Великобритания - Тема 69 Великденска Зелено Пролетна

• 76 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ave, Ell, Малката Госпожица Мърморана  мого благодаря!!!

# 631
  • Leeds, UK
Привет! Тук при нас много горещо тия дни, ужас, аз хич не мога да понасям жега. Един мързел ме наляга, нищо не ми се прави, само пуфтя и лежа по диваните. Не мога да се понасям. Хубавото е, че не ми се яде нищо Simple Smile
Някой питаше за кученцето как да го научи къде да пишка. Да ме подсети на лични да му обясня аз как съм си учила кучетата.  Котката  научих  да ходи в тоалетното гърне  Grinning

# 632
  • York
Стискайте палци, майка ми идва днес за 3 седмици.  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 633
  • Истински се вижда само със сърцето.
Стискаме Simple Smile ти как си ?

# 634
  • някъде в орбита...
ponqkoga, смела жена. Аз едва преживях 5 дни с моята Mr. Green

# 635
Скици  Mr. Green майка и баба бяха 2 седмици, дойдоха седмица след като ни изписаха от болницата, но София изкарахме супер, а и ми бяха голяма помощ след секциото.

# 636
  • Стара Загора. Три чучура-юг - Derby
Здравейте, момичета . Както винаги следя с интерес великолепните ви съвети. Ние също мислим да посетим Лондон и инфото за автобусите ще ни е от полза, благодаря за което . И при нас в Дарби днес следобеда  беше някаква тежка жега ,за моя радост към 8 вечерта разхлади . И аз така в последните години ,хич не мога да издържам жегата ,въпреки че преди да се преместим в Англия ,поживяхме  доста години в Гърция.
Хапи Белла , много те моля кажи ми как да научим котката да ходи на гърнето в тоалетната , и дано не е късно де ,тя стана на 1 година....
Искам също така и много да ви благодаря за съветите относно училища и система , и да споделя и нашият опит. И двамата ми сина се справят наистина много добре ,малкият е година2 и наистина за няколко месеца усвои материал за години назад. Големият ми,  държа матурите тази година ( 11),при него си беше доста учене  , оставаше до 6 вечерта в училище за допълнителни занимания и дори и ваканциите вземаше още часове . Но , при него имаше доста материал за усвояване и ще видим резултатите от матурите август. Своевременно от колежа ни предложиха : 1та година да учи за английски второ ниво и след това за специалността която си избра  -   информационни технологии . Мисля ,че имаме още доста работа. В тази връзка ,бих искала , да помоля ,  ако има мами от Дарби или района с деца тийнейджъри  на  15 - 16 годишна възраст да споделят опит за всичко което, преценят и мислят ,че е важно ,  като съвети и информация . За съжаление ми се струва ,че децата ни се чувстват малко самотни на моменти ,в  този интензивен живот... Както и да е , да са ни живи и здрави ,като гледам какво става напоследък...все лоши новини . Хубава вечер на всички. bouquet bouquet bouquet

# 637
здравейте момичета  Simple Smile лятото май наистина дойде  Grinning В Лондон си е жега направо тия дни. Обмисляме разходка до Портсмут утре, какви са ви впечатленията от там, какво си струва да се види? Със сигурност ще направим един плаж - може би West Wittering.  grinning039

# 638
  • UK
Аз живея в Портсмут и много си го харесвам. Simple Smile Има много неща за гледане, ховъркрафта на Кларънс Пиър, там има и малък увеселителен парк и игри, уикендите има жива музика на бандстанд-а, до Пирамидс има много хубава малка градина с камънаци и тн, на Кану лейк има музика понякога уикендите, там е и розовата градина, която тъкмо е нацъфтяла и е страхотна. На Гънуорф Кийс си струва да се качите на кулата, гледката е страхотна и си заслужава, има няколко кораба, замъци в съседните градчета, каквото ви харесва за гледане.  Иначе и аз днес бях на плаж и за пръв път влизам в морето тук... Както си бях с дрехите. Влязох уж само да си намокря краката и една вълна ме заля и ми намокри полата, и аз направо си влязох както си бях. После седях на една пейка да съхна и сега съм червена като рак, направо се виждам от Космоса.

# 639
Ейй... докато беше студено и намръщено седмици наред от вчера е истинска лятна жега.....Първата вечер в къщата беше ужасно топло и не можах да мигна от задух.Хола и спалнята ни са южно изложение и вътре е като в парник.
Снощи обаче реших кардинално въпроса-спахме под открито небе...Изнесохме 2 сгъваеми матрака с дъщерята под газебото(шатрата) отзад на плочника на двора и така спахме.Беше прохладно и се усещаше лек бриз.Един таралеж прибягваше през двора-чухме шум,светнахме с фенерчето и го видяхме....
.Ами така де-как спят на терасите(на покривите на къщите си) арабите и индийците,защо и ние да не пробваме да спим навън в жегата.Тук няма комари(не са хапещи) да ни притесняват-не ни трябва мрежа.А небето чисто обсипано със звезди-красота. Simple SmileМасата за хранене е там,а също и разклонител сме опънали за лаптопите и телефоните.Щерката учи навън под сянката...и така.Само един басейн да сложим за разхлаждане и не ни трябва море. Laughing
Не се очаква скоро да вали,така,че ще караме така докато можем.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 18:59 от Zhani

# 640
  • Оптимист по принуда
Жега.
А ние сме болни - майка и щерка.
Да ви похваля райънеър. Майка ми погрешка си купила билет за 6.07, вместо за 04.07. Втресе я като видя каква я е свършила. Видяхме, че е £40 смяна на дата. Но нещо ме накара да пиша в лайв чата им, преди да се засиля да правя промяната. Девойката беше супер разбрана и ми обясни, че т.к. резервацията е направена в последните 24ч, няма да плащаме нищо, само разликата в цената на билета. Но такава нямаше, та промяната излезна абсолютно безплатна. Много приятно ми стана.

# 641
  • UK
Тъкмо се бях засилила да питам.как са там температурите,  че ние сме в бг но средата на седмицата се връщаме наобратно.  Тръгнахме с пролетни дрехи, тук е лято, ама в uk Thinking как ще се движат градусите през седмицата , чудя се, как да обличам децата на връщане newsm78

# 642
Кокона при нас е 30 днес, дават го до петък около 27, после да паднат около 21. Виж за вашият район.
За мен лично и на 21 особенно без вятър е доста топло, създава усещане поне за 26 гр.

# 643
  • UK
Топло е много, днес децата шляпаха в басейна на двора. Вчера ходихме в страхотен парк, с гори и горски трасета за велосипеди, наехме си и карахме за първи път четиримата заедно, сега почваме да търсим да си купим, такова удоволствие беше.  Laughing
С порастването на децата става все по-весело.  Heart Eyes

# 644
Жеги и лято обичаме в нашето семейство. Правихме чоризо наденички в градината и пихме розе (не че не го правим и като е по-хладно, но си е друго да почувстсваш лятото!
За щастие инсталирахме 2 климатика вкъщи още при ремонта, на най-долния етаж е прохладно винаги. Но прекарахме уикенда изцяло навън.
Яд ме е, че сега сме на работа през седмицата и спазваме корпоративен дрес код с мм, не мога да си сложа джапанките и летните рокли ... И горкото ми момче със сако и вротовръзка на училище ... на всичкото отгоре има и афтър скул финанси, не знам мозъкът му дали ще работи в жегата.

За пръв път чувам нещо хубаво за Райнер. Ненавиждам ги заедно с Уиз, но нямам голям избор с компаниите монополисти.
Жегата ме мотивира да свалям зимните паласки и да се готвя за истинската ваканция през август, днес ъм на салати.

Общи условия

Активация на акаунт