Дали имат връзка

• 106 693
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 900

Ха-ха радвам се, че те разсмях. Абе има такива долни жени, дето колкото и да си обичаш твоята съпруга, ще ти го отмъкнат пред очите ти. Нямам думи просто.

Колкото и да е долна една жена, ако мъжът е на място, нищо не може да направи. Оттук следва, че и мъжът е долен.

# 901
  • here and now

Ха-ха радвам се, че те разсмях. Абе има такива долни жени, дето колкото и да си обичаш твоята съпруга, ще ти го отмъкнат пред очите ти. Нямам думи просто.

Колкото и да е долна една жена, ако мъжът е на място, нищо не може да направи. Оттук следва, че и мъжът е долен.
+1
Хммм жените долни.. А мъжете с мед да ги намажеш..
Думи нямам просто...

# 902
Абе, че и мъжете са такива, е ясно. Не мога да определя. Времето, в което живеем и мъжете и жените са еднакво развалени.

# 903
Тъй и тъй обърнахте темата на лаф моабет,  да ви кажа и аз: Медоносна пчела на лайно не каца. Муха обаче винаги ще го надуши. Толкоз по въпроса кой какъв бил по-точно от партизаните в подобни истории.

# 904
Тъй и тъй обърнахте темата на лаф моабет,  да ви кажа и аз: Медоносна пчела на лайно не каца. Муха обаче винаги ще го надуши. Толкоз по въпроса кой какъв бил по-точно от партизаните в подобни истории.

Така е. Права си

# 905
Сложи на стената си:

"Моля кварталната подлога да спре да ми досажда!"

Който се разпознае ще беснее  Mr. Green

Какво става с теб? Как се чувстваш?

# 906
какво значи връзка а ако има само сексуално привличане

# 907
Това не го разбирам, как само сексуално привличане, ние да не сме животни?

# 908
  • Sofia
Това не го разбирам, как само сексуално привличане, ние да не сме животни?

Да, животни сме. Вид Хомо Сапиенс, Клас Бозайници. Повече можеш да видиш тук, ако искаш:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0% … D0%B2%D0%B5%D0%BA

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0% … D0%B1%D0%BD%D0%B8

# 909
  • София
Авторката отдавна не се е разписвала в темата. Интересно ми е как е постъпила. Беше тук наистина за съвет, а не просто да изплаче мъката си и да продължи да живее в същата конфигурация.

# 910
По скромния опит, който имам от подобна ситуация, авторката е заградила мъжа си и го пази от лошите други жени. Няма да се раздели с него, а той ще става все по-добър в лъжите. Най-вероятно ще се разделят само и единствено, ако мъжът й истински се влюби в друга и сам избяга от семейството, иначе не. Peace Всеки си решава, но залагам каквото и да е, че нейното решение е това.

# 911
Също мисля,че нямa сaмa дa го изгони...

# 912
Какво се случва? Изгони ли го?

# 913
защо ли си мисля , че не е .... и че няма да отговори ?

# 914
  • Варна
Аз пък си държа на мъжете приятели и щом ги наричам "приятели", то нямам никакво сексуално влечение към тях и не бих изпитала и в най-слабите си моменти. Не бих била очарована и ако някоя несигурна дама се опитва да прекрати приятелството ни. Ако толкова е загрижена дали с моят "приятел" имаме нещо повече, нека дойде да ме пита сама и да се увери.
Един човек не е нужно цял живот да е вързан на каишка за семейството си и всичко да прави само и единствено с половинката.

Общи условия

Активация на акаунт