Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Привет, привет! Peace Hug
Линка, нормално е в тези дни да имаме по малко време за темата Grinning
То , ролки, маникюр,туй-онуй и времето литнало Wink

Пък и пролетта в добавка ooooh!

Да не казвам, че с каката Сабинкова гадаем на кафе, ще видим ли финал в Маракеш или... "оня" пръст дето го показва Гришо без да иска върху камилата Mr. Green

ДК го чакам с интерес, но знаете , че е така защото не влагам чувства. Историята ми харесва, стига ми! Grinning
Музиката ми за днес е повлияна от любимката ми Хасрет PeaceKendji, Chico & les Gypsies

Хубав ден желая на всички! Hug Peace

# 91
Надин Hug

Пуснали са още нови снимки от 22еп. Peace

# 92
Здравейте!  Hug
Гледам, има нови снимки...

(тоя пък къде гледа, що не си гледа дамата!  Joy Crossing Arms) Не Джес, а онзи господин, с бялата ризка...

И статия в гече - Онур не отговаря на въпроси за Туба
https://www.gecce.com/fotogaleri-onur-saylaktan-tuba-buyukustun- … ulaklikli-onlem/1

Хубав ден на всички!  Hug

Злати  Hug изпревари ме с една обиколка, ама няма да трия, нека има Joy

# 93
  Здравейте! Hug
  Аз докато влезна, вие сте наслагали снимки нови. Crossing Arms

Тъкмо се чудех, защо са така хванати разведените и се сетих за "хванатите" колеги Туба и Еркан. Grinning

надинкова, може и онзи пръст да е, защото Робредо си е силен противник и ако му е ден, ще извърти един "мръсен танц" на Григорий. Thinking

# 94
Здравейте Запленени Дружки

Гледам, че нови снимки от новия епизод са им "се откъснали от сърцето" на АЯ - Злати Hug, Линка Hug. Е, все още е само сряда. Whistling Може до довечера още един фрагман да ни пуснат, я  Wink  Joy

Вичи Hug ти си още "по-оптимистична" с идеята  всичко в един ден - подсказки, фрагмани, снимки, че и излъчване на нов епизод  hahaha Тогава феновете хептен няма да имат време да реагират  Joy

Цвети Hug да знаеш, че много добре те разбирам как се чувстваш по отношение на ДК. И на мен нещо все не ми достига по отношение на любовта на СюДжес Rolling Eyes
Но и аз като Надин Hug го приемам сериала такъв какъвто ни го показват. И Злати Peace е права, че каквото са сътворили СЦ, и каквото им каже режисьора - това показват Туба и Киво. Защото и двамата са прекраси актьори, а Туба я знаем как може да показва любовта  yes Може би идеята на авторите да е тази Thinking newsm78

Радвам се, че колажа и гифчетат ви се харесаха  Heart Eyes Поне стават хубави гифчета с танцуващите Сю и Джес Whistling

Оставям ви до довечера

# 95

Въх, бе! Rolling Eyes Аз си помислих, че Сю и Джес случайно са се срещнали на тази сватба, а те май са там като двойка ooooh! Да не са в някоя обща акция, като детективи под прикритие Wink Mr. Green Няма лошо! Поне десетина филма знам, в които двойките докато си детектисват, лека полека стигат до леглото Joy Joy

Един танц от мене, който да ни настрой за епизода Grinning Във водата има цяло ято от ГБП/ и малко черни, /като Сабинкова/ Wink

# 96
  Хайде и един от мен - с облаците над главите им, 'дето Сюшка е виновна, ами не си седи дома и да чисти лещата.

Мда, Цвети, и аз съм от този отбор. Peace Тя сценаристката забрави и за бизнеса с парфюми на Тахсиновата щерка. Ще видим ли и стъклените дервиши? Thinking

Онур се срещнал с Гюл Огюз. Може би е журналистка? newsm78

# 97
Привет! Гюл Оуз е продуцент, режисьор, сценарист. Работила е с Онур по сериала "Спомни си, Гьонул". Сега май е режисьор на Чобанската звезда.  Това излезе в Гугъл.

# 98
 Хайде и един от мен - с облаците над главите им, 'дето Сюшка е виновна, ами не си седи дома и да чисти лещата.

Мда, Цвети, и аз съм от този отбор. Peace Тя сценаристката забрави и за бизнеса с парфюми на Тахсиновата щерка. Ще видим ли и стъклените дервиши? Thinking

Онур се срещнал с Гюл Огюз. Може би е журналистка? newsm78

Сабинка  Hug Гюл Огюз е режисьорката на Хатирла Гюнюл, дето Онур игра главната роля.
Може да имат общ проект или нещо друго, знае ли човек... Wink http://www.sinematurk.com/kisi/5279-gul-oguz/
Цитат
Онур Сайлак, одев наушники убежал от вопросов!
Онура Салака, заметили в районе Бебек, с режиссером Гюль Огуз. Они попали под объективы, в кафе, в котором провели время. На выходе, чтобы не отвечать на вопросы, Онур надел на уши наушники.

