Дългото чакане след трансфер - Тема 60

• 91 374
  • 759
  •   2
Отговори
# 570
Мерси за подкрепата, момичета. То си е вярно, че съм най големият карък, ама чак такава лабораторна грешка - съмнява ме. На референтните стойности този път са сложили и допълнителна група (0-5) биохимична бременност - предполагам, че това е моят случай. И да, чертата беше бледа, но не съм подозирала, че на 1.85 би имало признак даже от нея. Прогестерона ми също беше нисък - 12.2. Явно не му е било писано на ембриончето..

Защо не пуснеш още един кръвен?Ако не е тайна в коя лаборатория го пусна?
Както се казва надеждата умира последна  Hug

# 571
patiyaki знам, че ти е много трудно, но наистина, ако можеш пусни си още кръвен тест. Дано се случи чудото

# 572
  • София
Патияки, най-вероятно уринния е бил дефектен Confused На твоя място не бих с ебола 2ри път, по-скоро препикай още един уринен.

# 573
Момичета здравейте отново да попитам една приятелка след инсеминация днес 11 ден отрицателен уринарен а кръвния 6.64 какво мислите аз мисля че е много рано все още ....
патияки съжелявам мила не се отказвай Simple Smile

# 574
  • София
Момичета здравейте отново да попитам една приятелка след инсеминация днес 11 ден отрицателен уринарен а кръвния 6.64 какво мислите аз мисля че е много рано все още ....
патияки съжелявам мила не се отказвай Simple Smile

Доста е ниско за 11ти ден, но трябва да повтори след 48 часа, иначе другото са догадки. А че уринния е отрицателен при тази стойснот е съвсем ясно.

# 575
В лабораторията на Надежда бях. Говорих с доктора, той се усъмни в резултата и от лабораторията го провериха отново, но потвърдиха стойността от 1.85. Сега каза да го повторим след 2 дни, но че стойностите са ниски. Честно казано вече не искам да чуя за тези пикливи тестове. За грешен отрицателен бях чувала, ама за положителен на 1.85.. само на кръвни вече

# 576
Patiyaki, много съжалявам ...  spoko А какъв тест прави? Аз от много четене реших да се доверя само на Шуър Чек, защото не е от най-чувствителните и казват, че няма изпарителни линии при него.

# 577
  • Бургас
patiyaki, съжалявам за резултатът  Hug

Принципно ЧХГ от урината се чисти по-бавно отколкото в кръвта. Това е и причината понякога за тези фалшиво положителни резултати. А и сегашните тестове са ултра чувствителни и направо може да подлудят човек. При втората ми биохимична имах същата случка. Кръвен 1.3 или нещо такова и бледа чертичка на уринарния.

Поне може да се направи заключение, че е имало някаква форма на имплантация ...

# 578
  • София
аз имам едни китайски тестове, винаги са положителни, пълни боклуци.
само престо признавам аз  Rolling Eyes

# 579
На мен Шуърчек и Престо ми отчитаха бледи,но видими черти при стойност 5 колкото и невероятно да звучи.Някъде бях чела за момиче със стойност 3 и нещо също с бледи черти.
Но все пак не е невъзможно да е станала грешка.

Таня,резултатът на приятелката ти 11 дни след инсеминация ли е или трансфер?

# 580
patiyaki, съжалявам!  Sad Наистина е много странно как ти е отчел втора черта при такава ниска стойност. Аз правя само Престо и Шуърчек, мисля че и двата отчитат ЧХГ към 20. Досега не са ме подвеждали. Разбира се после винаги правя и кръвен, те в крайна сметка са най-показателни. Peace Имаш ли замразени Е? Може в тях да е твоето бебче.  Hug

# 581
Patiyaki, много съжалявам ...  spoko А какъв тест прави? Аз от много четене реших да се доверя само на Шуър Чек, защото не е от най-чувствителните и казват, че няма изпарителни линии при него.

Експрес, в червена кутийка. Надявам се на много късна имплантация. Ясно ми е, че най вероятно и да е имало нещо, вече най-вероятно го няма, но ще гледам да не пускам надеждата още 2 дни  newsm78

# 582

Експрес, в червена кутийка. Надявам се на много късна имплантация. Ясно ми е, че най вероятно и да е имало нещо, вече най-вероятно го няма, но ще гледам да не пускам надеждата още 2 дни  newsm78

Ще стискаме палци patiyaki Hug Praynig

# 583
Patiyaki, не се отчайвай. На голямо психическо напрежение си, след два дни ще имаш повече яснота. Аз те  Hug и се моля да има надежда.

# 584
Стефи след инсеминация е ,аз мисля че е рано все още

Общи условия

Активация на акаунт