Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 146 351
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 2 175
  • при късмета
И аз си получих топката и блузата от бонбоните, рано рано. Имах 2 СМС, а се оказа, че и последната чаша от троя е в куриера. Добре, че ме познава и се сети, че май три, а не 2 пъти ми има името в списъка.

Няма ме в Бритос, ама няма да се отказвам

# 2 176
Не. Точно днес няма абсолютно никой. Аз затова се ядосвам. Веднъж в годината се случва да няма никой в нас и точно днес ще ми се падне да я донесат. Не знам как да се свържа с куриера да го питам ако минава и през града, в който ще съм да се срещнем там. Касовата е в мен.

# 2 177
  • Пловдив
Villly1 , звънни на националния телефон на Лео, за да ти кажат кой е твоят куриер.

Брат ми е куриер точно към тях. Вчера се оплака, че цял ден раздавал топки, кърпи, кафета и неща на Теди Laughing Били заринати.

# 2 178
Преди две седмици си получих двете чаши от Орео и странната лъжичка, а днес ми звъни куриера да отивам да ги взема. Пратили ги пак Rolling Eyes
Казах му да ги връща, нама ги кодовете вече.

# 2 179
  • София
Здравейте,може ли да ми кажете каква е играта на Либрес превръзки и до кога?
В Гугъл нищо не намерих! newsm78

# 2 180
# 2 181
  • Под Слънцето
Извинявам се, но кой ще ми донесе топката от Сникърс? Че тук се обърквам вече от толкова пратки..
 Peace

# 2 182
Спиди носят топките.
Имам пратка от Лео, а освен Орео май нищо друго не чакам. Любопитството ще ме изяде.

# 2 183
  • при късмета
Спиди носят топките.
Имам пратка от Лео, а освен Орео май нищо друго не чакам. Любопитството ще ме изяде.
Но орео  наградите носят Тип топ

# 2 184
Спиди носят топките.

На мен Лео ми донесоха кърпата от бонбонките. Peace

# 2 185
Обадиха ми се че печелим куфар от Престиж в магазини CBA

# 2 186
  • София
Честито на печелившите - мен ме няма.  Mr. Green

# 2 187
  • при късмета
Получих си и последните чаши от Орео, та вече нищо не чакам.
Време е за нови награди

# 2 188
  • Сандански
Взех си топката от сникърс Simple Smile

# 2 189
Честито за наградите Simple Smile
Днес получих писмо от Зева, в което ми поискаха ЕГН-то, за да ми пратят служебна бележка. Дадох им го, сега ще трябва да измисля къде да я съхранявам, докато дойде време за деклариране.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт