Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Привет момичета  Hug
Ани благодаря за кафето ,точно сега имам нужда от него  Hug
Изгледах епизода и съм малко раздвоена.Харесвам Сюрея ,но това че е израснала без родители е оказало влияние върху поведението и.Това напиване в бара ми дойде в повече !  :arms:
За глупостта ,че не каза на Фарук за лудия да не говорим ,кого предпази ?
Фарук изпада в неловко положение няколко пъти ,а загубите на фирмата и преминаване на част от акциите в ръцете на Адем пак са поради глупостта на Сюрея.  Naughty
Есма не ме дразни толкова много ,колкото Ипек силиконовата уста  Sick Тази е супер лигла !
,омъжи се не за човек ,а за фамилното име Боран. Sick
Имам чувството ,че предишната жена на Фарук  ще ни изненада с  порасналото му дете ,за което изобщо не предполага  ,после може да се окаже че майката е болна и за детето трябва да се грижи Сюрея/само предположения/ smile3538

И сам война е воин !

Тио разбира се пораствайки сама Сюрея ще допуска повече грешки...но тя просто не осъзна опасността от Юмер.... даже успокояваше леля си , че той нищо не може да им направи ooooh!а обстановката в конака не предполага към много задушевни разговори....Сватбата , която организира Есма беше бърза като при бедствие Joy Joy Joy и то се случи....

С всичко съм съгласна и най-вече, че трябваше да кажа на Фарук за Омер. Но ''напиването'' в бара ми се струва най-естественото нещо! Та това си беше нейната вечер.. нали уж й беше изпращане... събрали са се  нейните приятелки в бар и просто се забавляваха като млади хора.. отделно тя не пя песни за други мъже, а за себе си! Неуместно би било, ако се бяха събрали в конака семейни приятели и всякакви хора и Сюрея да се напие.. това бибило както казват те срам и посрамване.. но другото аз го виждам напълно в реда на нещата.

# 331
Гости - копирай си двете гифчета и сложи само тях, а можеш да изчакаш когато минем на следващата страница...

Тио - определено това с музикалната школа ме притеснява от снощи и дано да са само мои фантазии...
Ако сте чели постовете ми, още след втори епизод писах, че Сюрея може да направи музикална школа за деца...А не да се чуди как да й минава времето докато Фарук е на работа. И снощи когато гледах преведения епизод и разбрах, че това не е чуждо на Сюрея....Тоест мислила е да направят с Дилара музикална школа...Но предложението на Адем ме смути....
Друго, което ми направи впечатление, че Фарук каза много строго на Дилара да не се намесва в отношенията им. Въпреки, че Фарук покани Дилара, мисля, че тя също не осъзнава новата роля, която Сюрея има в живота като съпруга на Фарук. Факта, че само за един ден акциите на Боранови са се сринали на борсата и те са загубили 5 мил. долара, което означава, че притежателите на акции са продавали поголовно, само заради загубеното доверие, както се изказа Фарук е много показателен....И ако са направили школата с финансиране от Адем и Фарук не знае, ще изпадне в нокаут....
А за ежедневното облекло на Сюрея - нямам думи....Макар, че на Фарук това не му прави впечатление, за сега и на Есма....

# 332
Морела
Мисля, че Тио говори за това как Сюрея обръщаше чашите в 4 епизод - в таверната.......когато отиде да се жалва на Дилара.....
Аз така разбрах написаното в поста, който цитираш....Но тя, ако е на линия ще уточни за кой момент говори...

# 333

Тио - определено това с музикалната школа ме притеснява от снощи и дано да са само мои фантазии...
Ако сте чели постовете ми, още след втори епизод писах, че Сюрея може да направи музикална школа за деца...А не да се чуди как да й минава времето докато Фарук е на работа. И снощи когато гледах преведения епизод и разбрах, че това не е чуждо на Сюрея....Тоест мислила е да направят с Дилара музикална школа...Но предложението на Адем ме смути....
Друго, което ми направи впечатление, че Фарук каза много строго на Дилара да не се намесва в отношенията им. Въпреки, че Фарук покани Дилара, мисля, че тя също не осъзнава новата роля, която Сюрея има в живота като съпруга на Фарук. Факта, че само за един ден акциите на Боранови са се сринали на борсата и те са загубили 5 мил. долара, което означава, че притежателите на акции са продавали поголовно, само заради загубеното доверие, както се изказа Фарук е много показателен....И ако са направили школата с финансиране от Адем и Фарук не знае, ще изпадне в нокаут....
А за ежедневното облекло на Сюрея - нямам думи....Макар, че на Фарук това не му прави впечатление, за сега и на Есма....
newsm10 newsm10 newsm10

Ани явно някой от сценаристите чете темата ...и резултата е на лице ... Joy
Морела имах предвид 4ти епизод .

