Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 416
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Защо 4 пъти по ред? Постепенно инжектирахте ли? Какво количество общо стана?

# 151
Никой не ми отговори на предния въпрос за устните, но аз имам нов.  Mr. Green

Знам,че е много индивидуално, но искам да посъбера мнения.
Колко дни след процедурата ви спадна първоначалния оток и минаха синините? Има ли проблем скоро след това да се лети със самолет. Опитвам се да планирам, въпреки че изобщо не съм сигурна даже дали ще го правя.

Аз ходя на дерматолог при д-р Каляшева, така че на нея бих се доверила и за това, но ще трябва да звъня за час скоро.

# 152
Момичета, това нормално ли? Вчера ми поставиха една ампула Teosyal 4. Това, което исках е лек естествен обем на горната устна, тъй като по принцип е тънка и леко асиметрична (контурът от лявата страна е изяден и обезцветен в резултат от херпеси). А сега горната устна е доста по-голяма от долната и това надуване над самата устна е точно това, от което се притеснявах. Знам, че леко ще поспадне, но не ми изглежда както трябва. И това червено-синьо-лилаво петно не ми се струва нормално.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 21:34 от ЦветиКо

# 153
  • в 1001-та нощ
Никой не ми отговори на предния въпрос за устните, но аз имам нов.  Mr. Green

Колко дни след процедурата ви спадна първоначалния оток и минаха синините? Има ли проблем скоро след това да се лети със самолет. Опитвам се да планирам, въпреки че изобщо не съм сигурна даже дали ще го правя.

Аз ходя на дерматолог при д-р Каляшева, така че на нея бих се доверила и за това, но ще трябва да звъня за час скоро.

Аз съм правила устни 3 пъти - през 2 години. Синини не съм имала. Отокът е много леко в деня след процедурата. То не е точно оток. Като се порежеш на пръста - нали се сещаш - как леко се надува - такова е Simple Smile

Въздържах се от отговор по онзи въпрос - но да си кажа - може да, но е важно да е много прецизно, може би с филър, като този новия, защото не се надува, а каквото се направи при корекцията - така си остава. Това му е хубавото, че ефектът се вижда на момента. И затова очаквам да е възможно да бъде много прецизно   Peace

Допитай се и до Ванеска - няма да отиде много материал  Peace

Преди малко във фейса ми излезе видео на Скин лайн - за Канал 3 - коментират се неинвазивните, неинжекциони процедури, грижата за кожата. Говори управителката, споделям мнението й Simple Smile Във втораъа половина е показано и малко от Легаси за лице. Аз съм правила там и мога да потвърдя всичко - ултраприятна, енергизираща процедура, излизаш светнал, в бляък Simple Smile Няма болка, парене и т.н. Simple Smile

# 154
  • в 1001-та нощ
Момичета, това нормално ли? Вчера ми поставиха една ампула Teosyal 4. Това, което исках е лек естествен обем на горната устна, тъй като по принцип е тънка и леко асиметрична (контурът от лявата страна е изяден и обезцветен в резултат от херпеси). А сега горната устна е доста по-голяма от долната и това надуване над самата устна е точно това, от което се притеснявах. Знам, че леко ще поспадне, но не ми изглежда както трябва. И това червено-синьо-лилаво петно не ми се струва нормално.

Снимката не се вижда, но отокът спада Simple Smile Какво количество поставиха?

# 155

Снимката не се вижда, но отокът спада Simple Smile Какво количество поставиха?

# 156
Сложиха ми 1мл

# 157
  • в 1001-та нощ
Доста голям изглежда отока  Thinking Ще спадне разбира се.  1 мл само горе ли  Rolling Eyes При кой лекар?

Ванеска ми беше казала, ако реша да ползвам арника и Лиотон, но не съм ползвала никога. Попитай и своя лекар  Peace

Най-добре утре отиди на преглед, все пак  Peace Сутринта може да е по-отекло.

# 158
Доста голям изглежда отока  Thinking Ще спадне разбира се.  1 мл само горе ли  Rolling Eyes При кой лекар?

Ванеска ми беше казала, ако реша да ползвам арника и Лиотон, но не съм ползвала никога. Попитай и своя лекар  Peace

Най-добре утре отиди на преглед, все пак  Peace Сутринта може да е по-отекло.
При Ванеска го слагах. Не е само в горната, има малко и в долната. Този оток не ми се струва нормален, сякаш отокът е основно в частта над горната устна, а не в самата устна. И вчера не беше, чак толкова зле.

# 159
След слагане през деня вечерта изглеждах подобно. На другия ден всичко беше Ок.

# 160
  • в 1001-та нощ
ЦветиКо, масажираш ли? Понеже тя препоръчва, аз не съм, но една приятелка се поду след такъв масаж. Във всички случаи се обади утре непременно. Зная за случаи на алергия към ХК. Аз нямам нужния опит, за да правя генерални заключения. Дано е от масаж, ако си правила  Peace

# 161
Никой не ми отговори на предния въпрос за устните, но аз имам нов.  Mr. Green

Синини може и въобще да не получиш. Аз имах синини само първия път, когато ми го постави Валянова ( и зверски отток, устните ми бяха направо страшни). Следващите 3 пъти не съм имала, била съм при Живкова веднъж и в Норвегия следващите 2 пъти.
Отокът е максимум до 1-2 дни, максимум. Като, ако има отток то е най-видим първите 24 часа. Никакви проблеми да летиш със самолет Simple Smile, веднага след процедурата, ако искаш хващай самолета  Laughing

# 162
Защо 4 пъти по ред? Постепенно инжектирахте ли? Какво количество общо стана?
Аз исках просто хидратация на устните и въстановяване на моят обем и първият път (м.октомври м.г.)сложихме 1/2амр.Teosial kiss.Но след втората седмица когато спадна отока изчезна ефекта .Следващите два месеца сложих по 1 амр.И в началото на тази година още 1/2 амр.общо 3 амр.Звучи много но в действителност се получиха по - сочни устни и най - важното за мен да не личи че са пипани  PraynigЗа първи път правя устни и трябваше при мен да има натрупване защото бързо усвоявам ХК

# 163
  • Пловдив

Това "червено-синьо-лилаво петно", си е съвсем класически хематом, при това не бих казала, че е голям. За него не се притеснявай, до 4-5-6 дни ще е напълно отшумял Peace. И най-леката ръка да има доктора, пак може да се получи, ще мине  Wink. Това подутото над горната устна обаче ми изглежда много странно Rolling Eyes. То сякаш е над самата устна, даже нея не я виждам да е подута, а само над нея. Не искам да те плаша, но ...странно е малко. Бих се консултирала с Ванеска, нали тя го е поставяла, поне ще го види, да каже дали е ок.
За разграждане, моята зъболекарка, каза, че има някакъв ензим, който разгражда на 100% поставеният Х филър. Това в случай, че някой не хареса новата си визия Wink.

# 164
ЦветиКо, масажираш ли? Понеже тя препоръчва, аз не съм, но една приятелка се поду след такъв масаж. Във всички случаи се обади утре непременно. Зная за случаи на алергия към ХК. Аз нямам нужния опит, за да правя генерални заключения. Дано е от масаж, ако си правила  Peace
Не, не масажирам. Но задължително утре ще й се обадя, да видя какво ще каже, но най-вероятно ще искам да го разградим.
Благодаря ти, Алена  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт