Съмнявам се, че истерията покрай страшното морбили и евентуалната епидемия се раздухва умишлено, именно заради нарастващото недоверие към ваксините.
И от грип умират хора, при това всяка година има епидемии, трябва ли да си бием ваксини против всичките му щамове, всяка година? Нали се видя колко са ефикасни.
Иска ми се да вярвам в системата ни и в нашите лекари? Как да го направя обаче, как се става щраус?, като действията или бездействията им ме карат да мисля обратното.
Дали ние сме единствената страна, която я обитават някакви супер хора, на които ваксините не причиняват никакви сериозни странични реакции, за разлика от другите държави, затова и не ни е нужен фонд за финансова подкрепа на увредени от ваксините или просто нежеланите реакции след ваксинация, подлежащи на задължително съобщаване в България
https://www.vaksinite.com/nezhelani-reakcii-sled-vaksinacia/
не се признават и докладват, умишлено и с цел.
Аз съм личен свидетел на второто.
Дали със същата вяра, че сме супер хора, бившите здравен министър и премиер щяха или по-скоро приложиха на хиляди български деца ваксина, в която количеството на отровното вещество живак превишава с 2000% максимално разрешеното! ,и това се разкри случайно, благодарение на една журналистка,
а има ли количества на живака, алуминия и формалдехида във ваксините, които са безопасни. Дори за момент да приемем хипотетично, че количествата са безопасни в една ваксина, децата получават повече от една ваксина. Натрупаните количества пак ли са безопасни? Колко ваксини могат да бъдат бити в човешкият организъм?
Кой, къде проучва какво количество от тези метали може да понесе детето преди да рухне, съобразено и със средата, в която живеем?
http://focalpointbg.com/images/stories/EKSPERTNO_MNENIE_Georgi%20Bekjarov.pdf
Вероятно през 2018г. ще се въведе в задължителния имун. календар ваксина и срещу варицела, но тя няма да е моно, не се заблуждавайте!
За това колко опасна е варицелата Мангъров започна да говори още от сега, не е далеч времето, когато ще започне да се сравнява и тази болест с чума.