# 334
  • Плевен / София
Гости - копирай си двете гифчета и сложи само тях, а можеш да изчакаш когато минем на следващата страница...

Ани, направо си готова да предсказваш...мислиш със СЦ за едно и също....тази идея е хубава, но не ми се иска Сюрея да сглупи и да премълчи и това....дано ние сме черногледи....не вярвам да допусне втори път една и съща грешка Peace а това с не вдигането на телефона и от двамата беше детинско.....трябва да си говорят много...още повече, че се ожениха бързо и наистина не се познават.... Crossing Arms

# 335
О, простете,  сега разбирам, съгласна! Аз чакам превода на 4ти епизод, за да го гледам хубаво.

По случай този сериал писах на моя приятелка, която е от Газянтеп, да я разпитам за обичаи и привички и тя каза, че там младите хора не гледат сериали, защото им е писнало от такива истории. За мен сериалът е екзотичен, но може би е ежедневие на места.

# 336
Здравейте, момичета!
И аз се включвам най-накрая.
Не съм още гледала превода на рускините.
Скрит текст:
Един хубав купон си спретнахве снощи до ранни зори и сега придремвам , четейки коментариите ви. Благодаря ви още веднъж за чудесните пожелания по повод РД на ММ!

За това, че Адем ще изкупи акциии и ще работи с Фарук, си мисля, че Сурея ще допринесе за оправяне на отношенията и благодарение на нея ще сложат на място Есма...Много съм любопитна как точно Фарук разбира за подписаните документи от Сурея.....
Започвам да гледам.....

# 337
  • Варна
                 Ани, това че има друга фамилия Адем, не може да е 100%-това гаранция, че не е законен син на Февзи/да не казвам, че в момента точно такава смяна на бащина фамилия гледаме с някой момичета от темата в ДиК/Ако Рейхан е била прислужница в конака, ми се струва, че едва ли Адем ще има чак такава амбиция и убеденост, че всичко му принадлежи. Още повече, като имам предвид, че Къймет не е беднячка. Да, вярно може Шаап да се е оженил за бедната Къймет, но дотук няма намек за такова нещо. Точно затова си мисля, че става дума за изместването на законната стопанка на конака-Рейхан.
              Интересно ми е и друго. Къймет каза – След 40 год идваш да ме питаш как съм? Значи 40 години Рейхан живее далеч от Бурса и не поддържа връзка с никого от живеещите в града. И въпреки сълзите, които е изплакала, тя явно е затворила тази страница. Едва след смъртта на Февзи тази страница започва да се открехва. Февзи е починал през 2007 г. – преди 10 год. Преди 3-4 години Адем купува съседен на конака имот. Думите от фрага – денят на смъртта му е нашият рожден ден - пък ми говорят, че това мълчание е било със знанието, волята, а защо не и по заповед на Февзи. И въпреки всичко, доколко тази „воля“ е била на самия Февзи или и тук има „пръст“ Есма султан предстои да видим. Защото ако е само на Февзи, дали Рейхан би отишла на гроба му точно в деня на смъртта?! Според мен, те наистина са се обичали, наистина са били заедно по своя воля, но нещо или някой принудително е скъсал нишката между тях.

# 338
Тио  Hug Гости  Hug надявам се това, което писах да са само мои фантазии и нищо от това да не се случва. Защото това ще е нож в гърба на Фарук, а аз не искам той да страда. Предстоят му още много неща, които ще научи. Не искам и Сюрея да му прави Сюрпризи....Но като се има предвид колко своенравна, твърдоглава  е Сюрея.....Разсъждава точно като един тинейджър.....За жалост и няма близък човек, който да я посъветва...Дилара -вятър я вее на бял кон.......Леля Сенем само ръси едни.....очаквам и такива изненади....
Направи ми впечатление, че пред себе си, пред Осман, Сюрея си признава за грешката, ама на Фарук му се блещи и не иска да си признае, че е сгрешила...Демек съгласява се от немай къде.....Много горда е Сюрея....Гордостта не е порок, но в случая е.....

Бризче благодаря ти за споделеното.

Цитат
Според мен, те наистина са се обичали, наистина са били заедно по своя воля, но нещо или някой принудително е скъсал нишката между тях.

