Звездни компромати - 319 част

• 105 007
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ох, тази жена има спешна нужда от стилист  ooooh!

# 571
Няма да помогне.

# 572
В " Тази събота и неделя" по бтв гост ще бъде Мария. Анонса е " за любовта, раздялата и новото начало" . Аз ще гледам  Flutter

# 573
В " Тази събота и неделя" по бтв гост ще бъде Мария. Анонса е " за любовта, раздялата и новото начало" . Аз ще гледам  Flutter

Пожелавам ѝ да няма вече повод да дава подобни интервюта.

# 574

Второ - от предна връзка има момиченце.
Не просто връзка, а брак.

# 575
Признавам, че не разбирам много от грим, но този изглежда много зле положен. А самата Цвети с този цвят хич не ми харесва.

# 576
Признавам, че не разбирам много от грим, но този изглежда много зле положен. А самата Цвети с този цвят хич не ми харесва.
Клипът е ужасен! Цвети е с кофти грим, прическа и изглежда с много дебел врат. ooooh! Кой изобщо снима така зле, че и за реклама? Stop А момичето е хубаво по принцип.

# 577
Добре, значи не съм само аз с това впечатление Simple Smile

# 578
# 579
Имам едно ... неприятно чувство... относно тази гимнастичка.  Rolling Eyes
Да е жива и здрава и да се възстанови колкото може, но имам чувството, че яко осребрява падането от 6тия етаж...

# 580
Беше написала скоро, че е започнала нов живот - нова среда, нови приятели дори. С другото Цвети от ансамбъла казваха, че са си като сестри и са страшно близки, а наскоро гледах, че вече не се следват в Инстаграм.  newsm78

# 581
  • София
Имам едно ... неприятно чувство... относно тази гимнастичка.  Rolling Eyes
Да е жива и здрава и да се възстанови колкото може, но имам чувството, че яко осребрява падането от 6тия етаж...
Е , може да си има идеи, бизнес идеи. Тъпото е ,че винаги че я свързват/ме с това.

# 582
Цвети, както и всичките й колежки, имат да наваксват едни 10-ина изпуснати години социален живот. Да не говорим, че излизайки от залата, сигурно е доста трудно да осмислят ежедневието си. Такива залитания са съвсем нормални за тях, дано си намерят пътя.

# 583

Второ - от предна връзка има момиченце.

Всъщност ще са второ и трето.  Wink

# 584
  • където ми харесва
Хм, значи чакат близнаци.
Поне да приличат на нея, че иначе...

Общи условия

Активация на акаунт