Ани благодаря за кафето ,точно сега имам нужда от него

Изгледах епизода и съм малко раздвоена.Харесвам Сюрея ,но това че е израснала без родители е оказало влияние върху поведението и.Това напиване в бара ми дойде в повече ! :arms:
За глупостта ,че не каза на Фарук за лудия да не говорим ,кого предпази ?
Фарук изпада в неловко положение няколко пъти ,а загубите на фирмата и преминаване на част от акциите в ръцете на Адем пак са поради глупостта на Сюрея.

Есма не ме дразни толкова много ,колкото Ипек силиконовата уста
Тази е супер лигла !,омъжи се не за човек ,а за фамилното име Боран.

Имам чувството ,че предишната жена на Фарук ще ни изненада с порасналото му дете ,за което изобщо не предполага ,после може да се окаже че майката е болна и за детето трябва да се грижи Сюрея/само предположения/

И сам война е воин !
а обстановката в конака не предполага към много задушевни разговори....Сватбата , която организира Есма беше бърза като при бедствие
и то се случи....С всичко съм съгласна и най-вече, че трябваше да кажа на Фарук за Омер. Но ''напиването'' в бара ми се струва най-естественото нещо! Та това си беше нейната вечер.. нали уж й беше изпращане... събрали са се нейните приятелки в бар и просто се забавляваха като млади хора.. отделно тя не пя песни за други мъже, а за себе си! Неуместно би било, ако се бяха събрали в конака семейни приятели и всякакви хора и Сюрея да се напие.. това бибило както казват те срам и посрамване.. но другото аз го виждам напълно в реда на нещата.
а това с не вдигането на телефона и от двамата беше детинско.....трябва да си говорят много...още повече, че се ожениха бързо и наистина не се познават....