И аз мисля така  newsm10 newsm10

Май само двете продължаваме да чоплим този въпрос  Grinning
Моите предположения - Рейхан не е била слугиня в конака. Февзи я е завел в конака, както направи Фарук - завел я е като невеста. Но предполагам, че не са имали брак и майката на Февзи е направила всичко възможно да ги раздели, защото си е била харесала Есма за снаха. Рейхан е била бременна, а Февзи може и да не е знаел. Заплахите към Рейхан са били от Есма и Рейхан е заминала за някъде и сигурно се е омъжила за друг и е родила Адем и той е получил името на съпруга на Рейхан. Малко ме смущават думите за деня на смъртта на Февзи, че е рождения ден на Адем и Рейхан. Но не мисля, че Февзи е прогонил Рейхан. След като е на гроба му, той е бил и си е останал нейната любов.....Всички гадости ги е направила Есма в комбина със свекърва си.....
Относно възрастта на Адем - той сигурно е на 40 години. А имам бегъл спомен, че някъде беше казано, че Фарук е на 37 години....Може и да греша  ooooh!

Деси значи си снощна  Grinning Милата ми тя  ooooh!

Морела - нормално е младите хора в Турция да не се интересуват от такива архивни истории. Те гледат сериали с млади актьори....
Но на мен и на останалите момичета сюжета ни е интересен. Има много тайни, които и ние се опитваме да разгадаваме....
Например Адем в резюмето за сериала беше представен като враг на Фарук...пък ето, че той  се оказва полубрат..... Thinking

# 339

Май само двете продължаваме да чоплим този въпрос  Grinning
Моите предположения - Рейхан не е била слугиня в конака. Февзи я е завел в конака, както направи Фарук - завел я е като невеста. Но предполагам, че не са имали брак и майката на Февзи е направила всичко възможно да ги раздели, защото си е била харесала Есма за снаха. Рейхан е била бременна, а Февзи може и да не е знаел. Заплахите към Рейхан са били от Есма и Рейхан е заминала за някъде и сигурно се е омъжила за друг и е родила Адем и той е получил името на съпруга на Рейхан. Малко ме смущават думите за деня на смъртта на Февзи, че е рождения ден на Адем и Рейхан. Но не мисля, че Февзи е прогонил Рейхан. След като е на гроба му, той е бил и си е останал нейната любов.....Всички гадости ги е направила Есма в комбина със свекърва си.....
Относно възрастта на Адем - той сигурно е на 40 години. А имам бегъл спомен, че някъде беше казано, че Фарук е на 37 години....Може и да греша  ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10
Ани и аз съм на това мнение.Есма има натрупан опит и стаж в мръсотиите ,затова сега ще прави същото в съдружие с Ипек .С една дума "Търкулнало се гърнето па си намерило похлупак "

# 340

Май само двете продължаваме да чоплим този въпрос  Grinning
Относно възрастта на Адем - той сигурно е на 40 години. А имам бегъл спомен, че някъде беше казано, че Фарук е на 37 години....Може и да греша  ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10
Ани и аз съм на това мнение.Есма има натрупан опит и стаж в мръсотиите ,затова сега ще прави същото в съдружие с Ипек .С една дума "Търкулнало се гърнето па си намерило похлупак "

Ани,  Hug! Тио,  Hug!
Съгласна съм с вас!  newsm10 newsm10
Дори си мисля, че на Рейхан може да са й извъртяли същия номер, който сега се опитва Есма да го приложи на Сурея -да ги разведе с Фарук....

Ани,
Скрит текст:
като гледам това гадно време през прозореца, ме навявам едни мисли.... smile3524 smile3524

Много гадна беше Есма , като видя тортата... Вероянто Нургюл се е грижела за тримата по-малки сина, докато Есма е гледама само Фарук... Рейхан ми хареса - поне засега... Няма злоба в нея, има само много мъка заради изминалите години.  Да идва вторник за да разберем още нещичко.

Цитат

Мурат засмущал Аслы!

Мурат Боз и Аслы Энвер были замечены на выходе заведения в Этилере. Мурат Боз сказал, что не пропускает ни одной серии и каждую неделю у экрана смотрит "Стамбульскую невесту".

Боз:" Я в восторге когда смотрю на Аслы. Я горжусь ею."

Кстати говоря, Мурат Боз ждал свою возлюбленную до тех пор, пока у неё не закончились съёмки в Этилере.

Ани, и на мен ми се струда, че всички приятели на партньорките на Ози са притесняват /да кажем/ от присъствието му до половинките им. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Освен, че е чаровен, може би е палавичък....