Надин  Hug и аз изгледах Красавицата и звяра, пприказка, предметите говорят и пеят,  децата ще го харесат... Laughing
Ами мисля, че замисълът на нашето дизи е нещо такова - силата на любовта води до промяна на героите и дано да видим това, нищо, че сега сме недоволни... Laughing

ПП Вали  Hug ти си отговорила, ама пак ще повторя. Днес така ми върви!  ooooh!

# 99
О, да. Напомни ми за едни любими "Съдружници по неволя":

Цитат
Във водата има цяло ято от ГБП/ и малко черни, /като Сабинкова/ Wink

# 100

Цитат
#CesurVeGüzel Окан Ишик:
- Сердце Джесура разбито, после слов пролитых из уст Сюхан.
- Новые улики, в деле Тахсина Корлудаг вынуждают Сюхан и Джесура действовать заодно.
- Джесур приблизится к раскрытию тайны, смерти матери, но в конце этого пути его ждет большой сюрприз.
- Любовь Джесура и Сюхан преподаст самый, самый сложный экзамен
https://twitter.com/okanbugun/status/852069657553117184
https://vk.com/club143398602

След вчерашния фрагман, феновете са качили дизито в топ тренда на Турция! Явно романтиката много ни липсва!  Mr. Green ми да си вземат бележка създателите, белким нещо променят... Sick

# 101
Здравейте Hug
Дами HugБлагодаря ви за новите снимки,за инфото.

Момичета Hugтези дни нямаше ли КЧ и Туба да получават някаква награда за КПА,за многото продажби,не мога да намеря за коя дата беше ,newsm78 така ,че нещо може да се  сетят да пуснат.
 Поздравче за всички дами.

любэ Позови меня тихо по имени

# 102
Здравейте Hug
Дами HugБлагодаря ви за новите снимки,за инфото.

Момичета Hugтези дни нямаше ли КЧ и Туба да получават някаква награда за КПА,за многото продажби,не мога да намеря за коя дата беше ,newsm78 така ,че нещо може да се  сетят да пуснат.
 Поздравче за всички дами.

любэ Позови меня тихо по имени

Вичи, Hug на 4 място са миналата година по продаваемост и надали ще отидат.
Ден сряда. За някои е глупост, за Каролина Акоста ( преподавател на годината за 2016 година в САЩ ) от Виржинския университет: "Независимо от езика ние разбираме романтиката и мелодрамата. Затова ни привлича #karaparaaşk #telenovelas"

https://twitter.com/caa2410/status/734725104110841856

Скрит текст:
Carolina Acosta-A.‏
@caa2410

No importa el idioma, todos entendemos de romance y melodrama. Por eso nos enganchan. #karaparaaşk #telenovelas

Драмата към днес.

# 103

Сабинка  Hug голямо дизи беше КРА, независимо от недомислиците, с които преливаше от време на време.  Joy
Обаче двойката беше суперска!  Joy Целият свят го отбеляза!  Joy
И сега гледам в туитър огромните рейтинги в ЛА!  Mr. Green
Светът обожава този сериал!  Twisted Evil
И аз го харесвам, особено двойката. Peace
Обаче новия сериал на нашите каки "Черен шрифт" има доста нисък рейтинг. newsm78
Нещо не ги оценяват в новия сезон...

КРА е минало, а аз обичам да гледам настоящето и напред.
Да се върнем на днешното ни дизи. Днес са получили и започнали да снимат 23 епизод.

Нещо СЦ не е моя, ама специално ролята на Туба е страхотна!  Сюхнче е брилянт - интелигентна, красива, умна, умерена и интелигентна! Е, поне аз така я виждам!  hahaha
Много я харесвам, разбирам всяко нейно състояние и действие, с две думи - моят човек!  Heart Eyes

Да видим какво са намислили занапред!  Mr. Green

Цитат
Ничего не скроешь от глаз людских...
Туба на передаче "Şeffaf Oda" 2010г.
Туба во времья съемок "КРА" 2015г.
https://vk.com/clubtuba507
Ако Сю и Джес спазват това, няма да имат проблеми... Mr. Green
Скрит текст:
"Это там.... за порогом,.... ты - Царь зверей!.... А здесь - не рычи, когда жена говорит"

# 104
Всеки със сериала си Wink  ooooh! Mr. Green Joy

kadir doğulu დ Tuba Büyüküstün

Общи условия

Активация на акаунт