Много бледа втора черта

• 27 805
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
И аз виждам нещо много бледо, но може и от светкавицата на  снимката да е.
Пробвайте с нов тест някоя сутрин и ще стане ясно. 🙂

Здравейте 😊 тестовете са правени преди два часа само аз ли виждам бледата втора чертичка и на двата

# 76
Виждам и аз,но наистина е много бледа.Какво стана,повтори ли теста? Дано новините са добри🥰

# 77
# 78

Здравейте, само аз ли виждам бледата черта или просто много ми се иска..

# 79
Има някаква черта, но е трудно да се каже дали е положителна, или изпарителна. Кога е правен тестът?

# 80
Има някаква черта, но е трудно да се каже дали е положителна, или изпарителна. Кога е правен тестът?

Признавам си избързах явно с този тест, направих го снощи на 10 март. Правихме опити на 3 март, а аз бях в овулация на 5 март. Явно трябва повече търпение. Иначе по календар трябва да съм в цикъл на 17.03

# 81
Здравей може ли да попитам да ли е нормално да съм си направила тест за бременност и да отчита две чертички но втората е много бледа и от 30 съм със цикал но не е много силно

# 82
здравейте 4 ти ден закъснение… Според вас положителни ли са?

# 83
здравейте 4 ти ден закъснение… Според вас положителни ли са?
Според мен да, макар, че за такова закъснение би трябвало са много по-ярка, може да сте имала късна овулация. Най-добре си пуснете кръвен тест през 48 часа и гледайте дали стойностите се удвояват.

# 84
Здравейте отново правени са през деня , може би затова чертичките са бледи ?

# 85
Здравейте отново правени са през деня , може би затова чертичките са бледи ?
Моите 4 дни преди датата на менструацията ми бяха толкова бледи. При такова закъснение, няма значение дали е сутрин или вечер, освен ако не сте с късна овулация. Успех, стискам палци!

# 86
Още на следващия ден и моите две чертички излязоха доста добре Simple Smile Simple Smile

# 87
Здравейте!направих тест за бременност 6 дни преди менструацията ми и излезна втора много,много бледа чертичка.Какво е вашето мнение ?

# 88
Здравейте!направих тест за бременност 6 дни преди менструацията ми и излезна втора много,много бледа чертичка.Какво е вашето мнение ?

Положителен е, честито. Хубаво е обаче да се изчака закъснение.

# 89
Здравейй Moni_9797 много благодаря за бързия отговор! Да ще изчакам няма да бързам да се радвам понеже преди 4,5 месеца пак бяха положителни,но цикъла си ми дойде и сега много се притеснявам 🥺♥

Общи условия

Активация на акаунт