ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 76 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Поли, при нас до 'Прието заявление' мина не повече от седмица.

# 301
Не "прито" , а "одобрен". Чака се около 2 месеца.

# 302
Първи статус "прието заявление"
Втори статус "Разглежда се от комисията"
Чак тогава е "одобрен"
Веднага след взимане на номер, може да не е вкарана информацията в системата и дава грешка, когато се вкара излиза статус "Прието заявление" За този период питах, а не колко се чака до одобрение!
Благодаря ви момичета

# 303
  • София
Поли петъците обновяват инфото в сайта.
А този път нямах статус "разглежда се от комисията". От "прието заявление" минах на "одобрена"

# 304
Поли петъците обновяват инфото в сайта.
А този път нямах статус "разглежда се от комисията". От "прието заявление" минах на "одобрена"

Да, миличка благодаря:)
За втори опит може да няма статус "разглежда се от комисията"

# 305
Не за втора - а изобщо !
И аз съм взела заповед.

Два статуса са.

# 306
Не за втора - а изобщо !
И аз съм взела заповед.

Два статуса са.
Явно това е ново, преди година, когато аз подавах, имаше 3 статуса!

# 307
Не за втора - а изобщо !
И аз съм взела заповед.

Два статуса са.

При мен бяха три статуса със сигурност!
Сега може да има промени.

# 308
Аз кандидатствах ноември 2016 и бяха само два - "прието заявление" в продължение на 2 месеца и "одобрена".

# 309
През септември 2015, статусите бяха три. Одобрението също ставаше за около два месеца, но първият около месец статусът беше "прието заявление", а вторият месец статусът се сменяше на "разглежда се от комисия".

# 310
  • София
Слушах вчера д-р Стаменов, който гостува в БТВ на Цветанка Ризова. Той уточни, че фондът ще покрива до 4 процедури, а не неограничен брой, но финансирането ще се увеличи и няма да се чака толкова много.

# 311
  • София
 Zazu1, до 4 опита ли? Нали бате Бойко каза5-6-7, колкото прецени лекарят? Явно и в това изявление има "дребен шрифт". Нямали да публикуват нещо ясно в сайта на ЦАР?
Прегръдки за всички 

# 312
Сега гледах по Тв интервю с ЦАР ( дамата , коята ми даде заповедта) и тя каза, че отпда ограничението от 3 опита.
Това не значи 7-8 опита . Според мен това не е безвредно да правиш толкова опити, така че този момент с броя опити става личен избор.
Предполага , че след 4-ти опит с неуспех от една клиника, когато док. каже "стига толкова" , пациентките просто ще сменят клиниката.

Според мен други финансови облекчения трябваше да има . ЗЕТ, ЕЦ, донорски материал.

# 313

Според мен други финансови облекчения трябваше да има . ЗЕТ, ЕЦ, донорски материал.

Права си Майче, и не само тези.. Няма да е лошо да включат и изследванията предхождащи инвитро процедурата, генетични, имунологични и т.н. .... или поне частично да ги поемат.

# 314
Здравейте, 34142 от 11.08.16, отива за заповед на 08.06.17.от фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт