Stikeez 2017- Смърфове.

• 89 888
  • 637
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Търся Гаргамел, очилатия, непохватният, музикант, готвач, лилавият и лакомчо.
Предлагам азраел, земеделец, дивия, майтспчия, мързеливия, крал, смърфиета, художник, смърф, кокетния, мърморко, щраки, здравеняк. От някои имам по повече от 1 брой повтарящо се стики.

# 286
Повтарящи: непохватния, дивия, Бъки и поета

Търсим: готвача

От Варна съм, разменям и по пощата.

# 287
  • София
Здравейте,

Предлагам: Лилавия

Търся: Мързеливия

# 288
  • София
Здравейте, скъпи майки! Когато се появи някакво такова колекциониране, малките деца полудяват, докато не съберат всичко, защото някой друг ще го има, а то не. Много пъти случвах да видя как на касата при заплащане се дават много повече стикита на малките, които придружават родителите си, отколкото е сметката, което според мен не е коректно - на едни дават, на други не. Искам да отправя към всички Вас една огромна молба от сърце: След като сте събрали всички смърфчета за дечицата си и след като сте разменили вече с други хора и накрая все пак Ви останат някакви, които смятате да подарите, то бих била много благодарна, ако с добро желание и воля ми ги подарите за моята малка сестричка, която не успя да ги събере, защото ние нямахме възможност да пазаруваме за такава голяма сума всеки път, и остана много разочарована. Така ще зарадвате още едно малко дете!!! Може лично, по пощата или някоя куриерска фирма за моя сметка. Ако е лично, може да стане в района на Пазарджик или навсякъде в София, най-удобно ми е в Студентски град, но няма проблем и другаде ако е. За мое огромно съжаление имаме малко повтарящи се за размяна: Смърфът музикант 2 бр., Мързеливият смърф, Смърфът майтапчия, Лакомчо, а за сметка на това пък ни трябват половината: Смърф, Татко смърф, Смърфиета, Смърфът мърморко, Очилатият смърф, Смърфът здравеняк, Непохватният смърф, Смърфурия, Щраки, Крал смърф, Смърфът поет. Ще съм Ви много признателна, ако уважите молбата ми!!! Лека и спокойна вечер!

# 289
  • Варна
Здравейте.
Търся - поета и мързеливия.
Повторки - смърфурия и музикант.
От Варна. Разменям и по пощата.

# 290
Здравейте, търсим Азраел
Повтарят ни се Смърф, Смърфиета, Смърфурия, Здравеняк, Очилатия, Кокетния, Непохватния, Бъки, Художник, Музикант, Майтапчия, Дивият смърф, Готвач, Лилавия, Лакомчо, Крал смърф.

От Бургас сме  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 291
Търсим Бъки, поеторка художника и котето за София....

# 292
  • София
Здравейте на всички,
от София съм  Simple Smile

Търсим: Смърфиета, Азраел, Смърфурия.

Имаме: Татко Смърф, Мърморко, Дивия и Лакомчо.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 10:37 от shanel78

# 293
Търся само Гаргамел.

Повтарящи се - лилавия, здравеняка (2).

София - размяна в центъра (по обяд) или в района на Джъмбо на бул. България (вечер).

# 294
Здравейте! Ние сме от гр. Пловдив.
Имаме следните повтарящи се стикита смърфове за размяна: Татко смърф, Смърфът мърморко - 2 бр., Смърфурия, Смърфът художник, Смърфът майтапчия - 2 бр. , Смърфът музикант - 2 бр., Дивия смърф, Смърфът земеделец и Лакомчо.
Търсим само: Смърфът здравеняк.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 19:28 от ani80iva

# 295
  • Варна
Здравейте,

За Варна предлагам: Бъки, очилатия, мърморко, здравеняк, майтапчия.
Търся: смърф, татко смърф, художник.

Здравейте,

За Варна предлагам: Бъки, мърморко, здравеняк, майтапчия.
Търся: художник и готвач.

# 296
  • Пловдив
Здравейте, търсим Смърфът Земеделец
Предлагаме Гаргамел, Лилавия Смърф и Здравеняка
От Пловдив
Може и по пощата

Ние приключихме. Успех на всички колекционери.

# 297
  • София
Търся:поета, смърфурия, щраки, музикант, лакомчо и лилавия.
За размяна имам земеделец, бъки и непохватния. Също така имам стикита от старите колекции и от други колекции на супермаркетите  Peace

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 20:04 от *Ина*

# 298
Здравейте!
От Пловдив сме.

Предлагаме:
Дивия
Мърморко
Музикант
Мързеливия
Крал
Поет
Готвач
Смърф
Смърфурия
Смърфиета
Щраки

Търсим:
Гаргамел
Бъки
Майтапчия
Лакомчо
Лилавия

Редакция към 25.04.17
Разменихме, подарихме и приключихме. Успех на всички смърфоколекционери! Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 14:52 от leonara

# 299
  • София
Здравейте,

Предлагам: Гаргамел, Дивият смърф, Земеделеца и Музиканта.

Търся: Здравеняка,  Азраел и Поета

София

Общи условия

Активация на акаунт