаеш и лееека импровизация в част от крема може да добавиш кокосови стърготини и малко есенция ром или бейлис.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 08:21 от mariat

# 273
  • дядовата ръкавичка
Торти обичам, но не прекалено сладки. Тези на Неделя изобщо не харесвам, на Маркрит са ми любимите.
Чийзкейка го направих още в събота и си го изядох почти сама за няма и два дни  Embarassed

И аз се вихря из двора събота и неделя. Много ме е яд, че излизам и се прибирам по тъмно, не мога да си видя градинката.

# 274
  • Някъде там
Добро утро.Благодаря за милите пожелания на всички! bouquet Heart Eyes
Вчера нямах време цял ден бях на вън по задачи.Поръчах тортата за събота.И взех една мъничка за снощи.
Не съм ви чела но видях Съни, че пише, че за торти говорите. Обичам торти с кремове и да не са сиропирани,както и много шоколадови .Всички в къщи не харесваме сметанови торти и много сиропирани. Много любима ми е тази на Неделя,торта Наоми.И домашни обичам да правя но сега нямах време.

# 275
На "Неделя" много харесвам торта "Меден йогурт".

# 276
Не знам какво му става, но, откакто беше болен всеки ден се опитва да бие рекорда - - в 2, в 3, в 4, в 5... Всеки ден различно, да не ми е скучно, но сега понеже съвпада и с ПМС и затова съм кълбо от нерви.
Торти обичам със заквасена сметана, маскарпоне, извара и т.н. Сиропирани - не.

# 277
Добро утро!

Времето е чудесно, днес ще бъде по-топло и от вчера.
Пристигнаха 2чифта обувки за дъщерята. Едните са за всеки ден, другите официални балеринки. Вчера е имало драма, искала да ходи с тях на училище. А още е студено чак за такива обувки.

Торти обичам шоколадови и много сладки.
Със сладкишите съм същата. Слагам доволно количество захар.
От 1месец не близвам нищо сладко, като изключим 2шоколадови бонбона.

# 278
От 1месец не близвам нищо сладко, като изключим 2шоколадови бонбона.
Ще ти мине! Laughing

# 279
  • Варна
Торти обожавам, за мен трябва да са много шоколадови и много сладки. Тия на Неделя обаче, кой знае защо, хич не ги долюбвам. На мен любими са ми тортите на Крамер. Чийзкейк мога да ям постоянно, в неограничени количества.

Обаче сега дебатите ви за торти хич не ме съблазняват, явно съм в някакъв период, в който точно сладко не ми се яде. За тиквичките обаче като прочетох, се оплюнчих здраво. И това човек, който до преди няколко години зарзавати не признаваше никакви. Сега чак се чудя на себе си, месо мога да не погледна, но видя ли зелении и нямам спирка.

# 280
Торти обичам,много,но се ограничавам,само ги дегустирам.Обаче,ако не са шоколадови или с маскарпоне,не ги и поглеждам  Crossing Arms .След малко даже ще ходя да купя една за рожденика,шоколадова разбира се  Laughing .
Вчера бях на контролен преглед,назначиха ми артроскопия на коляното,и нещо взех да се притеснявам  Sad .Зълва ми преди година мина през това,тежко беше възстановяването ѝ.Предложи ми да отидем и при рехабилитатор,за да си каже и той мнението,защото се оказа в последствие,че нейната манипулация е била излишна  Rolling Eyes .

# 281
Мари, снимки  ще покажа като сме готови (преди и след), че сега ич не е за гледане, а ако чуя още от някой, че много работа ни чака ще почна да крещя 😁 Тя сега изгкежда даже по плашещо от преди, защото я изтърбушихме яко, но аз си я представям готова. Обаче се нагледах на съжалително- съчувствени погледи. Има работа, да, но аз съм ентусиаст и с много грижа и желание ще стане прекрасен дом.

# 282
  • София
Добро утро!
Торти обичам, но да са леки и с много крем. Не си падам по изцяло шоколадовите, за разлика от ММ и Кати.

Алечка, разбира се, че ще стане къщата, къде ще ходи. На мен ми стана много тъпо, когато свекърите дойдоха вкъщи в начален етап на ремонта и видях ужаса в очите им. А аз още от самото начало си представях жилището ни в завършен вид и затова не съм изпадала в нервни кризи.  Grinning Хубавите неща не стават от раз. Но когато имаш мотивация и желание, нещата се случват.

# 283
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

...Има работа, да, но аз съм ентусиаст и с много грижа и желание ще стане прекрасен дом.
Ето така се мисли, Али Hug
Ще стане точно както си я представяш Simple Smile

Давиз, да са ти честити щерките, да са здрави на й-вече bouquet
На патерица, ама сега успях да вляза и да ви изчета.

Торти ям, ама мога и без тях. Нямам любима торта. Разговорите за тях не ми влияят по никакъв начин.

# 284
  • Някъде там
И на мен учудващо.Бях обсебена от сладко и сладкиши.От един месец съм на диета и нищо тестено и сладко не съм близвала.Учудващо изобщо не ме изкушава не само сладкото но и нищо различно от това по диетата.Явно повече ме изкушава мисълта да си купя нови дрехи няколко размера по малки. Grinning
 Не мога да спортувам, опитвала съм и не става,предпочитам ходенето и спорта в градината, когато ми е добре че с моите много болести не винаги съм в кондиция.
Алечка представям си колко ще ви е уютно после и колко ще му се радвате като знаете колко труд сте вложили. Hug
На мен ми е едно криво днес,много ми липсва мм,не сме се отделяли до сега за толкова дълго и сега ми е празно.

Общи условия

Активация на акаунт