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 19:06 от dessislawa1

# 341
  • Варна
Обаче на мен леля Синем и в тази серия ми хареса. Отново застана зад гърба на племенницата си и заяви, че ще се обажда щом всички я нападат. И още нещо- виждайки състоянието на Сю, тя направи всичко по силите си за да е наистина до нея и да облекчи болката и. Самия факт, че тя предложи разходка! Точно тя, която цял живот търка дивана пред телевизора, говори много. Ами след разходката!? За да разсейва болката в душата и, я накара да пресява цветя за стаята. И съветите, които и дава са отлични! Та нали точно тя я молеше да сподели с мъжа си за Йомер. После и каза, че още не са свикнали един с друг; че трябва да напаснат характерите си; молеше я да не го притиска, да го остави да премисли случилото се; дори по телефона да не му звъни и още по-малко да отива при него. Ако Сю не беше отишла във фирмата, вероятно Фа щеше да се прибере за вечеря и може би щяха да поговорят, все пак той сутринта и каза, че не и се сърди, но е напрегнат от случилото се. Отиването и във фирмата не уталожи, а повиши това напрежение и въпреки всичко той пак може би щеше да се прибере по някое време, още повече, че щеше да си припомни думите на Фикрет как Есма е чакала баща им на прозореца-дори само мисълта, че и Сю може да е там- на прозореца щеше да го накара да се върне. Видяхме в предната серия как мимолетната раздяла в две спални ги накара да тичат един към друг. И сега може би щеше да се получи същото. Но Сю не се вслуша в леля си и допусна нова грешка, при това фатална.

# 342
Тио  Hug

Както се казва, Есма вече го е играла този филм....И не само с Рейхан. Вече в ролята на стопанката на конака по същия начин е постъпила с Бегюм....
Той затова Фарук първо сключи брак със сюрея и тогава отидоха в конака като съпрузи.... постави Есма пред свършен факт....

Още един любим момент....

Деси

Скрит текст:
До обяд беше слънчево и топло...ама ти сигурно си проспала този момент  Joy Joy Joy Joy Joy Сега е мрачно, дъждовно, само за в кревата.....

# 343
Обаче на мен леля Синем и в тази серия ми хареса. Отново застана зад гърба на племенницата си и заяви, че ще се обажда щом всички я нападат. И още нещо- виждайки състоянието на Сю, тя направи всичко по силите си за да е наистина до нея и да облекчи болката и. Самия факт, че тя предложи разходка! Точно тя, която цял живот търка дивана пред телевизора, говори много. Ами след разходката!? За да разсейва болката в душата и, я накара да пресява цветя за стаята. И съветите, които и дава са отлични! Та нали точно тя я молеше да сподели с мъжа си за Йомер. После и каза, че още не са свикнали един с друг; че трябва да напаснат характерите си; молеше я да не го притиска, да го остави да премисли случилото се; дори по телефона да не му звъни и още по-малко да отива при него. Ако Сю не беше отишла във фирмата, вероятно Фа щеше да се прибере за вечеря и може би щяха да поговорят, все пак той сутринта и каза, че не и се сърди, но е напрегнат от случилото се. Отиването и във фирмата не уталожи, а повиши това напрежение и въпреки всичко той пак може би щеше да се прибере по някое време, още повече, че щеше да си припомни думите на Фикрет как Есма е чакала баща им на прозореца-дори само мисълта, че и Сю може да е там- на прозореца щеше да го накара да се върне. Видяхме в предната серия как мимолетната раздяла в две спални ги накара да тичат един към друг. И сега може би щеше да се получи същото. Но Сю не се вслуша в леля си и допусна нова грешка, при това фатална.

Права си Бризче...точно това си мислих вчера, когато Сенем беше с тояжката, че то ходенето не е като да лежиш на дивана по цял ден.... Grinning
И друго....заради Сюрея, тя се лиши от дизитата, които е следяла. Тук няма телевизор в нито една стая...негодува Сенем, но не си взе куфара и да се прибере, за да си гледа сериалите, а остана до Сюрея....Но както писах вече Сюрея е малко своенравна...свикнала е да решава всичко сама и изобщо не послуша леля си.....
А Фарук може би наистина щеше да се върне дори и посред нощ....
Трудно му е на Фарук. От една страна иска да защити Сюрея...от друга страна са братята му...Много ми харесаха разговорите с Фикрет. На този етап и във Фикрет няма злоба...Фарук му се извини за провалената сватба, но му стана тежко когато Фикрет му каза - но се случи....Извини се и на Осман, че вечерта когато се прибра е бил груб с него....След това за акциите - каза на Фикрет, че акциите са на пазара...че това е търговия, но вътре в себе си и той е сигурен, че причината за обезценяването на акциите е случилото се в сватбената нощ....
Фарук не иска да натоварва Сюрея и не говори за тези неща...но той си ги преживява....Докато Сюрея си знае нейното....

# 344

Снимка зад кадър-Сурея е някъде, тази едноетажна и обикновена къща зад нея?

Ами тук? Това отзад не е ли аптека? Дилара нещо я убеждава може би?
Тест за бременност?

Общи условия

Активация на акаунт